Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jakub106GTI :ten interiér vypadá dobře:super.Já mám flock už rok v autě.Prach se mi tam drží stejně jako před tim v autě a ani o trochu nevyblednul nemůžu si stěžovat:papa

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Nějaké novinky?;)

noo ted nejak moc novinek neni:) zadni sedacky uz jsou skoro hotove jen poskladat:) dneska jsem zjistil ze baterka je asi ko takze jsem ji dal na nabikecku a doufam ze jeste vydrzi. Az nebude takova zima nafotim hotove sedacky:)
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Tak pár novinek s autem. Zakoupil jsem novou baterku ta stará byla už KO.

A včera pomocí Kujona objednány zadní světla:super tak jsem zvědav kdy to dorazí.

Jinak se tak nějak dělá na interieru ale jde to pomalu není čas:bojim

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

Původně zaslal: winco

si to izoloval z oboch stran?? ako ten jeden plas aj zvenku aj z vnutra?? A máš to furt len tou hrubou foliou 4 vrstvy a neaky material na tepelnu izolaciu tubek?? a čim si to lepil?

nene každá část je jen z jedné strany (spodní strana z venkovní a horní strana z vnitřní ) . Nějaká ta vrstva alobalu + páska izolační s alu vrstvou (ta lepí)

Máš to hezké ale pokud jsi použil Thermo-Tec tak uvnitř to ztratí význam a s tou hl. fólií úplně. Jestli to je Thermo-Tec tak ten při jediné vrstvě cca 2mm na svodech sníží teplotu na povrchu z 600 na necelých 100st. kde po razantní jízdě položíš na svody ruku a nespálíš se.

Osobně bych zamotal i tu trubku k sání až po klapku a netuším jak je u tebe řešeno sací potrubí ale mezi něj a hlavu si nech udělat těsnění z vysokoizolačního materiálu (a nebál bych se vysekat ho i z Thermo-Tec) které ti velmi podstatně sníží teplotu která se na komíny přenáší z motoru.

Jinak pochvala za úpravy které směřují tak jak mají

[upravil dne 13.1.2010 tom406]

post-0-1410961239177_thumb.jpg

Odesláno

NO thermo - tec to není. je fakt že to zrovna moc teploty neubere ale v přípravě jsou svody a ty chci právě potáhnout tím Thermo -Tec. Ted když se svezu a otevřu kapotu tak bych si mohl na krytu svodů vařit večeři:)

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

NO thermo - tec to není. je fakt že to zrovna moc teploty neubere ale v přípravě jsou svody a ty chci právě potáhnout tím Thermo -Tec. Ted když se svezu a otevřu kapotu tak bych si mohl na krytu svodů vařit večeři:)

To jo. na svodech pak poznáš i zlepšení co se charakteristiky výkonu týče.Za kolik máš pásku na svody a kolik metrů?

Odesláno

jakub106GTI:jsem zvědavej na ten interiér.Jinak já kupoval tuto pásku a nemůžu si stěžovat.Taky jsem na to šlapal a pak zkoušel ruku na svody a uplně v poho;).sportovniautodoplnky.cz/thermo-paska-odolnost-do-1000-c/.Mám těch 15m a stačilo to.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak po delší době:) nechal jsem si ušít nové koberečky . Je to béžová barva nějakých 7mm tlouštka a nechal jsem si to obšít černou koženkou a dal si tam dát uchycovací body:) pasují parádně:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...