Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Nádobka s aktívnym uhlím na zachytávanie benzínových výparov z nádrže.

Je to pod PŘEDNIM pravym blatnikem. To by asi bylo pod zadnim, nemyslíte?

• O 4 týdny později...
Odesláno

Zdarvím,no já nevím jací jste odborníci,ale pokud mě rozum a oko neklame,tak je to nadoba na olej do posilovače řízení,protože když otevřeš kapotu a kouknečš k nadobce na ostřikovacě tak pod hrdlem na tebe bude koukat uzavěr o teto nadobky.

Odesláno

Tak ty si ten odbornik o ktorych tu pises....Samozrejme ze to je nadoba z aktivnym uhlim..... maly by to tam mat vsetky benzinove 307. Aj moja byvalka 406 2,0 benz. to tam mala....

Původně zaslal: 307 SW

Zdarvím,no já nevím jací jste odborníci,ale pokud mě rozum a oko neklame,tak je to nadoba na olej do posilovače řízení,protože když otevřeš kapotu a kouknečš k nadobce na ostřikovacě tak pod hrdlem na tebe bude koukat uzavěr o teto nadobky.

Odesláno
Původně zaslal: marisw

Tak ty si ten odbornik o ktorych tu pises....Samozrejme ze to je nadoba z aktivnym uhlim..... maly by to tam mat vsetky benzinove 307. Aj moja byvalka 406 2,0 benz. to tam mala....

Původně zaslal: 307 SW

tak pardon ale ten dotyčnej nenapsal jestli to je benzín nebo nafta ja mam HDI a tam takovahle nadoba a je to na olej do posilovače

Odesláno

to je jasný jestli to je benzín tak to asi bude,s tím nemám zkušenost,HDI tam totiž nic jinýho nemá,krom toho posilovače,aby jsme se tady nepřeli tak by bylo nejlepší napsat co to je za motorizaci

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...