Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja osobne asi až navečer možno v stredu. cez tyžden neviem čo bude na druhý den

io Zila: tajne dufam že bude viac ako v šurovciach, a na tom dalšom bude viac ako v bahoni a potom to vypukne na velkom zraze

[upravil dne 20/9/09 Durko]

Odesláno

hnusoba: a zvládol by si to z KE do TT :o a späť v noci? Čo sa mňa týka táto streda by vyhovovala,no a aj miesto by sa našlo, napr.MacDonald pri zimnom štadióne. Hned vedla OMV benzínky, prípadne sú blízko hned dve parkoviská.

Alebo ak by lubk0 našiel niečo..., teda až to bude čítať a vyjadrí sa (náš pieštanský náčelník:D:D:D ).

Neviem ako Durko myslel \"navečer\" no myslím že asi kolo 18:00???

Odesláno
Původně zaslal: jkmtrnava

Čo sa mňa týka táto streda by vyhovovala,no a aj miesto by sa našlo, napr.MacDonald pri zimnom štadióne. Hned vedla OMV benzínky, prípadne sú blízko hned dve parkoviská.

Zajtra o šiestej tam budem, dúfam, že nebudem sám... :)

[upravil dne 22.9.09 hnusoba]

Odesláno

Taaaaakze, po naliehani (sranda, nebrat doslovne) jedneho nemenovaneho clena :D som si povedal, ze ak mi do toho 18.10 nic nepride, tak sa pridem pozriet kusok za tu Trnavu:mrk ... dovtedy musim vylestit auto nech sa za mna nehanbite a inak nie je problem:super

Odesláno

Tak ja bych mnel urcite prijet, trocha narychlo, ale nemalo by mi nic branit :P

Otazka je, ci sa to qckovi oplati prijet s PB tak na 2 hodky. To skorej potom do toho bahona, co robi durko. Nie ze by som ta odradzal, ale nechcem aby to skoncilo nejak tak, ze si povies ze si meral taku dlhu cestu kvoli 2 hodkam niekde na parkovisku a potom si zase meral tu dlhu cestu naspet :)

Ked vsak inak nedas, budem rad :P

Parkovisko pri MC donalde, no, no, budiz :D Sice je dost krpate, a byva tam dost aut, a neni si ani kde sadnut na pivo ci kofolu :D Tipujem ze odtial spravime nejaky hromadny vyjazd.

Inac, pokial by sa to dalo zmenit, ja by som skorej navrhol parkovisko pred RELAXOM, je celkom velke, navyse je hned tam restika, aj s posedenim, kofola a take tie serepeticky okolo :) A celkom dobre tam varia :P Ale asi nebudeme menit, potom by sme sa tam mohli skorej presunut :D

Odesláno

Jo prejdeme sa po obchvate, 5 koleciek okolo baumaxu a jazda zrucnosti cez kruhace pri peugeote :D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...