Durko Odesláno 20. září 2009 Autor Odesláno 20. září 2009 to by potom aj z tržbou boli spokojný mesiac +to čo mi za jeden deň Citovat
marko306 Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 ja mam nalepku na kufrových dverách, na kapote a na viečku nádrže Citovat
Zila Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 začina sa vas pekne zbierat takže to tam budete mat super Citovat
hnusoba Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 A čo takto teraz v stredu alebo vo štvrtok nejaký minizraz niekde v okolí Trnavy niekde na benzínke? Samozrejme niekedy k večeru [upravil dne 20.9.09 hnusoba] Citovat
Durko Odesláno 20. září 2009 Autor Odesláno 20. září 2009 ja osobne asi až navečer možno v stredu. cez tyžden neviem čo bude na druhý den io Zila: tajne dufam že bude viac ako v šurovciach, a na tom dalšom bude viac ako v bahoni a potom to vypukne na velkom zraze [upravil dne 20/9/09 Durko] Citovat
jkmtrnava Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 hnusoba: a zvládol by si to z KE do TT a späť v noci? Čo sa mňa týka táto streda by vyhovovala,no a aj miesto by sa našlo, napr.MacDonald pri zimnom štadióne. Hned vedla OMV benzínky, prípadne sú blízko hned dve parkoviská. Alebo ak by lubk0 našiel niečo..., teda až to bude čítať a vyjadrí sa (náš pieštanský náčelník:D:D:D ). Neviem ako Durko myslel \"navečer\" no myslím že asi kolo 18:00??? Citovat
hnusoba Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Ja budem v stredu štvrtok a piatok v Trnave a na večer nemám žiadny program preto sa pýtam Citovat
jkmtrnava Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Chalani z TT a okolia čo vy nato? Príde kolega z vyhodu Treba podporiť Durkovu myšlienku (20.9: 21:11) Citovat
jkmtrnava Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Původně zaslal: Lubk0 To sa mi len zda ? Alebo chces ist s kosic ? Tomu neveriiim Mám pocit že budeš snívať :D:D dalej,čaká ťa další šok :o:o \" a je tiež z KE Citovat
Durko Odesláno 21. září 2009 Autor Odesláno 21. září 2009 Původně zaslal: jkmtrnava Chalani z TT a okolia čo vy nato? Príde kolega z vyhodu Treba podporiť Durkovu myšlienku (20.9: 21:11) tak nejako Citovat
pastorek Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Ja sa ani neunúvam písať príspevky na takúto tému. Dohodnite kedy a kde, budem tam. Citovat
hnusoba Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Původně zaslal: jkmtrnava Čo sa mňa týka táto streda by vyhovovala,no a aj miesto by sa našlo, napr.MacDonald pri zimnom štadióne. Hned vedla OMV benzínky, prípadne sú blízko hned dve parkoviská. Zajtra o šiestej tam budem, dúfam, že nebudem sám... [upravil dne 22.9.09 hnusoba] Citovat
jkmtrnava Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Stret: MacDonald pri zimnom štadióne. Hned vedla OMV benzínky, prípadne sú blízko hned dve parkoviská.O 18:00 Kto može príde Citovat
jkmtrnava Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Zajtra o šiestej tam budem, dúfam, že nebudem sám... [upravil dne 22.9.09 hnusoba] Ber to tak ,že minimálne dvaja tam budu Citovat
Qcko Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Taaaaakze, po naliehani (sranda, nebrat doslovne) jedneho nemenovaneho clena som si povedal, ze ak mi do toho 18.10 nic nepride, tak sa pridem pozriet kusok za tu Trnavu:mrk ... dovtedy musim vylestit auto nech sa za mna nehanbite a inak nie je problem:super Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Tak ja bych mnel urcite prijet, trocha narychlo, ale nemalo by mi nic branit Otazka je, ci sa to qckovi oplati prijet s PB tak na 2 hodky. To skorej potom do toho bahona, co robi durko. Nie ze by som ta odradzal, ale nechcem aby to skoncilo nejak tak, ze si povies ze si meral taku dlhu cestu kvoli 2 hodkam niekde na parkovisku a potom si zase meral tu dlhu cestu naspet Ked vsak inak nedas, budem rad Parkovisko pri MC donalde, no, no, budiz Sice je dost krpate, a byva tam dost aut, a neni si ani kde sadnut na pivo ci kofolu Tipujem ze odtial spravime nejaky hromadny vyjazd. Inac, pokial by sa to dalo zmenit, ja by som skorej navrhol parkovisko pred RELAXOM, je celkom velke, navyse je hned tam restika, aj s posedenim, kofola a take tie serepeticky okolo A celkom dobre tam varia Ale asi nebudeme menit, potom by sme sa tam mohli skorej presunut Citovat
jkmtrnava Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Keby si čítal skorej by si vedel:D, ale po stretnutí \"tretieho druhu\" može byť aj spanilka:potlesk Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Jo prejdeme sa po obchvate, 5 koleciek okolo baumaxu a jazda zrucnosti cez kruhace pri peugeote :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.