Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Inak ja ked som tuto 3M foliu zhánal bol som u jedného chalana čo ich aj montuje a ukazoval mi aj vzorkovník čo može mať od M3 a páni, tých fólií ale je... Takáto karbon je čierna aj biela. Ale obyčajnej fólie majú kopec farieb a odtieňov, dokonca aj chameleónové...tak to som čumel jak puk:o

Odesláno

Já normálně nevím jestli se mi to líbí, ale ani nevím jestli se mi to nelíbí. Nevím jak to okomentovat;)

Spíše čekám na ten interiér.

[upravil dne 11/7/10 Alesek]

Odesláno

Mišak 306 - mám ji od kolegy z práce takže kdyby jsi chtěl tak ti ji mužu prodat

309GT - díkes pane:)

volvik - však každému se to líbit nebude to mě bylo jasný:)

Alesek - tak až to uvidíš v reálu uděláš si názor hmm. Interier to se jen tak nedočkáš protože než ten bude hotovej tak to potrvá:) není čas

Odesláno

nevim proč ale ta srecha mi tam neako nesedi.........auto to je pekne, aj ten napad s tou foliu sa mi lubi ale na tu strechu by som to nedaval....ako dekel nadrže, zrcatka, kridlo všetko sa mi lubi ale strecha ne...možno by som ešte lišty olepil tou foliou alebo namiesto strechy kapotu :) ..ale inak pekny

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

husto hustý Kubo:super

díkes předsedo:super

MHS :folie by měla při použití venku vydržet 7 let j fakt že když to máš v ruce tak bych tomu i věřil. JJ folii mám možnost mít kdykoliv;)

[upravil dne 15.7.2010 jakub106GTI]

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

Původně zaslal: Pe.Tr

husto hustý Kubo:super

díkes předsedo:super

MHS :folie by měla při použití venku vydržet 7 let j fakt že když to máš v ruce tak bych tomu i věřil. JJ folii mám možnost mít kdykoliv;)

[upravil dne 15.7.2010 jakub106GTI]

tak to potom jo asi je to kvalitni folie,prave uvazuju ze bych od tebe koupil nejaky metr:Da potahnul tim par vecí

• O 2 měsíce později...
Odesláno

prosimte, ty jsi asi potahoval strechu folii vid? muzes hodit foto jak to vypada? ty fotky ted z klubu zmizeli a ja to taky planuju,tak ze bych to omrknul a kdyz tak z tebou zkonzultoval, jestli by ti to nevadilo? a co ze zase prodava? mas vyhlidnuto neco noveho?

Odesláno

Ahoj chlape no jedeme na delší dobu pryč tak ho radši prodám než aby stalo rok v garáži. Jinak s tou fólii to celkem jde ve dvou lidech dobře ale takova sranda to taky není. Nejaký fotky jsou na moje.auto.cz tak se koukni :) jinak něco mám i v pc ale ten nemám zrovna u sebe:)

Odesláno

ja prave nevim jestli se do toho poustet nebo ne. je to preci dost penez a pak aby se to posralo... jinak pekny, moc pekny. jaka je cenovka toho auta?

Odesláno

Ahoj kubo,chtel bych u tebe objednat cernou lesklou folii na strechu,pokud je to mozny?kdyytak klasicky 1.40m x 2 m.diky odpovez do u2u. nech ho v garazi!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...