Marlin Odesláno 22. červenec 2004 Odesláno 22. červenec 2004 Mama chtela jet ranov 6hodin do prace a nenastartovala, pritom vcera vecer to chytlov pohode a zadne problemy nebyly, jezdilav poho.... nevim, jak se to mohlo pres noc porouchat.... benzin tamje, a auto pres to nechce chytnout... :( Pritom sem minuly tyden nechaval menit rozvodak a olej.... nevite co s tim? Citovat
Guest Ondra Odesláno 22. červenec 2004 Odesláno 22. červenec 2004 no bohuzel formulace nestaruje je nestastna.... je potreba spis napsat treba: starter toci motorem a nechce chytnout jiskra, nebo cvakne ve starteru a nic.... a popr. napsat, co to je typ, benzin,diesel,lpg??? Citovat
Marlin Odesláno 22. červenec 2004 Autor Odesláno 22. červenec 2004 je to 1.2benzin, starter toci motorem a nic, mam podezreni na palivove cerpadlo, rano nebylo slyst, tak sem se ted v tom vrtal, podarilo se mi nahodit paliove cerpadlo, na 2x nastarotvani zabzucelo, ale nechytlo to, a ted ho uz znova neslysim..... :( jestli to je ono, musim to promerit jeste me napadlo, minuly tyden sem nechaval menit rozvodak, tak menapadlo, erstli treba nebyl predpnutej a nepraskl, jak poznam, ze je prasklej rozvodak? kdyz se motor nemuze potkat? Citovat
Luger Odesláno 22. červenec 2004 Odesláno 22. červenec 2004 No třeba že se na něj podíváš a zjistíš, že se nemáš na co podívat, protože tam není... měl by tam bejt někde škvírou v deklu vidět... Ale nevím, jestli by přes kompresi startér otočil motorem... Citovat
Petr605 Odesláno 22. červenec 2004 Odesláno 22. červenec 2004 No a co s tim bylo? Člověk to tady sleduje, ani nedejchá a Ty ten konec takhle odbydeš.... Citovat
Sirael Odesláno 22. červenec 2004 Odesláno 22. červenec 2004 Ze tys jenom vymenil pytlik ve vysavaci? :D:D A nebos tam nemel benal :D:D Citovat
Marlin Odesláno 22. červenec 2004 Autor Odesláno 22. červenec 2004 to si ze me delate srandu, clovek tady hleda pomoct a nikdo mu nepomuze a kdyz to dam dohomady tak tu najednou vsich ste, je to napsany v pokecu, ale ze ste to vy..... spravovaly sme to tak, ze pojistku palivoveho cerpadla sme pripojily pres drat na + u bateky, abychom obesly imbomilibizer, a pak daly drat plyc, jenze to auto by potom melo zhasnout, ale po peti minutach nic..... tak sme to jeste neklikrat zkusily,(pres ten drat, normalne to nechytlo) a pak sme udelaly to, ze sme za behu vytahly pojistku od palivoveho cerpadlo, auto chciplo, pojistku sme daly zpet a ted to chyta normalne..... Ale az to priste bude, tak to startuji pres drat..... :D:D:D Citovat
lexa Odesláno 23. červenec 2004 Odesláno 23. červenec 2004 Včera večer 22.7. mi kolega s 106 diesel, kterého jsem minulý tyden roztahoval roztlačoval, kontroloval pojistky adt a přece se netočí řekl, že mechanik v servise hybal se vším až v konektoru, který napájí elektrikou žhavení a čerpadla a atd byl zaoxidovaný spoj, který když vyčistil tak problém zmizel. Bohužel jsem toto nemohl sdělit dřív, protože si hraju se svým traktorkem(vice v modelech. 205) :papa:papa Citovat
Marlin Odesláno 27. červenec 2004 Autor Odesláno 27. červenec 2004 tak je to tady zase...... nejde stava do palivoveho cerpadla.... uz ani ten dratek nepomaha :( technik v servisu mi po telefonu rekl, ze to muze byt yoxidovany kabel, ale ja nic nenasel... uvidime, ted cekam az to dostanu do servisu.....grrr Citovat
lexa Odesláno 28. červenec 2004 Odesláno 28. červenec 2004 Zkontroluj kontakty v konektorech i kablíky do nich jdoucí, ten můj kolega to měl těsně za konektorem na kabliku úpně přerušené. Citovat
Marlin Odesláno 28. červenec 2004 Autor Odesláno 28. červenec 2004 takze auto odtazeny do servisu a prislo se na to, ze je vyhorela elektrika, hmmm, tak tohle je nad moje sily, abych si to sam opravil doma Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.