Šokec Odesláno 19. září 2009 Odesláno 19. září 2009 Zdravím všechny. Prosím o radu pokud s tím někdo máte zkušenost. Dnes jsem chtěl po přehrátí vysounout CD s autorádia (orig. Clairon) ale kupodivu přehrávač jen parkrát cvakne jako by měl snahu CD vyflusnout ale nic. Zkoušel jsem mu opatrně pomoct pinzetou ale nic. O CD mi nejde tak pokud by měl někdo radu tak i za cenu toho CD. Diky moc za radu. Citovat
antal Odesláno 19. září 2009 Odesláno 19. září 2009 Tak to skus dat na poslednu skladbu a behom prehrávania stlač a drž čudlík na vysunutie. Citovat
Šokec Odesláno 19. září 2009 Autor Odesláno 19. září 2009 Dík za tip ale nechce se mu ven ani za boha. Docela ho používám tak možná nějaká součástka už odešla. Ale přijde mi že má snahu vyjet ale ho tam drží. Citovat
marko306 Odesláno 19. září 2009 Odesláno 19. září 2009 vyber rádio von, odmontuj vrchný plechový kryt a máš prístup k vnútornostiam. CD budeš hneď vidieť na vrchu Citovat
Šokec Odesláno 19. září 2009 Autor Odesláno 19. září 2009 No asi mi nic jinýho nezbyde. Doufám že pak bude ještě hrát. Dík jdu na to. Citovat
robozv Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 stalo sa mi to iste ale v zaruke este na stastie. Riesil som to v servise vymenou za nove Citovat
ozzy56 Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 když hraje,nech tak--naučíš se písně nazpaměť Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.