Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau lidi, chcu se zeptat, brácha má v Partnerovi origo rádio na kazety myslím že je to typ RB3 Clarion, rok výroby 2005, a chtěl by tam dát origo na cd, aby to mohl ovládat páčkou pod volantem, dá se tam dát i jiný, třeba z 307??

Našel jsem tohle :http://www.aukro.cz/item723725649_autoradio_peugeot_citroen.html

Ale nevím jestli mu to vezme řídící jednotka a nebo displej jestli mu bude ukazovat vše jak má, nemáte s tím někdo zkušenosti?? A nebo neválí se vám nějaký origo rádio na cd co by šlo dát do Partnera??

Odesláno

Tak tohle ti do Partnera nepůjde musíš sehnat to starší multiplex can van. To na ukru je do can can. Snad jsem to nepopletl. Ale jisté je to, že ti toto určo do partnera nepůjde :papa

Odesláno

to starší je buď na kazetu RB3 nebo na CD RD3. Jak to poznáš jsem psal o patro výš. Vypadá úplně stejně, jak to co má brácha, ale má ďouru na CD.

Odesláno

to RB3 a RD3 je mě jasný, takže hlavní je to že to nesmí mít tlačítko MENU?? a co řídící jednotka, půjde to tam dát aby fungovalo ovládání pod volantem??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...