Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Aj ja som s mojou 307-kou tento rok absolvoval Chorvatsko - 2400 km. Iba jedna mala zavada, raz mi na dialnici asi na 30 sekund blikla kontrolka ASP (asi sa len nieco nepacilo senzoru). Inak cela cesta bez najmensieho problemu. Spotreba cca 6L/100 takze uplna spokojnost.

Odesláno

Líbí se mi, jak se mnoho členů diví nad spotřebou kolem 5 l. Mám ji taky a myslím si, že jezdím normálně, ne brzda, plyn. Hojd máme fajné autíčka!!:super:super

Odesláno

mycTD: ako si dosiahol taku peknu spotrebu?...skusal si preradit na druhy rychlostny stupen? (neurazaj sa prosim)...ale ne vazne

a co sa tyka spotreby okolo 5l neni az take divne ale spotreba 3,5l/100km u octaviek 1.9TDi(+ chip 135k) je ina pesnicka-nechcel som tomu verit az kym som na to nejazdil a ono sa to fakt da...a v meste max do 4,5l

Odesláno

Blizzard : ani pri 200kmh to tolik nezere, tady uz probehlo nejake zpomaleni a blejskli jsme to, nez stihnul PP zareagovat, ale jinak je na 20+ potreba snaha o akceleraci pri rychlostech kolem maxima.

vyjde to sice trochu draz, ale zato se 2000km nenudis :-)

[upravil dne 3|9|09 .mycTD]

Odesláno
Původně zaslal: Otan

Původně zaslal: .mycTD

zrejme bych mel poridit peugeota :D

Kdybys ho již měl nyní, bylo by pozdě!:papa:papa

uprimne receno - nejezdim o moc draz, nez s 309 :)

Odesláno

no, já když jsem to zkoušel, tak při 200 to žere tak 19-20l ... ale strašně pak už záleží na větru a sklonu silnice takže to nejde říct přesně (mluvím o udržování týhle rychlosti - než se na ní ček vyhoupne tak to žere pochopitelně krapátko víc :D)

to se nenudíš, to je fakt, ale pak vjedeš do města, zpomalíš na 50 a je to jak když stojíš :D

Odesláno

Také Chorvatsko, 1,6 HDI 307 break. 2400 Km tam i zpět. Jen dva drobné problémy. Ve 3 ráno vypnu světla a po 2 hodinách odpočinku se nerozvítili obě žárovky shořely. Spotřeba Tam i z pět 4,2l/100km. Podle pravidel jsem jel jen Slovinsko a Rakousko. Chorvatsko okrskama 60-90 km/h a v Čechách v obci 50 a mimo dle mozností 90-170 km/h.

Jsem nanejvíš spokojený s autíčkem.

[upravil dne 4/9/09 Slurp]

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

no, já když jsem to zkoušel, tak při 200 to žere tak 19-20l ... ale strašně pak už záleží na větru a sklonu silnice takže to nejde říct přesně (mluvím o udržování týhle rychlosti - než se na ní ček vyhoupne tak to žere pochopitelně krapátko víc :D)

to se nenudíš, to je fakt, ale pak vjedeš do města, zpomalíš na 50 a je to jak když stojíš :D

jj, s dvoulitrem to mam podobne. ale tady je rec o 3.2l/250HP, kde toto nastava az o 30-40km/h dal, takze cesta na otocku do holandska vychazi cca 12l/100km, coz me nesere tak, jako skutecnost, ze v NL je benzin asi o 40% drazsi oproti nafte:grr

ale dost OT a vratme se zpet, ke 4l/100 :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Sláva Pajdovi. 2400 km celkem v Chorv. za 5.7 l/100 přičemž jsem stačil načipovanému Supovi 132 kW. Auto jelo jak pila. Průměr do Chorv. 5.2l/100 (755km) při prům. rychl. 88km. Z toho asi třetina mimo dálnice. Pohoda ještě bych jel jednou a hned.

Odesláno

Tak taky se přidám k ostatním a chválim svého černého ďáblíka.Chorvatsko a spět celkem 2,5tis. za 5,8l/100km a % rychlost 104km/h.Ať si,kdo si říká o nespolehlivosti 307,ale z mé skušenosti je to držák:super.Jen tak dále:potlesk .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...