wojto33 Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 nespina sa mi ventilator na aute prehrieva sa ... vie niekto ktore cidlo teploty je na co??? zelene , hnede a modre??? ktore spusta ten ventilator?? ma to klimu a ventilator je tam iba jeden ... dakujem za radu motor je KFX Citovat
Ferry Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 hnede, pripadne to muze delat i jednotka rizeni ventilatoru ( tzv. Bitron - viz. hledani ) ale zalezi jaky je to rok vyroby, novejsi motory to maji rizene pres ridici jednotku motoru a signal pak jde ze zeleneho cidla Citovat
Sadal Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 mam uplne stejnej problem,u mne to asi cidlem nebude,spis si myslim ze bude rele a nebo sahara v coudu pac mi ventilator nefuci ani pro klimatizaci,jestli na neco prides pisni Citovat
Sadal Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Původně zaslal: MrVain[/i] bitron najdeš u 1,9 nafta(306,406...) , pri 206 reguluje spuštanie vetrakov riadiaca jednotka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.