Tomas306 Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 Ne, to si nemyslim, ze bys ji lil do kanalu. To by to tiz udelal jenom naprostej idiot. (a nejsem Greenpeacak!) . Zajimalo mne to proto, ze nevim kam s ni, kdybych si ji menil sam. Kdysi byvaly u benzinek jimky na olej ale neco na glykoly jsem nikdy nevidel. No na jare to bude menit servis, tak ze neni co resit. Citovat
orbin.1988 Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Jaký nemrznoucí směc na Peugeota 306,1.2 motor a rok 1995? děkuji, Citovat
pastorek Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Původně zaslal: orbin.1988 Jaký nemrznoucí směc na Peugeota 306,1.2 motor a rok 1995? děkuji, Keď meníš tak po vypustení prepláchni systém vodou a daj akúkoľvek ktorá je vhodná pre hliník čo sú dnes už temer všetky. Citovat
orbin.1988 Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: orbin.1988 Jaký nemrznoucí směc na Peugeota 306,1.2 motor a rok 1995? děkuji, Keď meníš tak po vypustení prepláchni systém vodou a daj akúkoľvek ktorá je vhodná pre hliník čo sú dnes už temer všetky. Já právě slyšel, že to není jedno. Že to záleží jaký tam mám ted. Podle barvy. Citovat
pastorek Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Na tom záleží iba vtedy ak chceš dolievať. Pri výmene pôvodnú vypustíš, preplachom vyčistíš systém a môžeš naliať akúkoľvek ktorá je vhodná pre hliníkové časti motorov. Hlavne nezabudni na správne riedenie podľa tabuľky na obale výrobku. Citovat
brutall Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Původně zaslal: Tomas306 )k to jojtik: Kam pak lijes tu starou kapalinu, kdyz si ji menis sam? ...a když ti prdne hadice a nemrzka vyteče nazem, voláš hasiče? Citovat
EXI.60 Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Rozředěné,když to splácne déšt tak asi o nic nejde.Slivovici když doma vyliješ,tak taky nejde o ekologii,akorát jseš pořádně nasranej:bacha Citovat
Qcko Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Ty vole chlapy, ja som ju normalne vylial do travy:ticho Citovat
brutall Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Původně zaslal: Qcko Ty vole chlapy, ja som ju normalne vylial do travy:ticho A co děláš s vyjetym olejem? Citovat
Qcko Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Davam ho dedovi a on s nim rad natiera plot, alebo ho davam znamemu do servisu a oni to likviduju:) ... ale u tej chladiacej ma to teda nenapadlo, ze to je najaky sajrajt:mad: Citovat
brutall Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Proto je lepší dávat EKO nemrzku, ať už se to jmenuje Fridex nebo Divinol, kde je omezenno množství jedů. Neříkám, že se pak může lejt do kanálu, ale když prdne hadice, je méne škody. Citovat
Jindras Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Tohle vůbec neřešte,pokud vám někde poteče třeba kapalina na zem,někdo to nahlásí,tak zaplatíte za výjezd hasičů-viděl jsem to na parkovišti Škoda auto a.s,kde jednomu zaměstnanci vytekla kapalina z Peugotu 205,přijeli tam idioti s majákama,zasypali to a pak naúčtovali zaměstnanci myslím,že to bylo kolem 4000 Kč.Takováhle akce pro lemply(profi hasiče z některých firem je údálostí týdne,když prakticky nemaj co dělat)....Myslím si ale,že tohle je právně napadnutelné a je možnost se proti takové šikaně snad nějak bránit...Jinak oproti jiným ekologicky pirátským firmám jsou škody co se týká jedů od našich Peugotů i jiných vozidel minimální!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.