Vvitty Odesláno 30. srpen 2009 Odesláno 30. srpen 2009 Pokud chcete neco z eshopu, piste zde Vase objednavky! Neni nutne psat objednavky samolepek a klicenek, ty beru automaticky, naopak destniky a drzaky pod RZ/SPZ, ev. tricka piste. Urcite dovezu take nejake vlajecky a osusky. Citovat
Vvitty Odesláno 31. srpen 2009 Autor Odesláno 31. srpen 2009 Premo, jakou barvu? Jsou modre, videl jsem tam jeste nejake tmave zelene a minimalne po jedne od zlute a oranzove. Citovat
Přema Odesláno 31. srpen 2009 Odesláno 31. srpen 2009 Původně zaslal: Vvitty Premo, jakou barvu? Jsou modre, videl jsem tam jeste nejake tmave zelene a minimalne po jedne od zlute a oranzove. Modré....děkuji..... Citovat
Vvitty Odesláno 31. srpen 2009 Autor Odesláno 31. srpen 2009 PS: a taky budou sady osuska + rucnik, nevim ted z hlavy presne cenu, ale bude to levnejsi nez soucet cen rucnik a osuska :-) To jen kdyby mel nekdo zajem o cely set :-) V. Citovat
Přema Odesláno 31. srpen 2009 Odesláno 31. srpen 2009 Vem toho více i ty sety a věř tomu že si to své kupce najde..... Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 V eshopu na srazu by se na zkoušku meli objevit blikací přívěšky peugeot a polep který mám já na zadním okně . počet kusu je omezen tuším na dvacet takže je to limit edišn uvidime do budoucna jestli bude zájem. [upravil dne 2/9/09 Pe.Tr] Citovat
Vvitty Odesláno 3. září 2009 Autor Odesláno 3. září 2009 Prema: neboj, ja toho pochopitelne vezmu vic, tady mi jde o to aby se prihlasili ti co vi ze neco chteji a meli jistotu ze to taky dostanou :-) preci jen nejde vozit vsechno vsude... Citovat
kobra Odesláno 3. září 2009 Odesláno 3. září 2009 Podle seznamu nás tam bude 15 k třem sraženým stolů, vyprodání eshopu nečekám Citovat
Vvitty Odesláno 4. září 2009 Autor Odesláno 4. září 2009 MatrixChose: nahled zde, v eshopu se objevi jakmile doplnime zasobu - nechali jsme je vyrobit pred sebetovem a dost se vyprodalo, pristi tyden se maji naskladnit dalsi + adekvatni rucniky. Osusky maji rozmer 140 x 70, rucniky z hlavy nevim. Osusky jsou za 330 tusim (se slevou 300), rucniky byly lehce pres 200.- a jeste bude souprava obojiho dohromady za levneji nez soucet cen [upravil dne 4.9.09 Vvitty] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.