Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím,mám prosbu je možný zaslat obj.číslo na pedály na 207 viz.fotky/s napisem Peugot/popřípadě bez-mám možnost objednávky přes ebay.Dík

Původně zaslal: lacek206

Lukas24:

Ja ich zhánam na 206-ku už peknú dlhú dobu a nikde ich neviem zohnať. Nevedel by si my také pedále objednať aj mne na moju 206-ku.

Ja by som zobral tú sadu 4 dielnu+hliníkové viečko nádrže a celohliníkovú gulu radiacej páky. :)

Odesláno

Zdravím,mám prosbu je možný zaslat obj.číslo na pedály na 207 viz.fotky/s napisem Peugot/popřípadě bez-mám možnost objednávky přes ebay.Dík

Původně zaslal: antal

Za mna :bojim ,skus niečo iné...je nejaká hubená:)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

muzu se jenom zeptat jak se instaluji ty hlinikovy pedaly? kdyz bych je koupil origo z ebay teda, jestli se to jenom nejak nasune, nechce se mi vrtat pedal totiz :-)) diky

Odesláno

no podle mě sundáš jen ten origo gumu a jsou tam pod tím závity- přes pedály dáš přiložené šrouby a zašroubuješ.. nebude v tom žáden problém podle mě..

ale ty gumy jsem ještě něměl sundané,take nevím jestli tam je fakt ten závit nebo díra.. musím se podívat..:myslim

[upravil dne 15/2/10 Sobol]

Odesláno

Ako som hovoril mozno budes mat problem s plynom lebo tam su original pripevnene od vyrobcu pedalu..ale isto sa stym bude dat nieco robit... Brzda, spojka 5 min roboty

Odesláno

Já jsem koupil krytky na pedály taky na eBay, neinstaloval jsem je do 207 ale to Citroena C4 Coupe, tam je naprosto stejný pedál i krytky. První je potřeba sundat ta guma co je pedálu spojky a brzdy, v samotném pedálu jsou už předvrtané díry, brzda sedne perfektně, spojka sedne taky, ale je lepší asi o 1mm zvětšit díru, ale je to jenom estetická záležitost. Plyn nemá odvrtané díry, a i když je odvrtáte tak se do spodu nedá dát matka (toto je problém u všech krytek plynu), takže sem vyvrtal do pedálu plynu díry o 0,5mm menší než šroubky a jelikož je pedál z plastu, tak si tam šroubek udělá závit, mám to tak na peugeotovi cca 2 roky a na Citroenovi cca půl roku a ještě se to nehlo. Jinak pokud tam budete dávat i tu opěrku nohy, tak je to trochu složitější. Protože je ten plech kam se šroubuje dost silný tak se nedá použít samořezka. První je potřeba sundat plast co je na prahu a kousek oddělat koberec, potom už je vidět ta konzola, na kterou se bude ta opěrka přidělávat na vrchu je přidělaná 2 šrouby, ty se odmontují a už se dá celá ta konzola vyhodit z auta, potom jsem to na sloupové vrtačce odvrtal, ve svěráku udělal závity a koupil jiné černé šrouby, mno a potom už jenom přidělal zpět do auta, zakryl kobercem do kterého jsem vyřezal dírky pro šrouby a přišrouboval, odpoledne udělám fotky jak to vypadá.

Odesláno

Já je kupoval na ebay a byl jsem mile šokovaný rychlostí -22.12 objednal a 28.12 byli doma!!!:potleskMaj vylis napis Peugeot a montáž bez problémů -viz výš;)

Odesláno

Tak s tou podložkou si si dal docela prace.Ja som to spravil jednoducho....priložil a prišruboval,tot vše...

Mam ju našrubovanu len v koberci a to stačí,nedá sa nou pohnut takže je to OK

Odesláno

ja som kupoval alu kritky tiez z ebay priamo z HONG KONGU za 41 euro a tiez som musel dokupit na plynovy pedal dlksie sroby. No myslim si ze tie gumove podlozky /zhora su to cierne kruzky/ dlho nevydrzia lebo ich mam jednu sezonu a zdaju sa mi trosku vysuchane. kto vie ako je to u origo. Na zimu som ich dal pre istotu dole aby sa mi nesmykala noha.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...