Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

další problémek:D slabo mi topí auto tak jsem dnes vyměnil termostat a furt nic. nevíte kde se odvzdušńuje topení???? jak vedou ty 2 hadice do kabiny tak jedna byla horká a druhá studená:roll a žádný odvzdušňovák jsem nenašel:myslim

Odesláno

o tomto problému je tu dost článků ale nikde jsem nenašel ten odvzdušnovák a ještě k tomu většina je slovensky a já se v něktěrých výrazech fakt nevyznám:D

Odesláno

to je na hadičce takové plastové šroubovací kolečko kolem termostatu?

jestli je to ono tak jsem to dnes odvzušnil i celý chladič( vytekl mě všechen nový fridex) a furt nic...... je to celé na P.....

Odesláno

Aha, už viem o čo ide. To poznám a v podstate ide o hydroxid sodný. Osobne by som to tam nedával ten prípravok je dosť agresívny. V predajniach s autopríslušenstvom sa dajú kúpiť prípravky špeciálne na tento účel. Pred pár dňami som tak čistil chladiaci systém na Cliu prípravkom od STP. Vypustil som nemrzku, nalial čistú vodu, doplnil prípravkom a nechal zohriať do zapnutia ventilátora. Následne som všetko vypustil, prepláchol čistou vodou. Nakoľko to tiež slabo kúrilo tak som ešte odpojil hadice radiátora a prepláchol prúdom vody. Následne iba nová nemrzka, odvzdušnenie a kúri (topí) ako za mlada.

Odesláno

kolik barů má foukat turbo??? někde jsem tu viděl i článek ale teď ho nemohu najít....

a při jakých otáčkách vám turbo nejvíc tahá??? mě začně pískat zhruba při 1800 ot a nejvíc táhne až kolem 2500 ot/min:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Kloub

hm... jak to tak čtu tak stejně nejvíc pomáhá průtok vody přímo do radiátoru:super

Je to zrejme najúčinejší spôsob odstránenia voľných nečistôt.

• O 2 týdny později...
Odesláno

a ještě jedna věc a to ze zadu je tam takové čidlo asi na předehřev paliva a vůbec ho nemám zapojený a ani jsem nikde nenašel dráty od toho, může někdo poradit co s tím?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...