Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mama chtela jet ranov 6hodin do prace a nenastartovala, pritom vcera vecer to chytlov pohode a zadne problemy nebyly, jezdilav poho.... nevim, jak se to mohlo pres noc porouchat.... benzin tamje, a auto pres to nechce chytnout... :(:(

Pritom sem minuly tyden nechaval menit rozvodak a olej.... nevite co s tim?

Odesláno

no bohuzel formulace nestaruje je nestastna.... je potreba spis napsat treba: starter toci motorem a nechce chytnout jiskra, nebo cvakne ve starteru a nic....

a popr. napsat, co to je typ, benzin,diesel,lpg???

Odesláno

je to 1.2benzin, starter toci motorem a nic, :( mam podezreni na palivove cerpadlo, rano nebylo slyst, tak sem se ted v tom vrtal, podarilo se mi nahodit paliove cerpadlo, na 2x nastarotvani zabzucelo, ale nechytlo to, a ted ho uz znova neslysim..... :(:( jestli to je ono, musim to promerit

jeste me napadlo, minuly tyden sem nechaval menit rozvodak, tak menapadlo, erstli treba nebyl predpnutej a nepraskl, jak poznam, ze je prasklej rozvodak? kdyz se motor nemuze potkat?

Odesláno

No třeba že se na něj podíváš a zjistíš, že se nemáš na co podívat, protože tam není... měl by tam bejt někde škvírou v deklu vidět... Ale nevím, jestli by přes kompresi startér otočil motorem...

Odesláno

to si ze me delate srandu, clovek tady hleda pomoct a nikdo mu nepomuze a kdyz to dam dohomady tak tu najednou vsich ste, je to napsany v pokecu, ale ze ste to vy.....

spravovaly sme to tak, ze pojistku palivoveho cerpadla sme pripojily pres drat na + u bateky, abychom obesly imbomilibizer, a pak daly drat plyc, jenze to auto by potom melo zhasnout, ale po peti minutach nic..... tak sme to jeste neklikrat zkusily,(pres ten drat, normalne to nechytlo) a pak sme udelaly to, ze sme za behu vytahly pojistku od palivoveho cerpadlo, auto chciplo, pojistku sme daly zpet a ted to chyta normalne.....

Ale az to priste bude, tak to startuji pres drat.....

:D:D:D:D

Odesláno

Včera večer 22.7. mi kolega s 106 diesel, kterého jsem minulý tyden roztahoval roztlačoval, kontroloval pojistky adt a přece se netočí řekl, že mechanik v servise hybal se vším až v konektoru, který napájí elektrikou žhavení a čerpadla a atd byl zaoxidovaný spoj, který když vyčistil tak problém zmizel. Bohužel jsem toto nemohl sdělit dřív, protože si hraju se svým traktorkem(vice v modelech. 205) ;):o:papa:papa

Odesláno

tak je to tady zase...... nejde stava do palivoveho cerpadla.... uz ani ten dratek nepomaha :(:( technik v servisu mi po telefonu rekl, ze to muze byt yoxidovany kabel, ale ja nic nenasel... uvidime, ted cekam az to dostanu do servisu.....grrr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...