Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Hurvajz jede na Slovač - Pastorek postav na kávu :) / Aneb 1. Pastorkiáda :)) Šúrovce 30.8.2009

Recommended Posts

Odesláno

uz sa tesim, len neviem ci stihnem nabliskat auto po vikende, a do umyvacky s nim nemozem :bojim dufam ze nevadi

zatial poznam osobne len Lubka, ale rad spoznam aj vas ostatnych surovce su super, aj cas vyhovuje, aj babka ma peugeot, ale tu by som asi nenahovoril :D

ozaj taku malu nalepku ktoru maju niektori clenovia co boli na zrazoch, kde sa to da zohnat?

Odesláno

Auta nemusite lestit, teda ja urcite nebudem, dnes ma cely den liat, neviem kedy by som to robil ...

Odesláno

Predpoveď počasia pre Šúrovce je na zajtra pomerne priaznivá. Veľká oblačnosť bez zrážok, 22 stupňov a vietor do 2m/s.

Mám dohodnúť miesto vo vnútri alebo vonku pod prístreškom?

Odesláno

No pozor, s durkovimi detmi som bol aj v piestanoch, aj na sebetove, a nefajcili.

Ale s tebou som bol podozrivo kratko, si to chcel utajit ze ? :D :D :D A ze preco ma mali tolko energie :P

Odesláno

Aj ja som chcel dnes poumývať levíka ale asi sa nato vykašlem. Ja poznám len pastorka aj to len s takej krátkej návštevy, pred GO zadnej nápravy,aspoň mi to skontroluje ako to je hotové. Tak zajtra se sejdeme v Šúrovcách:super

Pastorek ak s niečim potrebuješ pomôcť tak sa kľudne ozvy.

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

No pozor, s durkovimi detmi som bol aj v piestanoch, aj na sebetove, a nefajcili.

Ale s tebou som bol podozrivo kratko, si to chcel utajit ze ? :D :D :D A ze preco ma mali tolko energie :P

Možno malý fičí na maryške...:D ..možno dá šluka....

Odesláno
Původně zaslal: kaper

Pastorek ak s niečim potrebuješ pomôcť tak sa kľudne ozvy.

Dík za ponuku. Nakoľko je to také voľné stretnutie tak sa nič extra neorganizuje iba som objednal stoly. Ak sa nám tam nebude páčiť dáme spanilku do Zeleníc kde nám za 25 ľudí i ruky vybozkávajú. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...