strangers Odesláno 26. červenec 2004 Odesláno 26. červenec 2004 Zajímalo by mě zda-li tu někdo neví jak by šlo udělat startování P 205 1,9 GTI přes tlačítko na palubce , nebo dokonce to tu někdo nemá a zda je ochoten poskytnout nějaké info o teto věci . A druhý dotaz bych měl zda-li se nedá někde u nás koupit čirá optika na přední blinkry a přední světla na P 205 1,9 Gti . Zajímá mě kde a za kolik . Ahoj všem , předem díky za pomoc ochotným ... Citovat
lexa Odesláno 27. červenec 2004 Odesláno 27. červenec 2004 JJ, to by mě zajímalo taky.;):o:papa Citovat
Mateso Odesláno 27. červenec 2004 Odesláno 27. červenec 2004 no ja to mel udelany na 405...normalne otocis klickem a pak startujes tlacitkem...kabel tam napojis od spinaci skrinky...ja to mel vytuneny jeste tak, ze jsem mel prosvetlene tlacitko a ledka byla napojena na kontakt od cidla tlaku oleje nebo co to bylo, takze otocis klickem, tlacitko sviti, zmacknes, nastartuje to a svetylko zhasne...je to celkem dost jednoduchy, ale bacha na male deti co rady mackaji tlacitka... Citovat
Vvitty Odesláno 27. červenec 2004 Odesláno 27. červenec 2004 takove startovani jsem mel na Olcitu uz z vyroby Otocit klickem a startovat tlacitkem... jak v letadle Citovat
Luger Odesláno 27. červenec 2004 Odesláno 27. červenec 2004 CO je to za dotaz? To je problém dát paralelně se startovacím spínačem další spínač? Citovat
lexa Odesláno 27. červenec 2004 Odesláno 27. červenec 2004 Startování pro mě problém není, mě zajímá ta čirá optika a navíc to ještě rozebírají v servisu. Nevím proč dublovat spínače a tlačítka v 205 není moc místa a když mám klíček funkční tak není co řešit.;):papa Citovat
Wasabi Odesláno 27. červenec 2004 Odesláno 27. červenec 2004 TAkový tlačítko jsem viděl v Zetoru. Nejdřív zamáčknout bošák a potom zmáčknout tlačítko to měl kámoš ve škudce 1000mb :papa Citovat
deeper Odesláno 8. srpen 2004 Odesláno 8. srpen 2004 Hm hm ten čudl tam mam taky, ale chci to nějak vychytat aby se tim klíčkem otáčet nemuselo, bude to chtít asi nějaký skrytý knoflík navíc ))))) už jsem viděl báwo co mělo ten čudl pod víkem řadičky )))) čirou optiku asi neseženeš. Jedině vykuchat někomu 206 a trochu si s tim pohrát ))))))))))) Citovat
Vertex Odesláno 24. srpen 2005 Odesláno 24. srpen 2005 Hele a to tlačítko stačí jen zmáčknout, nemusí se držet? Přece když startuju klíčkem tak ho držím dokud do nenaskočí, ne? Citovat
mk405 Odesláno 24. srpen 2005 Odesláno 24. srpen 2005 s tlačítkem to bude stejné jako u klíčku Citovat
Fusion Odesláno 24. srpen 2005 Odesláno 24. srpen 2005 Tak tak, chvílku se to drží jako na naši Škode 703 MTS HR r.v. 68 (mates) Citovat
Vertex Odesláno 25. srpen 2005 Odesláno 25. srpen 2005 Ale nemusím pořád používat tlačítko, můžu to nastartovat i klíčkem? Citovat
KasoMakac Odesláno 25. srpen 2005 Odesláno 25. srpen 2005 Pokud to zapojis paralelne jak uvadel Luger tak by to nemel byt problem a melo by to jit \"pod obojim\". Obcas jsem se setkal v tuning reklamach s destickou kde je jak prepinac (zapalovani on/off) tak to startovaci tlacitko (nekdy i s podsvicenim), akorat musis naji fleka kam to placnes. Jo a ja startuju tak, ze otocim klickem, zaradim za 3 nebo 2 a vzadu na kufru mam takovy tlacitko ktere tlacim (co nejvetsi silou) az dokud motor neneaskoci :D:D a pak mazu abych to auto jeste chyt Citovat
Andrew Odesláno 5. říjen 2005 Odesláno 5. říjen 2005 no čirý kryty na blinkry maj v autokelly. Kolik za ně chtěj bych ti teď kecal:myslim ale myslim že kolem 300-500 stovek víc snad ne:). Přední optiku sem viděl pouze tu \"čtyřokou\" ale za 14000:o Citovat
Bohouš Odesláno 5. říjen 2005 Odesláno 5. říjen 2005 Nový světla a blinkry ta Strangersova 205 potřebovat bude Citovat
Vertex Odesláno 5. říjen 2005 Odesláno 5. říjen 2005 Myslím, že s tou čirou optikou to nebude zas tak horký, budou stačit normální Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.