white Odesláno 25. červenec 2004 Odesláno 25. červenec 2004 Chci se jen trošku pochlubit. Tak takhe jsem ho koupil.... A takhle vypadá dnes.... Citovat
Radek V. Odesláno 26. červenec 2004 Odesláno 26. červenec 2004 No konecne........gratuluji..... Citovat
Sepp Odesláno 26. červenec 2004 Odesláno 26. červenec 2004 Hmmm - pekny - vypada vazne hezky - Na co te ta \"plastika\" prisla? Citovat
white Odesláno 26. červenec 2004 Autor Odesláno 26. červenec 2004 to Radek V.: Já vím trvalo to příliš dlouho. Ale stálo to za to. Tu el na těch světlech jsem si nakonec dělal celou sám. Teď už jsem chytrej tak kdyby někdo potřeboval tak jsem tady. Ještě doplnit a zapojit klima. A co hlavně stále čekám na SPZ. to Sepp1: no ani se neptej, 12 lak bez papíru, 7 klempíř bez papíru, 36 náhradní díly vetšina nových (dnes mám kontakty že bych dokázal 10 ušetřit - což mě docela sere), 1 baterka = 56 to Sepp2: né že bych tě kopíroval, jen mám slabost pro stříbrnou takže palubka ve stříbře ve stylu ala Sepp je už také na místě (viz stránka člena) co na to říkáš? Lepší fotky budou už dělám na svých stránkách. Citovat
Sepp Odesláno 26. červenec 2004 Odesláno 26. červenec 2004 jj - uz jsem se s dovolenim kouknul do tve schranky Fakt hezky /asi na muj vkus moc leskle/ Jinak jsem koukal i na tu 406-ku z Uzinu - no nevim, takhle bych sveho lvicka asi nevymodil, ale proti gustu ... Citovat
John Odesláno 26. červenec 2004 Odesláno 26. červenec 2004 To muselo dat hodne prace.:D:D Ale Gratuluju Citovat
white Odesláno 26. červenec 2004 Autor Odesláno 26. červenec 2004 Ooo děkuji za chválu a gratulace hned se cejtím líp. No práce na tom bylo dost. Jen to všechno poshánět a sehnat šikovný ruce, který na tobě nechtěj jen vydělat. Ale už je to za mnou. Je fakt že za ty prachy to mohl být bohovský tuning, ale co nadělám. Budu šetřit a sem tam neco vylepším a uvidíte... Citovat
Operator Odesláno 29. červenec 2004 Odesláno 29. červenec 2004 Super prácička!! Z té fotky vůbec není poznat, co s tím kdy bylo. Fakt bezva. Snad to nikdy nebudu potřebovat, ale udržuj dál kontakty s těma, u kterejch by si ty díly sehnal lacinějš, třeba se to hodí! Jen jedna rejpavá podotázečka. Když se z takové bourajdy udělá oprava, je to nějak znát při jízdě? Hluky, apod? Co jsem měl auta před Pažoutem, tak všechny byly bouchlý na čumák a po čase se začaly projevovat různý neduhy. Drnčení, reznutí, apod. Chce to asi vyhrát si i s těmahle detajlama. Citovat
white Odesláno 29. červenec 2004 Autor Odesláno 29. červenec 2004 Zatím jsem s tím moc nejezdil. Jen město. Ale žádné táhnutí do strany, vrzání, klepání a jiné nežádoucí pazvuky. Jen ABS jsem ještě nevyzkoušel. Ono taky záleží jestli vše měníš za nové nebo staré opravíš a necháš stříknout atd... O téhle káře kdyby v bazaru řekli že je nebouraná tak ji shlídneš dáš jim za pravdu a koupíš ji. Sám jsem nevěřil co šikovné ruce dokážou udělat. Samozřejmě za prachy. Jo a ty kontakty jasně udržuju. Jen stále sháním ty plasty do nárazníku (s chromovou lištičkou). Citovat
Guest MMMMM Odesláno 30. červenec 2004 Odesláno 30. červenec 2004 Mohu se zeptat kde jsi to nechacal strikat? V Chomutove? U koho? Citovat
white Odesláno 31. červenec 2004 Autor Odesláno 31. červenec 2004 for MMMMM: Proč se ptáš? (Pavel Čechtický - Autolakovna) Citovat
Guest ZILA Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 FAKT SUPER . Ale gratuluju normalne:o . Citovat
-=Michal=- Odesláno 30. prosinec 2004 Odesláno 30. prosinec 2004 Tak to je paráda, ale nechtěl bych to dělat, hlídat shánět, vymáhat Citovat
Marlin Odesláno 30. prosinec 2004 Odesláno 30. prosinec 2004 ja to mel bouchly na pravej bok, hec , sice jsem to jen tusil, ale potom co jsem to trefil na to same misto, tak se na to pri oprave prislo, byla tam uz jedna vrstva kitu, no, nebylo to vubec poznat a navic, to nebylo na cumak (to se povedlo az me ) Citovat
-=Michal=- Odesláno 31. prosinec 2004 Odesláno 31. prosinec 2004 Tyhle rekordy si nechám na dobu až budu bohatej...... Kámoš takhle rozebírá a zase skládá auta (starý krámy bez papírů). Jen tak, z prdele ----- blázen. Citovat
white Odesláno 31. prosinec 2004 Autor Odesláno 31. prosinec 2004 Chtělo by to jednu kárku na všední ježdění a druhej vytuněnej model 1:1 na víkendy. Tak at mi něco postaví. Citovat
Fx Odesláno 31. prosinec 2004 Odesláno 31. prosinec 2004 http://test.foxik.net/qqq.jpg Hihi, myslis neco takoveho? Citovat
white Odesláno 1. leden 2005 Autor Odesláno 1. leden 2005 Jo to by šlo. Ale počkej počkej tohle by nešlo to není LEV! A navíc mám teď úchylku na 406tky. Citovat
white Odesláno 20. duben 2005 Autor Odesláno 20. duben 2005 Chvála vždy potěší, hlavně po těch všech starostech, které jsem si s tím užil. Thanks Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.