fifowole Odesláno 23. srpen 2011 Odesláno 23. srpen 2011 Tak minulou otazku uz jsem vyresil, ted mam jeste dve nove: 1: k te jednotce k centralu, co je za kastlikem spolujezdce, se dostanu tak, ze vyndam kastlik spolujezdce? 2: 406ky maji pneumaticke zamykani nebo ne? Citovat
stajgrpavel Odesláno 23. srpen 2011 Odesláno 23. srpen 2011 ahoj ... take jsem dodelaval DO ke sve 406ce... koupil jsem nakou cinskou sadu za cca 700kc na aukru s vystrelovacim klicem... pripojil jsem ridici jednotku noveho centralu k te stare a z pudodniho lkicku jsem vzal chip imobilizeru i planzetu a nacpal to do noveho ... tudis je vse v jednom tak jak ty si predstavujes... u planzety jsem jen malinko probrousil zlabek na sroubky a drzi tam jak kdyby tam byla vzdy :-) Citovat
fifowole Odesláno 23. srpen 2011 Odesláno 23. srpen 2011 aha.. to zni pekne, planzetu si umim predstavit, ale jak jsi tam nacpal/upevnil ten chip? Citovat
stajgrpavel Odesláno 23. srpen 2011 Odesláno 23. srpen 2011 vsak te chip vycvaknes z klicku a das ho do noveho ... ja ho pro jistotu podlepil oboustranou pelici paskou :-) stvalo me kdyz v klici rachtal :-) Citovat
comm Odesláno 24. srpen 2011 Odesláno 24. srpen 2011 1. k tym jednotkam sa dostanes zespoda v pohode. 2. Ma servomotor alebo elektromagnet. urcite nema pneum. [upravil dne 24.8.11 20:12 od comm] Citovat
fifowole Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 tak jsem dneska zkousel a: 1. jednotku centralu jsem nasel, ale panove ze je pristupna \"V pohode\" ? Kdyz mi nekdo cizi sviti a ja se zlomim tak jsem schopnej videt cisla pinu na tom kontektoru.. ale nevidim sanci jak tam k tomu dratku pripajet dalsi.. to mi reknete jak jste to udelali? Ja dam ten svazek s konektorem tak max 5 cm dolu od te jednotky a ta je fakt vysoko sama o sobe.. Taky jsem cetl ze nekdo nasel draty za pojistkovou skrini ve svetle modrem konektoru. Jenze ty barvy co tu byly uvedeny mam v tom konktoru vsechny min. 2x, takze se chci zeptatjestli by nekdo nemel cisla tech pinu v tom modrem konektoru. Jakoukoliv radu k postupu uvitam Citovat
stajgrpavel Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 a kde mas ř.j. centralu ??? ja ji mam za kaslikem spolijezdce ... jen jsem vyhodli kaslik ven a vse jsem mel jak na dlani :-) Citovat
fifowole Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 no mam ji taky za kastlikem, ale netusil jsem ze jste vyndavali kastlik, to jsem se nikde nedocetl Pokud bys poradil jak vyndat kastlik, bylo by to supr! Citovat
stajgrpavel Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 nekde je tu navod jak ho vyndat ... ale ted to nemuzu hledat (jsem na telefonu) jinak vyndas dva pantiky ze spoda kasliku a vypadne ti vnitrek , odpojis osvetleni a spinac. 3 sroubky jsu na horni strane kasliku , jeden sroub je pod tou poklickou z boku palubovky a 2 srouby co jsou u stredoveho panelu se musi vytrhnout... a mas kaslik venku :-) a mista jak na hrade :-P .. nevim jestli se dnes dostanu do auta ... jsem od rana do vecera v praci, ale zkusim to :-) Citovat
stajgrpavel Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 tak jsem ted byl v aute :-) hold prace musela pockat :-) takze ty blinkry mam napojene do svorkovnice ktera je na vystrazna svelta k HNEDEMU dratu pin cislo 7 a k sedemu pin cislo 9 ... cisla dratu ti bohuzel nereknu pac to mam cele zaizolovane :-) tak centralu zdar ;-) Citovat
stajgrpavel Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 ja zatim marne patram kam a jak napojit dojezd oken :-( Citovat
fifowole Odesláno 27. srpen 2011 Odesláno 27. srpen 2011 tak diky za rady, uz mi dalka funguje jen ty blinkry doresim jindy, ty piny/barvy mi nesedej (7 pin nemam vubec drat..) Citovat
stajgrpavel Odesláno 27. srpen 2011 Odesláno 27. srpen 2011 tak to ja je mam kompletne osazene ... hold trosku jine auto :-) budes to muset odzkouset :-/ Citovat
fifowole Odesláno 30. srpen 2011 Odesláno 30. srpen 2011 tak jsem vcera sehnal merak a meril.. k memu udivu jsem nenasel v tom svetle modrem konektrou nic, na cem by kolisalo napeti kdyz jsem pustil blinkry. Proste budto tam bylo furt 12 nebo 0 a je jedno jestli jsem mel zaple nebo vyple blinkry.. je v tom nejaka finta jak ty spravny draty namerit? Citovat
stajgrpavel Odesláno 30. srpen 2011 Odesláno 30. srpen 2011 nepoustek snerovky ale vystrazna svetla :-)nepoustek snerovky ale vystrazna svetla :-) Citovat
fifowole Odesláno 30. srpen 2011 Odesláno 30. srpen 2011 ano vystrazna svetla jsem zkousel samo taky rikas tedy, ze by tam to napeti se melo dat namerit a melo by kolisat? Citovat
stajgrpavel Odesláno 30. srpen 2011 Odesláno 30. srpen 2011 tak to nevim ... ale teoretifky je prerusovac az za spinacem ... tudis tam to je jen 12 nebo 0 ale musis to dat na vystup a ne na vztup ... ja to nemeri ja to zkousel :-) Citovat
106sťák Odesláno 24. září 2011 Odesláno 24. září 2011 zdravím prosím nějaký stručný návod-dělal už někdo zapojení bliken na centrál?teda jako když odemknu centrálem auto nebo zamknu tak aby problikly blikny?díky Citovat
fifowole Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 Jako mas na mysli ten original central co je v aute? Nebo prez nejakou dokoupenou dalku? Citovat
koblih69 Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 zdravím prosím nějaký stručný návod-dělal už někdo zapojení bliken na centrál?teda jako když odemknu centrálem auto nebo zamknu tak aby problikly blikny?díky Na běžných alarmech výstup je ( někdy 2 ), dobře se připojuje třeba na svazek který vede podél prahu k zadním blinkrům ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.