Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak sem se zaregistroval a přišly mi nějake kody emailem tak sem je zadal do přihlašovaci tabulky ale stale to nejde tak nevim kde je chyba muj prohližeč je opera

Odesláno

Mne to v pohode slape i v Mozilla Firefox. Ale mam jednu otazku. Vcera som sa tam zaregistroval, prihlasil som sa a preklikal som sa az k vybave svojej 407. Ale nikde som nenasiel ziadnu zalozku, kde su opravy robene v autorizovanych servisoch. Alebo sa mylim:myslim Dik

Odesláno

Myslíš servisy za peniaze alebo užívateľ za peniaze. Lebo jedného času tu koloval ten predplatený účet a tam sa to tiež nedalo pozrieť. Origo Peugeot servisy majú tuším špeciálnu verziu servisboxu.

Odesláno

stale se nemůžu přihlasit na ten servicebox nad tou přihlaašovací tabulkou mam napsano přístup pro profesionaly a ještě jedna věc jake jmeno a heslo se tam píše to co sem zadal do registrace nebo to co mi přišlo emailem fakt netušim kde je chyba

Odesláno

tak nevim při te registraci jsou dvě tabulky ta horni je pro profesionaly a ta spodní mě odkaže na uživatelske přiručky tak nevim kde začit poradi mi někdo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...