Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych poradit jaké si mám koupit desky a kotouče na auti.Díval jsem se na kelly, aci a elit a nevím nevím. Předpokládané investice cca 4.000. Díky

Odesláno
Původně zaslal: Hanzz

Díval jsem se aji od elitu na Bremba kotouče

To taky není špatná volba. :) Ale ATE je osvědčená klasika a hlavně ke kotoučům seženeš bez problémů i desky stejné značky. :aut

Odesláno
Původně zaslal: Hanzz

Ještě otázka.Na 1.6ku je průměr 247mm, že? Nic víc nepotřebuji vědět?

Vem si pro jistotu technický průkaz až je půjdeš kupovat. Podle něj si s tím poradí určitě. Při nejhorším tam mají i VIN kód a podle něj to dohledají. :)

Odesláno

Potrebujes vediet ci mas ABS alebo nie a priemer, podla toho ti uz daju spravny kotuc, vacsi problem je s dostickami, tie treba porovnat, su 3 druhy myslim, tak treba ten spravny:super ... kukni ake mas na aute, ked ich uvidis fyzicky, hned budes vediet ktore to su:cool:

Odesláno
Původně zaslal: nrpetonr

ja som daval oboje bosch, dobra cena, myslim aj kvalita OK. tazko mi objektivne porovnavat s inymi znackami, predtym tam boli z vyroby tiez bosch.

Mě na autě vydržely BOSCH 2měsíce a pískali takovým stylem, že sem to slyšel i přes zavřený okýnka takže sem je vzal a hodil do šrotu..

Odesláno

Dnes chci udělat ty brzdy a vyčetl jsem v Jak na to 306, že při demontáži třmenu se musí oddělat hadice ze třmenu a pak odvzdušnit.Nevíte někdo jestli jde sundat třmen bez demontáže hadičky?Protože s odvzdušněním si neporadím.Jinak to budu muset nechat mechanikovi:(

Odesláno

Mam sice 1.4 ale predpokladam, ze to je rovnake. Hadicky dole nemusia, staci povolit strmen a zavesit ho napr. na pruzinu. Pre mna bola najhorsia robota prave to povolenie srobov strmena:grr

Odesláno

Totální hovadina sundavat hadice při výměně destiček a kotoučů! Stačí zatlačit váleček ve třmenu třeba kleštěma aby se ti tam nové díly vešly, díly vyměnit za staré a dát třmen zpět. Pozor na brzdovou kapalinu, hlídej hladinu aby ti nepřetekla..

Odesláno

Tam se totiž psalo, že při demontáži celého třmenu se musí sundat hadice abych se dostal ke kotouči.V té knize je to nejspíš moc přehnané

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...