majky5 Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 Zdarec lidičky.Mám 307 r.v.2003 2.0 HDI 66kW a můj problém spočívá v tom , že mám promáčklou nádrž aniž bych na něco najel.Ze spoda není vůbec nic poškozeno.Nevím jestli to nemůže být špatným ovzdušněním.Vždy když otevřu víko od nádrže tak to dost zasyčí.Neměl jste někdo obdobný problém?Podotýkám že auto na nic nenajelo.Jestli víte někdo radu,tak sem sní.Předem děkuji za odpovědi. Citovat
budvar Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 jen nechápu, jak můžeš vědět že je promáčklá když ze spodu je ok... Ty vidíš dovnitř ? Citovat
majky5 Odesláno 20. září 2009 Autor Odesláno 20. září 2009 Nádrž je promáčklá.To vidět ze spoda je.Ale není vidět nic poničeného od nějakého nárazu.To znamená že auto na nic nenajelo. Citovat
karlos h Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 Určitě to je ovzdušneni nadrže, kamaradoj se to taky stalo. Citovat
Marcel505 Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 Tak projít ty hadičky na ovzdušnění, jestli nejsou zadělaný blátem... Nevím, ale taky může být ovzdušnění řešeno přes víčko (nějaký ventil), tak jestli to funguje dobře... Citovat
majky5 Odesláno 22. září 2009 Autor Odesláno 22. září 2009 Máte někdo nějaké schéma (obrázek) kde se přesně nachází a jak se knim dostanu.Skusil bych to vyčistit.Díky Citovat
janci.b989 Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Odvzdušnovák je na hornej časti nádrže a pre jeho vyčistenie potrebuješ aspoň čiastočne demontovať nádrž aby si sa k nemu dostal.Musíš však i dať dolu dolu zadnú časť a stredovú časť výfuku Na 100% je to v tom odvzdušnováku.Cez neho vyfukuje i nasáva vzduch a čiastočne naftu pri plnej nádrži keď je hrdlo uzatvorené. Citovat
majky5 Odesláno 7. květen 2010 Autor Odesláno 7. květen 2010 Chtěl bych se na to vrhnout.Nemáte někdo schéma kde se nachází trubičky pro ovzdušnění atd.? Citovat
shark734 Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 nechapem ako mozes byt nadrz pretlacena ked je plastova:myslim ja ju mam zo spodu sem tam suchnutu ale pretlacenu urcite nie Citovat
pastorek Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 shark734: \"Pretlačená\" cháp ako deformovaná a je to pochopiteľné. Podtlak zdvihne dno nádrže a následne vyzerá ako prevalená od nárazu. majky5: Na priloženom obrázku je odvzdušňovacia hadica označená červenými podkami a v modorom krúžku by mal byť spätný ventil. [upravil dne 7/5/10 pastorek] Citovat
majky5 Odesláno 8. květen 2010 Autor Odesláno 8. květen 2010 Pastorek: Díky moc za info.Asi jediný víš o čem mluvím:super Citovat
mipr Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Pastorek: prosím tě, nebyl by k tomu obrázku i popisek ? Díky Citovat
majky5 Odesláno 12. květen 2010 Autor Odesláno 12. květen 2010 Tak jsem to dnes skusil a nic a ty hadice označená červěně funguje jak má.Měl jsem ji odpojenou a profukovali jsme ji v pohodě.Prý by měl být ještě nejaký ventil se sítem a kuličkou nad nádrží.Samo že se tam dostanu po demontáži nádrže.Už jste to někdo čistil, Chci se na to vrhnout přes víkend na rampě.Tak mně jen zajímá jestli tam něco takového je. Díky za postřehy Citovat
georgegg Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 a nedostal by ses na ten ventil po sundání krytu nádrže v autě pod sedačkou? Citovat
majky5 Odesláno 13. květen 2010 Autor Odesláno 13. květen 2010 Právě že se tam takto nedostaneš.To musí jít nádrž dolů Citovat
majky5 Odesláno 16. květen 2010 Autor Odesláno 16. květen 2010 Tak jsem to včera dělal a po demontáži nádrže byla na frchu hadičká o délce 3 cm ucpaná šroubem.Tak předpokládám, že to předešlí majitel ucpal? No nevím.Dle mého názoru, když vede z nádrže hadička cca 3 cm a je zaslepena šroubem proč by to tam bylo od výroby? KRAVINA Zřejmě tam musí být to sítko ze zpětnou klapkou.Takže zítra do Peugeotu a koupím.Takže si myslím, že už jsem svůj problém vyřešil. Citovat
majky5 Odesláno 16. květen 2010 Autor Odesláno 16. květen 2010 Nikdo žádné postřehy????? To se to děje jen mě? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.