omegascream Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 keď to vymeníš alebo vyhodíš, daj pls. vedieť ako to pomohlo. Osobne si myslím, že ten origo za 10000, nie je až tak veľa, ale jasné ak nemáš.... Ináč uveď akú máš teraz spotrebu - by ma zaujímalo. Citovat
Guest rtda Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 ja nemam kat no a uz se na neho tesim,cekam az do prace dorazi nejaka pekne tukla c3,206,307 s tu3jp(1.4) motorem a beru si ho svoji 206 :-D ale jak jsem se dival tak z neorigu se da sehnat za celkem dobrou cenu no a jen tak mimo rec z zkusenosti 1.6 16 casto trpi zas*anou skrtici klapkou(motor skube a atd) resi se to vycistenim a nacteni novym autoadaptacnich hodnot :-) Citovat
Mirrae24 Odesláno 22. prosinec 2009 Autor Odesláno 22. prosinec 2009 Tak mi ten mechanik prý může sehnat od Bosalu přímo na můj vůz, funglovku za 4 000,- Ale nejprve ten starej katalyzátor přes noc vypálí autogenem, byl fakt zasviněnej, a uvidí, jak hodně to v mém případě pomůže. Citovat
Fakir Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Autogenem to zničí, to je keramickej katalyzátor, ne filtr pevných částic. Pokud byl ale zanesenej spoustou černýho bordelu, tak je někde problém se spalováním. Já ho sundaval po cca 80 000 km a byl úplně čistej (klidně dodám foto). Nežere ti to olej? Citovat
Mirrae24 Odesláno 23. prosinec 2009 Autor Odesláno 23. prosinec 2009 Olej mi to žere. Ale najeto to musí mít více jak 160 000km Citovat
Guest rtda Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 jak mi auto papalo oleje tak mi to kat 1 zcernalo a az to mizeni oleje bude vetsi tak ti ho to spali...me zmizelo pul katu :-D a tedkom zalezi kolik ti to zere ...neco udava vyrobce kolik muze motor vzit oleje a zbytek uz bude bud hlava nebo pistni krouzky bych rek.. kouri ti to z vyfuku??(myslim trebas do fialova nebo hodne) Citovat
Mirrae24 Odesláno 23. prosinec 2009 Autor Odesláno 23. prosinec 2009 nn, normál, nic takového nepozoruji. Citovat
Mirrae24 Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 Tak katalyzátor vyprázdněn. Má to jiný zvuk, takový brumlavý, o malinko to více jede a o malinko více to papá. Ovšem můj problém to nevyřešilo, stále mi to v nízkých otáčkách po sešlápnutí plynového pedálu zlobí a dusí se to. Citovat
Fakir Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: Mirrae24 Ovšem můj problém to nevyřešilo, stále mi to v nízkých otáčkách po sešlápnutí plynového pedálu zlobí a dusí se to. Omlouvám se předem za svou lenost číst to od začátku , nicméně měnils MAP senzor a/nebo horní lambdu? Citovat
Mirrae24 Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 Lambdy obě, map senzor, ani zapalovací rampu ještě ne. Po servisu jsem do něho nacpal 37 800,- za 20 měsíců co ho mám. Takže i ten litr, nebo kolik, za nějakej map senzor je už více jak dost. A když nevím 100% co to je, je to opravdu jako loterie. Citovat
Fakir Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 No jo, no... kdybys bydlel blíž, půjčil bych ti MAP senzor na vyzkoušení, ale do Mělníka ti ho nepovezu. Citovat
Mirrae24 Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 A to je tak snadné to přendat z jednoho vozu na druhý? Já jen, že o jiné 307 vím Citovat
Fakir Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: Mirrae24 A to je tak snadné to přendat z jednoho vozu na druhý? Já jen, že o jiné 307 vím Jo. Pokud jsi to už aspoň jednou dělal, je demontáž a montáž MAP senzoru otázkou minuty. Pokud to děláš poprvé, je to tak na pět minut, než najdeš grif. Citovat
kupák Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Tak jsem si vlákno proletěl od začátku a šel bych po rampě. Protože jestli to chvílema blbě pálí, tak to zasvinilo ten kat, odpovídá to i škubání i té hlášce, protože když mně omřela jedna zapalovací cívka, střídala se mi tato hláška, co tobě s další hláškou... Citovat
Mirrae24 Odesláno 28. prosinec 2009 Autor Odesláno 28. prosinec 2009 Včera se mi opět stalo, že jsem na to šlápnul, rozhrkalo se to a nepřestalo to, napsalo to Catalyst Converter Fault. Mám na to už fígl - zastavit, chcípnout a znovu nastartovat. Prostě mi přijde, že to pak běží na méně válců anebo, že se jeden, či více válců rozběhne jinak a běží nesouměrně. Opět bych potřeboval půjčit tu rampu, ale asi těžko, někdo z okolí Mělníka bude mít jen tak někde jednu náhradní na půjčení na 1.6 benzin. I když to není zas tak těžké vyměnit, když měním, či čistím svíčky, je to jen pár šroubků a konektorů - vypadá to jako na dojení krávy, neže bych to někdy dělal. Citovat
kupák Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Jestli to výrazně cuká a motor se chvěje jako na 3 hrnky, asi to fakt bude rampa. Být tebou, jel bych ji koupit a budeš mít pokoj. Nestojí to svět. Citovat
Mirrae24 Odesláno 28. prosinec 2009 Autor Odesláno 28. prosinec 2009 No Svět ne, ale 4 000,- jo. Citovat
petr307 Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Původně zaslal: kupák Jestli to výrazně cuká a motor se chvěje jako na 3 hrnky, asi to fakt bude rampa. Být tebou, jel bych ji koupit a budeš mít pokoj. Nestojí to svět. jo tak presne todle mi to ted dela, po nastartovani se klepe, nedrzi otacky a pipne na kompu katalyzator. zitra to vezu do pezota, tak jim reknu at prvni skouknou todle, aby nerozebrali pul motoru, preci jen si neuctujou 100/h Citovat
Mirrae24 Odesláno 19. leden 2010 Autor Odesláno 19. leden 2010 Nyní budu kupovat rampu valeo za 2 500,-, kdyby jsi měl také potom zájem, dej vědět. Citovat
petr307 Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 no asi ji budu taky casem kupovat jak to tak vypada, v pezotu jim to nic nedelalo, neco tam postelovali a ze se uvidi, u nich rampa stoji 6tis Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.