partner1999 Odesláno 31. srpen 2009 Odesláno 31. srpen 2009 Mám problém při startech u svého Partnera 1.9D. Problém nastane když delší dobu auto stojí, potom odteče nafta zpět do nádrže. Pravděpodobně se do okruhu dostává vzduch, proto jsem vyměnil rychlospojky na hadicích, těsnění na palivovém filtru a zpětný ventil na čerpadle. Závada se ale stále opakuje. Nemůžete někdo poradit. Předem Děkuji Petr Citovat
marko306 Odesláno 1. září 2009 Odesláno 1. září 2009 pumpičkou natlakuj a ak máš tie prepady v ťahu tak ti bude cez ne slziť alebo striekať nafta, poprípade bude striekať z iného miesta. Pozry ešte či máš tie rychlospojky dobre dotlačené. Citovat
peres Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 medzi filter a čerpadlo by som dal priehladnú hadicu aby si videl či idú bubliny vzduchu od čerpadla alebo smerom od filtra a potom môžeme riešit dalej Citovat
marko306 Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 ja už tak mám, že mám priesvitné hadičky origo. Typ motora môže mať aj ako ja WJY Citovat
partner1999 Odesláno 3. září 2009 Autor Odesláno 3. září 2009 Typ motoru mám WJY. U vstřiků je vše suché. Petr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.