lacek206 Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 robozv: Ak v budúcnosťi budeš objednávať z ebay tak mi daj vedieť objednáš aj mne:) ak tam máš ten účet [upravil dne 9/10/09 lacek206] Citovat
robozv Odesláno 10. říjen 2009 Odesláno 10. říjen 2009 toto bola moja prva vec z ebay a objednaval som to cez bratranca on ma ucet na ebay. PS lacek 206 tesis sa na jarmok? ja sa uz neviem dockat. Citovat
Holland Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Zdravím,mám prosbu je možný zaslat obj.číslo na pedály na 207 viz.fotky/s napisem Peugot/popřípadě bez-mám možnost objednávky přes ebay.Dík Původně zaslal: lacek206 Lukas24: Ja ich zhánam na 206-ku už peknú dlhú dobu a nikde ich neviem zohnať. Nevedel by si my také pedále objednať aj mne na moju 206-ku. Ja by som zobral tú sadu 4 dielnu+hliníkové viečko nádrže a celohliníkovú gulu radiacej páky. Citovat
Holland Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Zdravím,mám prosbu je možný zaslat obj.číslo na pedály na 207 viz.fotky/s napisem Peugot/popřípadě bez-mám možnost objednávky přes ebay.Dík Původně zaslal: antal Za mna ,skus niečo iné...je nejaká hubená Citovat
Rades Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 muzu se jenom zeptat jak se instaluji ty hlinikovy pedaly? kdyz bych je koupil origo z ebay teda, jestli se to jenom nejak nasune, nechce se mi vrtat pedal totiz :-)) diky Citovat
Sobol Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 jestli by jsi je kupoval, tak mi dej vědět... připojil bych se taky.. aspon by bylo jedno poštovné.. Citovat
Rades Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 jasny jasny, uvidim podle toho jaky bude to upevnovani a jak zbydou penize no, nevis jak je pridelat? Citovat
Sobol Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 no podle mě sundáš jen ten origo gumu a jsou tam pod tím závity- přes pedály dáš přiložené šrouby a zašroubuješ.. nebude v tom žáden problém podle mě.. ale ty gumy jsem ještě něměl sundané,take nevím jestli tam je fakt ten závit nebo díra.. musím se podívat.. [upravil dne 15/2/10 Sobol] Citovat
Biliboy Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Su na dve skrutky - brzda a spojka co sa tyka plynu tak bude treba nieco asi vrtat.. V pedaloch su iba diery [upravil dne 15/2/10 Biliboy] Citovat
Rades Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 tak jestli je to takhle jednoduche tak mozna uvidime no, urcite do nich nechci vrtat Citovat
Biliboy Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Ako som hovoril mozno budes mat problem s plynom lebo tam su original pripevnene od vyrobcu pedalu..ale isto sa stym bude dat nieco robit... Brzda, spojka 5 min roboty Citovat
207James Odesláno 16. únor 2010 Autor Odesláno 16. únor 2010 Já jsem koupil krytky na pedály taky na eBay, neinstaloval jsem je do 207 ale to Citroena C4 Coupe, tam je naprosto stejný pedál i krytky. První je potřeba sundat ta guma co je pedálu spojky a brzdy, v samotném pedálu jsou už předvrtané díry, brzda sedne perfektně, spojka sedne taky, ale je lepší asi o 1mm zvětšit díru, ale je to jenom estetická záležitost. Plyn nemá odvrtané díry, a i když je odvrtáte tak se do spodu nedá dát matka (toto je problém u všech krytek plynu), takže sem vyvrtal do pedálu plynu díry o 0,5mm menší než šroubky a jelikož je pedál z plastu, tak si tam šroubek udělá závit, mám to tak na peugeotovi cca 2 roky a na Citroenovi cca půl roku a ještě se to nehlo. Jinak pokud tam budete dávat i tu opěrku nohy, tak je to trochu složitější. Protože je ten plech kam se šroubuje dost silný tak se nedá použít samořezka. První je potřeba sundat plast co je na prahu a kousek oddělat koberec, potom už je vidět ta konzola, na kterou se bude ta opěrka přidělávat na vrchu je přidělaná 2 šrouby, ty se odmontují a už se dá celá ta konzola vyhodit z auta, potom jsem to na sloupové vrtačce odvrtal, ve svěráku udělal závity a koupil jiné černé šrouby, mno a potom už jenom přidělal zpět do auta, zakryl kobercem do kterého jsem vyřezal dírky pro šrouby a přišrouboval, odpoledne udělám fotky jak to vypadá. Citovat
207James Odesláno 17. únor 2010 Autor Odesláno 17. únor 2010 Tady posílám ty fotky. Na čistotu nehleďte, je zima. Citovat
Holland Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Já je kupoval na ebay a byl jsem mile šokovaný rychlostí -22.12 objednal a 28.12 byli doma!!!:potleskMaj vylis napis Peugeot a montáž bez problémů -viz výš Citovat
Sobol Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 no nic proti, ikdyž je zima tak to nevypadá moc pěkně.. Citovat
antal Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Tak s tou podložkou si si dal docela prace.Ja som to spravil jednoducho....priložil a prišruboval,tot vše... Mam ju našrubovanu len v koberci a to stačí,nedá sa nou pohnut takže je to OK Citovat
robozv Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 ja som kupoval alu kritky tiez z ebay priamo z HONG KONGU za 41 euro a tiez som musel dokupit na plynovy pedal dlksie sroby. No myslim si ze tie gumove podlozky /zhora su to cierne kruzky/ dlho nevydrzia lebo ich mam jednu sezonu a zdaju sa mi trosku vysuchane. kto vie ako je to u origo. Na zimu som ich dal pre istotu dole aby sa mi nesmykala noha. Citovat
ves059 Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Má ještě někdo další zkušenosti s instalací a používání alu pedálů? Přemýšlím o nich pro svoji 307 sw. Děkuji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.