Kloub Odesláno 20. říjen 2009 Autor Odesláno 20. říjen 2009 další problémek:D slabo mi topí auto tak jsem dnes vyměnil termostat a furt nic. nevíte kde se odvzdušńuje topení???? jak vedou ty 2 hadice do kabiny tak jedna byla horká a druhá studená a žádný odvzdušňovák jsem nenašel:myslim Citovat
Kloub Odesláno 20. říjen 2009 Autor Odesláno 20. říjen 2009 o tomto problému je tu dost článků ale nikde jsem nenašel ten odvzdušnovák a ještě k tomu většina je slovensky a já se v něktěrých výrazech fakt nevyznám:D Citovat
pastorek Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Škoda že neumíš slovensky. Popsal bych ti jak se odvzdušní topení a proč ti to netopí. Citovat
Kloub Odesláno 20. říjen 2009 Autor Odesláno 20. říjen 2009 tož umím ale nějaké slova prostě nevím, třeba jsem nemohl dojít co je to kureni Citovat
pastorek Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Kúrenie = topení Jediné miesto na odvzdušnenie je na skrinke termostatu. Citovat
Kloub Odesláno 20. říjen 2009 Autor Odesláno 20. říjen 2009 to je na hadičce takové plastové šroubovací kolečko kolem termostatu? jestli je to ono tak jsem to dnes odvzušnil i celý chladič( vytekl mě všechen nový fridex) a furt nic...... je to celé na P..... Citovat
P607Olda Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Jsi to předělal na chladnovzdušné chlazení (bez kapaliny)? Citovat
pastorek Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Môže byť zenesený radiátor kúrenia. (topení) Ja som to riešil odpojením prívodných hadíc na motore a následným prepláchnutím radiátora prúdom vody. Citovat
Kloub Odesláno 20. říjen 2009 Autor Odesláno 20. říjen 2009 jako že bych je odpojil od bloku motoru a třeba wapovkou to stříknout přímo do té hadice přímo na autě? Citovat
pastorek Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 No wapkou práve nie ale stačí záhradná hadica. V princípe ide o prepláchnutie usadenín v radiátore. Citovat
Kloub Odesláno 22. říjen 2009 Autor Odesláno 22. říjen 2009 a co takhle na vlét kamenožrout a potom to propláchnout vodou??? Citovat
pastorek Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 Kamenožrouta nepoznám tak neviem čo obsahuje a ako pôsobí. Pravdepodobne je to prípravok na čistenie vodného kameňa tal by mohol byť vhodný. Citovat
Kloub Odesláno 22. říjen 2009 Autor Odesláno 22. říjen 2009 vím že se leje do praček atd. ale právěže nevím jestli to nebude nějak špatně působit na ten materiál co je v autě Citovat
pastorek Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 Aha, už viem o čo ide. To poznám a v podstate ide o hydroxid sodný. Osobne by som to tam nedával ten prípravok je dosť agresívny. V predajniach s autopríslušenstvom sa dajú kúpiť prípravky špeciálne na tento účel. Pred pár dňami som tak čistil chladiaci systém na Cliu prípravkom od STP. Vypustil som nemrzku, nalial čistú vodu, doplnil prípravkom a nechal zohriať do zapnutia ventilátora. Následne som všetko vypustil, prepláchol čistou vodou. Nakoľko to tiež slabo kúrilo tak som ešte odpojil hadice radiátora a prepláchol prúdom vody. Následne iba nová nemrzka, odvzdušnenie a kúri (topí) ako za mlada. Citovat
Kloub Odesláno 23. říjen 2009 Autor Odesláno 23. říjen 2009 hm... jak to tak čtu tak stejně nejvíc pomáhá průtok vody přímo do radiátoru:super Citovat
Kloub Odesláno 23. říjen 2009 Autor Odesláno 23. říjen 2009 kolik barů má foukat turbo??? někde jsem tu viděl i článek ale teď ho nemohu najít.... a při jakých otáčkách vám turbo nejvíc tahá??? mě začně pískat zhruba při 1800 ot a nejvíc táhne až kolem 2500 ot/min:myslim Citovat
pastorek Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 Původně zaslal: Kloub hm... jak to tak čtu tak stejně nejvíc pomáhá průtok vody přímo do radiátoru:super Je to zrejme najúčinejší spôsob odstránenia voľných nečistôt. Citovat
Kloub Odesláno 2. listopad 2009 Autor Odesláno 2. listopad 2009 nemáte někdo navic tělěso filtru???? koupím ho klidně i bez víčka [upravil dne 2/11/09 Kloub] Citovat
Kloub Odesláno 2. listopad 2009 Autor Odesláno 2. listopad 2009 a ještě jedna věc a to ze zadu je tam takové čidlo asi na předehřev paliva a vůbec ho nemám zapojený a ani jsem nikde nenašel dráty od toho, může někdo poradit co s tím? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.