Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak minulou otazku uz jsem vyresil, ted mam jeste dve nove: :D

1: k te jednotce k centralu, co je za kastlikem spolujezdce, se dostanu tak, ze vyndam kastlik spolujezdce?

2: 406ky maji pneumaticke zamykani nebo ne? :myslim

Odesláno

ahoj ... take jsem dodelaval DO ke sve 406ce... koupil jsem nakou cinskou sadu za cca 700kc na aukru s vystrelovacim klicem... pripojil jsem ridici jednotku noveho centralu k te stare a z pudodniho lkicku jsem vzal chip imobilizeru i planzetu a nacpal to do noveho ... tudis je vse v jednom tak jak ty si predstavujes... u planzety jsem jen malinko probrousil zlabek na sroubky a drzi tam jak kdyby tam byla vzdy :-)

Odesláno

1. k tym jednotkam sa dostanes zespoda v pohode.

2. Ma servomotor alebo elektromagnet. urcite nema pneum.

[upravil dne 24.8.11 20:12 od comm]

Odesláno

tak jsem dneska zkousel a:

1. jednotku centralu jsem nasel, ale panove ze je pristupna \"V pohode\" ? Kdyz mi nekdo cizi sviti a ja se zlomim tak jsem schopnej videt cisla pinu na tom kontektoru.. ale nevidim sanci jak tam k tomu dratku pripajet dalsi.. to mi reknete jak jste to udelali? Ja dam ten svazek s konektorem tak max 5 cm dolu od te jednotky a ta je fakt vysoko sama o sobe..

Taky jsem cetl ze nekdo nasel draty za pojistkovou skrini ve svetle modrem konektoru. Jenze ty barvy co tu byly uvedeny mam v tom konktoru vsechny min. 2x, takze se chci zeptatjestli by nekdo nemel cisla tech pinu v tom modrem konektoru.

Jakoukoliv radu k postupu uvitam :)

Odesláno

nekde je tu navod jak ho vyndat ... ale ted to nemuzu hledat (jsem na telefonu) jinak vyndas dva pantiky ze spoda kasliku a vypadne ti vnitrek , odpojis osvetleni a spinac. 3 sroubky jsu na horni strane kasliku , jeden sroub je pod tou poklickou z boku palubovky a 2 srouby co jsou u stredoveho panelu se musi vytrhnout... a mas kaslik venku :-) a mista jak na hrade :-P .. nevim jestli se dnes dostanu do auta ... jsem od rana do vecera v praci, ale zkusim to :-)

Odesláno

tak jsem ted byl v aute :-) hold prace musela pockat :-) takze ty blinkry mam napojene do svorkovnice ktera je na vystrazna svelta k HNEDEMU dratu pin cislo 7 a k sedemu pin cislo 9 ... cisla dratu ti bohuzel nereknu pac to mam cele zaizolovane :-) tak centralu zdar ;-)

Odesláno

tak jsem vcera sehnal merak a meril.. k memu udivu jsem nenasel v tom svetle modrem konektrou nic, na cem by kolisalo napeti kdyz jsem pustil blinkry. Proste budto tam bylo furt 12 nebo 0 a je jedno jestli jsem mel zaple nebo vyple blinkry.. je v tom nejaka finta jak ty spravny draty namerit? :myslim

• O 4 týdny později...
Odesláno
zdravím prosím nějaký stručný návod-dělal už někdo zapojení bliken na centrál?teda jako když odemknu centrálem auto nebo zamknu tak aby problikly blikny?díky

Na běžných alarmech výstup je ( někdy 2 ), dobře se připojuje třeba na svazek který vede podél prahu k zadním blinkrům ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...