Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ono to je o tom, že teraz výrobcovia vyrábajú s kratším intervalom spotreby, veď z čoho by žili, keby vyrábali výrobky so spotrebou 10 rokov ktoré sa nekazia (v pelíškach to myslím bolo \"a skláři nebou mít co žrát\"). A nehovoriac o tom, že obmedzujú zásahy samodomo, formou nutnosti napojenia na počítač (peugeot je toho jasným príkladom). A k tomu montovanie tzv \"kur....tot\" ktoré nemajú v podstate žiadnu funkciu a cenu horibilnú. Neviem ako u Vás ale na SK máme soi, ak niečo obdobné máte aj u Vás tak ich skúste postrašiť.

Odesláno

p307hdi: Jenže dneska už má diagnstiku spousta lidí doma. Nevím, proč zdůrazňuješ zrovna Peu, když je to tak u všech, prostě se musí jít s dobou a spousta zařízení by ani nešla jinak řešit. Taky máme ČOI ale pochybuju, že by v něčem pomohla, když mají záruční podmínky nějak nastavený...

Odesláno

Ale no tak, žádný servis by neuznal reklamaci, pokud tam přijedete s autem bez servisní knížky full vyplněné a ještě s překročením intervalu co se týče kilometrického průběhu. Navíc to auto asi nebylo kupované přímo tam, takže tento servis záruku nenese. Asi by to muselo platit výhradní zastoupení Peugeot pro ČR, ale to se samozřejmě cuká. Něco jako 10 let na karoserii je reklamní a marketingový tah, v praxi je realita taková jak ji popsala Dorothy.

Odesláno
Původně zaslal: Dorothy

S tím servisem v Teplicích jsem právě naprosto spokojená. V Ústí jsem spokojena nebyla vůbec.

díky, já v TP taky spokojenej, jen jsem to střelil od boku a chtěl znát tvůj názor, v UL ani nevím, kde je

znám jen TP a DC a oba dobrý, ten v TP je blíž :papa

Odesláno
Původně zaslal: punkac

Původně zaslal: Dorothy

S tím servisem v Teplicích jsem právě naprosto spokojená. V Ústí jsem spokojena nebyla vůbec.

díky, já v TP taky spokojenej, jen jsem to střelil od boku a chtěl znát tvůj názor, v UL ani nevím, kde je

znám jen TP a DC a oba dobrý, ten v TP je blíž :papa

V UL je naproti Tescu jak je Chevrolet. Do Děčína to mám už dost z ruky.

Včera volali ze servisu, že mi přišel lak, tak o víkendu strčím auto do garáže a budu malovat ;)

Odesláno

Lak na opravu, co dodali se skládá ze žlutého laku a bezbarvého krycího laku. Vzhledem k tomu, že ten roh dveří je zrzavý i dál pod lak, tak to budu muset strhnout a zbrousit.

Mám ten žlutý lak nanášet hned na plech nebo mám sehnat ještě nějaký podkladní lak?

Odesláno

zbrousit a vykytovat před samotným nástřikem! jinak to budeš mít hrbolatý, určitě bych to nechal dělat lakýru, každá nepřesnost je vidět :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...