xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 zdravicko......kto tu ma 1.9TD alebo 1.8TD s klimou ?.......kde mate umiestnene cerpadlo na servo na vacke ???.......potrebujem nejake foto ako vyzera remen co pohana klima kompresor alternator resp. ako to je poprepajane lebo ja to mam na pevno cize nemam ziadne napinacie kladky ani vodiace a stava ssa mi ze mi remen sem tam piska lebo je na malom obvode na alternatore tak by som chcel vediet ako to ma vyzerat aby som si to vedel spravit tak ako to ma byt.....vdaka za foto majte sa > Citovat
Dundee Odesláno 15. září 2009 Odesláno 15. září 2009 Servočerpadlo je nad alternátorem a napínací kladka tam musí být vždycky. [upravil dne 15/9/2009 Dundee] Citovat
pastorek Odesláno 15. září 2009 Odesláno 15. září 2009 Dovolím si Dundeeho doplniť a použiť jefo obrázok. Červenými šipkami sú označené zaisťovacie skrutky napínaku a zeleným skrutka ktorou sa napína remeň. Červené povoliť - zeleným napnúť - červené dotiahnuť. [upravil dne 15/9/09 pastorek] Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 15. září 2009 Autor Odesláno 15. září 2009 ja mam servo cerpadlo na druhy strane na vacke........ted to mam tak ze nemam ani jednu napinaciu kladku a ani ziadnu vodiacu proste remen ide iba cez kluku altik a klimu.......takze ako to spravit ak nemam tam servo ?.......dat len tu spodnu kladku a hotovo ? na obr to je ako to mam ja teraz..... [upravil dne 15.9.2009 xxxxxXXXXXxxxxx] Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 15. září 2009 Autor Odesláno 15. září 2009 naadlo ma jedno riesenie bez serva co vy na to ? .....bloky budu rovnake ako u 1.8 aj 1.9 ??? ze ta kladka tam musi pasovat ze ano ? Citovat
Dundee Odesláno 15. září 2009 Odesláno 15. září 2009 Tvoje druhá varianta je správně. Na vačce je u 1.8 TD podtlaková vývěva, kde tam máš servopumpu? Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 15. září 2009 Autor Odesláno 15. září 2009 no praveze ja mam na vacke dvojitu remenicu a jeden remen mi ide na podtlakovu vyvevu a druhy na servo pak to nafotim kdyz chces to videt ....a co setko treba odmontovat aby som tam nahodil tu napinaciu kladku ? a potom aky dlhy remene mi bude treba ?.... Citovat
Dundee Odesláno 15. září 2009 Odesláno 15. září 2009 Fotka by bodla, nějak si už 1.8 nevybavuju. Třeba ti pomůže tenhle obrázek;) Řemen by měl být těch 1230 a záleží na počtu drážek. Každopádně by to na starym mělo být čitelný (já to na něm přečetl i po nájezdu 143 tis. km) [upravil dne 15/9/2009 Dundee] Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 28. září 2009 Autor Odesláno 28. září 2009 a neviete jaky typ remena mi potom treba ak tam hodim tu napinaciu kladky ??? ale bez servo cerpadla.......cize remen pojdem cez kluku, altik, klima kompres., a napin. kladku.......aky typ kladky a aky typ remena ??? je to 1.8TD !!! Citovat
marko306 Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 neoplatí sa ti radšej kúpiť iný motor s tým všetkým ako to tam dorábať? Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 28. září 2009 Autor Odesláno 28. září 2009 Původně zaslal: marko306 neoplatí sa ti radšej kúpiť iný motor s tým všetkým ako to tam dorábať? akoze kvoli jednej kladke a remenu mam kupit novy motor ??? to nejak nema zmysel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.