Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rád bych pomalu začal přecházet na BlueRay (už se dají sehnat filmy za rozumný peníz) a s tím je spojený nákup FullHD telky. Jestli to bude Plasma nebo LCD nebo už LED ještě nevím. Chtěl bych LED, ale jak jsem psal, ve velikosti kterou chci je to pořád ještě dost drahé.

Odesláno

Přéma: Souhlas,mám jí asi rok a půl a maximální spokojenost,je to nějakej Samsung,označení nevím ale má Full HD obraz jako víno.Soused má plasmu asi 3-4 roky a taky žádné blednutí nebo tak...

Odesláno

Kvalitní plasmy mají garanci od výrobce barevnou stálost 10.000 h. Jednoduchou matematikou zjistíme, pokud bude průměrný čas sledování TV 3 hodiny/den, že výdrž TV je zhruba na 9,5 roku. Což nevím kdo z Vás má telku 9 let. Myslím, že i pro diváka, který u telky tráví hodně času je naprosto dostačující a vzhledem k rychlosti, jakou jde vývoj televizí dopředu, pochybuju že dnes koupenou plasmu budete sledovat za 4 roky, natož za 9 let.

Odesláno
Původně zaslal: Qcko...ale aj tak tam vychadza rocne o 900Kc drahsia plazma...

a na to jsi prisel jak? nezapomen porovnavat stejne velikosti a rozliseni, aby bylo srovnani alespon trochu objektivni

Odesláno

to destiny: být tebou tak ještě rok počkám jak se vyvinou ceny u LED tv. V práci jsem dával grafikům monitor od Samsungu s LED a musím říct, že v porovnání s kladickým LCD, které stojí vedle je to super, stejnoměrné podsvícení, ostrý obraz, prostě super...až na tu cenu...

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

Původně zaslal: Qcko...ale aj tak tam vychadza rocne o 900Kc drahsia plazma...

a na to jsi prisel jak? nezapomen porovnavat stejne velikosti a rozliseni, aby bylo srovnani alespon trochu objektivni

127cm plazma, 132 cm LCD:roll

Odesláno

Ahojte,tak koukám,že jsem zase hodil polínko do ohínka...omlouvám se,byl jsem v noci v práci,tak jsem nemohl reagovat na určité odpovědi.Ano viděl jsem obě TV hrat dokonce vedle sebe..co má asi LG plus je těch 600Hz a celoskleněný rám.Na druhou stranu Samsung mi přišel takovej realnější s barvama :mrk ...a jinak k vyjádření,pjoč ne LCD-LCD hraje pěkně,když je vypnuté :P stačí se podívat trocha z úhlu a člověk si řekne,kam se poděly barvy!!A za tmavých podmínek(třeba večer doma) určitě vedle plazmy propadááák.LED je zatím drahá sranda,obzvlášť když chci uhlopříčku 127cm.A pokud to není celoplošně podsvícené,ale jen po okrajích,tak to taky není žádná sláva.A o ceně se raději nezmiňuji.Chci TV teď NE za rok...nevím,co bude zítra :aut spotřeba taky no comment,pryč jsou ty časy...viz mnoho článků o spotřebě.Jak zde jeden ogar sprááávně napsal,porovnávám tyhle dva modely,neřeším technologii :super:mrk Děkuji za mnoho ohlasů :papa

Odesláno

2 Qcko: taky ale v té samé tabulce máš 42\" LCD vs PDP rozdíl 440,- za rok při 5h/den...záleží na modelech..třeba nové neoPDP se dostanou se spotřebou i na 200W při této velikosti...co se týče nových modelů tv je myslím si spotřeba to poslední, čeho by se měl člověk striktně držet...taky bych si dneska mohl koupit auto se spotřebou 4l/100km, ale neudělám to, protože žádnej jinej parametr tohoto auta mě neuspokojí...

Odesláno

900,- Kč roční rozdíl? To je 75 Kč za měsíc! To řešíš takový drobný? To v rozpočtu nemůžeš vůbec poznat, jestli si to ušetřil nebo ne. A jen kvlůli tomu, že budu měsíčně bohatší o 75 korun přece raději nezvolím technologii, která mi až tak nevyhovuje, ne?

Odesláno

Mi připadne,že nejsem na foru Peugeot,ale na foru Fabia 1,2HTP kua...co tady řešíte několik stovek za rok,když máte na takový auto jako je Pežotek???? Nechápu...

Odesláno

No jo, ale zase ušetřit na x věcech po několika stovkách a je na pěkného pažoutka, rozhazovat zbytečně a je jen na tu Fabii. Zkrátka viz obrázek- no skrblík.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...