Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Sice tu jsem zatím asi dvě hodiny,ale taky se pochluním,protože je to můj mazel:) A až ho protáhnu myčkou tak sem hodím ještě nějaký fotky:) Je to serie jen pár prákovin a krásný ráfky:)

[upravil dne 13/9/09 Speedy306]

post-0-1410960966195_thumb.jpg

Odesláno

pěkná pěkná, jinak vítej mezi peugeoťákama, tak plno stastných km.....

ps příště menší foto ideal je 800X600.... ale do toho se dostanes, každý začínal

[upravil dne 13/9/09 wooody]

Odesláno

Díík:) Jasný:) Tk další foto už bude menší:) Já měl předtím už 106 ale tu mi nabourali tak se jí teď zbavuju a tohle se mi líbí už strašně dlouho, tak sem si splnil můj malej sen:)

Odesláno

Jinak kdyby ste mi něco chtěli poradit nebo nějaký nápady co se dělá a nedělá na 306HDI tak budu rád:) chipovat to nechci, protože mi přííjde že když 66KW chipnu o cca 18KW tak to musí jít okamžitě do kytek ten motor... A kde co sehnat a pod. budu rád za nápady... A nevíte nedělá se na okna někde fólie z modrýho titanu? ty lesklý?

Odesláno

Tak je to 5D já chtěl 3, ale nebylo k mání a protože sem chudej student,tak sem dal přednost tomu vozu. Thle je fotka z dneska bratr se snažil o rozmazanou krajinu:) Ale líbí se mi to:) Dneska sem se byl kouknout v tuning obchodu, ale měl sem sebou 500:) takže nic:) A teď koukám na brzdy na komplet auto:) A asi nebudu mít ani na rohlíky:( Kdyby jste někdo měli doporučení jaký sou dobrý,tak sem s tím:)

post-0-14109609680106_thumb.jpg

Odesláno

Pár členů tady z fora dokáže vykouzlit brzdové komponenty všeho druhu za víc než přijatelné ceny;) Jinak 306ka pěkná:potlesk Předek máš sníženej nebo se mi to zdá?

[upravil dne 14/9/09 309GT]

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Pár členů tady z fora dokáže vykouzlit brzdové komponenty všeho druhu za víc než přijatelné ceny;) Jinak 306ka pěkná:potlesk Předek máš sníženej nebo se mi to zdá?

[upravil dne 14/9/09 309GT]

A kdo to je pár členů? já se koukal a v Auto kelly mě to přijde na cca 4tis. po 25% slevě a snižený to není, ono je to focený rovna když jsem brzdil,ale vypadá tot ak to je fakt:)

Odesláno

A kdyby si mě tu všimli třeba nějací okolo olomouce, tak pište pište, rád se občas za někým zastavím vyměnit poznatky, poznat a třeba se projet:)

[upravil dne 14/9/09 Speedy306]

post-0-14109609683092_thumb.jpg

Odesláno

podvozek mam stejnej jako ty, pružiny tam jsou možná jiný, děda na sedanu nemá ty plastový lišty, tak nad kolama má daleko více místa ve předu i vzadu, celkově auto výš, tak na tu naší verzi se dávalo možná něco jiného, ale sedí to dobře. Jinak já mam hnedka stejnou 306 jako ty jen stříbrnou a jsem spokojen. Měnil jsem komplet rozvody, takže 10tis pak brzdy jsem dával Ferodo a vyšli na cca 4tis, brzdí parádně, dal jsem do zadní nápravy maznice a jinak nic upravovaného zatím

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...