Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec lidičky.Mám 307 r.v.2003 2.0 HDI 66kW a můj problém spočívá v tom , že mám promáčklou nádrž aniž bych na něco najel.Ze spoda není vůbec nic poškozeno.Nevím jestli to nemůže být špatným ovzdušněním.Vždy když otevřu víko od nádrže tak to dost zasyčí.Neměl jste někdo obdobný problém?Podotýkám že auto na nic nenajelo.Jestli víte někdo radu,tak sem sní.Předem děkuji za odpovědi.

Odesláno

Tak projít ty hadičky na ovzdušnění, jestli nejsou zadělaný blátem...

Nevím, ale taky může být ovzdušnění řešeno přes víčko (nějaký ventil), tak jestli to funguje dobře...

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Odvzdušnovák je na hornej časti nádrže a pre jeho vyčistenie potrebuješ aspoň čiastočne demontovať nádrž aby si sa k nemu dostal.Musíš však i dať dolu dolu zadnú časť a stredovú časť výfuku

Na 100% je to v tom odvzdušnováku.Cez neho vyfukuje i nasáva vzduch a čiastočne naftu pri plnej nádrži keď je hrdlo uzatvorené.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

shark734: \"Pretlačená\" cháp ako deformovaná a je to pochopiteľné. Podtlak zdvihne dno nádrže a následne vyzerá ako prevalená od nárazu.

majky5:

Na priloženom obrázku je odvzdušňovacia hadica označená červenými podkami a v modorom krúžku by mal byť spätný ventil.

[upravil dne 7/5/10 pastorek]

Odesláno

Tak jsem to dnes skusil a nic a ty hadice označená červěně funguje jak má.Měl jsem ji odpojenou a profukovali jsme ji v pohodě.Prý by měl být ještě nejaký ventil se sítem a kuličkou nad nádrží.Samo že se tam dostanu po demontáži nádrže.Už jste to někdo čistil, Chci se na to vrhnout přes víkend na rampě.Tak mně jen zajímá jestli tam něco takového je.

Díky za postřehy

Odesláno

Tak jsem to včera dělal a po demontáži nádrže byla na frchu hadičká o délce 3 cm ucpaná šroubem.Tak předpokládám, že to předešlí majitel ucpal? No nevím.Dle mého názoru, když vede z nádrže hadička cca 3 cm a je zaslepena šroubem proč by to tam bylo od výroby? KRAVINA Zřejmě tam musí být to sítko ze zpětnou klapkou.Takže zítra do Peugeotu a koupím.Takže si myslím, že už jsem svůj problém vyřešil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...