Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Startování P 205 přes tlačítko a přední čirá optika na světla a

Recommended Posts

Odesláno

Zajímalo by mě zda-li tu někdo neví jak by šlo udělat startování P 205 1,9 GTI přes tlačítko na palubce , nebo dokonce to tu někdo nemá a zda je ochoten poskytnout nějaké info o teto věci .

A druhý dotaz bych měl zda-li se nedá někde u nás koupit čirá optika na přední blinkry a přední světla na P 205 1,9 Gti . Zajímá mě kde a za kolik .

Ahoj všem , předem díky za pomoc ochotným ...:papa

Odesláno

no ja to mel udelany na 405...normalne otocis klickem a pak startujes tlacitkem...kabel tam napojis od spinaci skrinky...ja to mel vytuneny jeste tak, ze jsem mel prosvetlene tlacitko a ledka byla napojena na kontakt od cidla tlaku oleje nebo co to bylo, takze otocis klickem, tlacitko sviti, zmacknes, nastartuje to a svetylko zhasne...je to celkem dost jednoduchy, ale bacha na male deti co rady mackaji tlacitka...:bojim

Odesláno
;) Startování pro mě problém není, mě zajímá ta čirá optika a navíc to ještě rozebírají v servisu. Nevím proč dublovat spínače a tlačítka v 205 není moc místa a když mám klíček funkční tak není co řešit.;);):o:papa
Odesláno

TAkový tlačítko jsem viděl v Zetoru. Nejdřív zamáčknout bošák a potom zmáčknout tlačítko to měl kámoš ve škudce 1000mb :D:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Hm hm ten čudl tam mam taky, ale chci to nějak vychytat aby se tim klíčkem otáčet nemuselo, bude to chtít asi nějaký skrytý knoflík navíc :)))))) už jsem viděl báwo co mělo ten čudl pod víkem řadičky :))))) čirou optiku asi neseženeš. Jedině vykuchat někomu 206 a trochu si s tim pohrát :))))))))))))

• O 1 rok později...
Odesláno

Pokud to zapojis paralelne jak uvadel Luger tak by to nemel byt problem a melo by to jit \"pod obojim\".

Obcas jsem se setkal v tuning reklamach s destickou kde je jak prepinac (zapalovani on/off) tak to startovaci tlacitko (nekdy i s podsvicenim), akorat musis naji fleka kam to placnes.

Jo a ja startuju tak, ze otocim klickem, zaradim za 3 nebo 2 a vzadu na kufru mam takovy tlacitko ktere tlacim (co nejvetsi silou) az dokud motor neneaskoci

:D:D:D a pak mazu abych to auto jeste chyt :mrk

• O 1 měsíc později...
Odesláno

no čirý kryty na blinkry maj v autokelly. Kolik za ně chtěj bych ti teď kecal:myslim ale myslim že kolem 300-500 stovek víc snad ne:). Přední optiku sem viděl pouze tu \"čtyřokou\" ale za 14000:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...