janadar Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Na autě 307HDi 1,6 se stává, že při zapnuté klimatizaci a současné pomalé jízdě po chvíli naskočí signalizace \"STOP vysoká teplota chladící kapaliny\" a ukazatel teploty vyskočí k maximu. Při projíždění totožného úseku za stejných podmínek při vypnuté klimatizaci k této události nedochází. Měnil jsem teplotní čidlo, ale bez úspěchu. Děkuji za jakoukolif radu v této věci Citovat
ANRY Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 koukal jsi, jestli ti spina sahara pri zapnuti klimatizace? Ta se totiz rozebehne automaticky, i kdyz je treba teplota motoru mensi nez 90C°. Citovat
Betak Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 ANRY má pravdu,mrkni nejdřív zda se točí větrák při zapnuté klimošce.Mě se zadíralo ložisko ve větráku. P 307 xs Break 100kw. Citovat
vlado-.m Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 Pri studenom motore po chvilke jazdy sa mi skoro pravidelne rozsvieti STOP a hlaska VYSOKA TEPLOTA MOTORA. Rucicka budika ide nadoraz, pocut ventilatory. Po chvilke rucicka spadne /tak sa mi zda ze ked cvakne klimakompresor/, niekedy sa po niekolko desiatok metrov situacia opakuje. Kde sa nachadza cidlo teploty? Asi bude v nom problem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.