kovi306 Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 super bude nějaký videjko až to bude na autě? sem zvědavej na zvuk... Citovat
jakub106GTI Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 Původně zaslal: kovi306 super bude nějaký videjko až to bude na autě? sem zvědavej na zvuk... chci natočit před a po takže určo bude:D Citovat
$ Torrez $ Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 jakub106GTI :ten interiér vypadá dobře:super.Já mám flock už rok v autě.Prach se mi tam drží stejně jako před tim v autě a ani o trochu nevyblednul nemůžu si stěžovat:papa Citovat
jakub106GTI Odesláno 19. prosinec 2009 Autor Odesláno 19. prosinec 2009 Původně zaslal: jiri106xs Nějaké novinky? noo ted nejak moc novinek neni:) zadni sedacky uz jsou skoro hotove jen poskladat:) dneska jsem zjistil ze baterka je asi ko takze jsem ji dal na nabikecku a doufam ze jeste vydrzi. Az nebude takova zima nafotim hotove sedacky:) Citovat
jiri106xs Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Už teď jsem nedočkavej zvědavostí, jak to bude vypadat:) Rozhoduju se, co dál, jestli race-style nebo taky nějaký přečalounění apod.... Citovat
jakub106GTI Odesláno 13. leden 2010 Autor Odesláno 13. leden 2010 Tak pár novinek s autem. Zakoupil jsem novou baterku ta stará byla už KO. A včera pomocí Kujona objednány zadní světla:super tak jsem zvědav kdy to dorazí. Jinak se tak nějak dělá na interieru ale jde to pomalu není čas:bojim Citovat
tom406 Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: winco si to izoloval z oboch stran?? ako ten jeden plas aj zvenku aj z vnutra?? A máš to furt len tou hrubou foliou 4 vrstvy a neaky material na tepelnu izolaciu tubek?? a čim si to lepil? nene každá část je jen z jedné strany (spodní strana z venkovní a horní strana z vnitřní ) . Nějaká ta vrstva alobalu + páska izolační s alu vrstvou (ta lepí) Máš to hezké ale pokud jsi použil Thermo-Tec tak uvnitř to ztratí význam a s tou hl. fólií úplně. Jestli to je Thermo-Tec tak ten při jediné vrstvě cca 2mm na svodech sníží teplotu na povrchu z 600 na necelých 100st. kde po razantní jízdě položíš na svody ruku a nespálíš se. Osobně bych zamotal i tu trubku k sání až po klapku a netuším jak je u tebe řešeno sací potrubí ale mezi něj a hlavu si nech udělat těsnění z vysokoizolačního materiálu (a nebál bych se vysekat ho i z Thermo-Tec) které ti velmi podstatně sníží teplotu která se na komíny přenáší z motoru. Jinak pochvala za úpravy které směřují tak jak mají [upravil dne 13.1.2010 tom406] Citovat
jakub106GTI Odesláno 13. leden 2010 Autor Odesláno 13. leden 2010 NO thermo - tec to není. je fakt že to zrovna moc teploty neubere ale v přípravě jsou svody a ty chci právě potáhnout tím Thermo -Tec. Ted když se svezu a otevřu kapotu tak bych si mohl na krytu svodů vařit večeři:) Citovat
tom406 Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Původně zaslal: jakub106GTI NO thermo - tec to není. je fakt že to zrovna moc teploty neubere ale v přípravě jsou svody a ty chci právě potáhnout tím Thermo -Tec. Ted když se svezu a otevřu kapotu tak bych si mohl na krytu svodů vařit večeři:) To jo. na svodech pak poznáš i zlepšení co se charakteristiky výkonu týče.Za kolik máš pásku na svody a kolik metrů? Citovat
jakub106GTI Odesláno 14. leden 2010 Autor Odesláno 14. leden 2010 Zatím pásku nemám protože nemám ty svody:) ale vše nakupujeme z UK takže i ta páska bude tak nakoupená Citovat
$ Torrez $ Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 jakub106GTI:jsem zvědavej na ten interiér.Jinak já kupoval tuto pásku a nemůžu si stěžovat.Taky jsem na to šlapal a pak zkoušel ruku na svody a uplně v poho;).sportovniautodoplnky.cz/thermo-paska-odolnost-do-1000-c/.Mám těch 15m a stačilo to. Citovat
Alesek Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Konečně se to tu trošku zase obnovilo každým dnem nakukuju jestli není něco nového a stále nic:) Citovat
jakub106GTI Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 tak po delší době nechal jsem si ušít nové koberečky . Je to béžová barva nějakých 7mm tlouštka a nechal jsem si to obšít černou koženkou a dal si tam dát uchycovací body:) pasují parádně Citovat
Béďa Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Ty vruty se jako sroubujou do podlahy? Nikdy jsem takovy koberecky nemel, tak sorry za OT. Citovat
jakub106GTI Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 další balíček co dorazil z ebay jsou světla crystal - strašně krásný jsou -fakt:super Citovat
jakub106GTI Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 Původně zaslal: Béďa Ty vruty se jako sroubujou do podlahy? Nikdy jsem takovy koberecky nemel, tak sorry za OT. tak tak do koberce na podlaza a pak se to na to nacvakne:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.