borovic Odesláno 31. srpen 2009 Odesláno 31. srpen 2009 Při sešlapnutí brzdového pedálu se rozsviti kontrolky na přístrojovce a auto se chová jako když otočím klíčkem do první polohy,a přitom stále svítí brzdová světla.nesetkal jste se stim už někdo.peugeot 406 1,8 66kw sedan 1999 novy model [upravil dne 31/8/09 borovic] Citovat
wooody Odesláno 31. srpen 2009 Odesláno 31. srpen 2009 řekl bych že kostra ale počkej co ti řeknou odbornici Citovat
pastorek Odesláno 31. srpen 2009 Odesláno 31. srpen 2009 To mi skôr pripadá ako spätné napájanie okruhu 15. Kábel ktorý ide z brzdového spínača k svetlám je niekde spojený s káblom stáleho prúdu. Preto stále svietia brzdové svetlá a po zošliapnití predála sa uzavrie obvod k spínacej skrinke čo spôsobí stav ako po zapnutí kľúčika. Ja by som hľadal chybu v kabeláži okolo spínačov na brzdovom pedáli (môžu tam byť dva) a následne na kábli od spínača k svetlám. Nezdá sa mi veľmi pravdepodobné aby to vzniklo samo. Nerobil si niečo na aute tesne pred tým ako to začalo? Citovat
borovic Odesláno 31. srpen 2009 Autor Odesláno 31. srpen 2009 ahoj ne na ute jsem nic nedělal vše to začlo samo. Citovat
jkmtrnava Odesláno 31. srpen 2009 Odesláno 31. srpen 2009 Skontroluj všetky poistky, može byť niektorá prepálená a systém fázoveho prepojenia si najde inú cestu a spojí okruh cez niečo iné. Viem o tom niečo, mal som vypálenú P27 - nešli mi zadné okná , ale zato išlo rádio (origo po 30 min vypne pri zhasnutom motore - economy), ked zhaslo a ja som stlačil ON, a zaplo sa čo normálne nejde. No a perlička stierače išli len do poly okna na prvej pozícii. Po výmene poistky všetko OK Citovat
MatrixChose Odesláno 31. srpen 2009 Odesláno 31. srpen 2009 Něco podobnýho jsem viděl u 307 - měla vytopený BSI... Citovat
dolly1010 Odesláno 1. září 2009 Odesláno 1. září 2009 Já když měl blbou kostru na zadním světle (zoxidovanej konektor), tak mi při sešlápnutí brzdovýho pedálu svítil (spíš jen prosvítal) na palubovce levej blinkr Citovat
borovic Odesláno 1. září 2009 Autor Odesláno 1. září 2009 zítra jdu k elektrikari to vyzvednout tak uvidim co se dozvím určitě dám vědet aby jste vy ostatnívědeli co dělat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.