Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: meldal

tebe jsem tam Bouliku nikde nevidel, ani auto...za to Marlina asi trikrat...jezdil tam s prazdnou gumou...:D

:D:D nééé, to sem určitě nebyl já :D

Odesláno

tak já právě ted dorazil...totalne unavenej...a jelikoz nikdo neprisel tak jsem museli 100piv dát v 5....:mad::rokerjinak jsem krome martyho nikoho nepotkal...a docela me to mrzí...jsem hledal čakoma a nic...:(chtělo se to někde sejit no..tak príště.....:D

Odesláno

jj taky sem potkal akorád marty a meldala sem videl projet..... čakoma sem taky hledal a neuspěšně........ jinak máme poháár jupíííííííííííí teda jako klub..... za DB drag 2 místo ve street skupině a prohráli sme 0.6db aaaaaaaa

Odesláno

Jsem se probudil v sobotu v 7 ráno a zjistil že prší,tak jsem si řekl že na to kašlu.Jet 100 km se podívat jestli je v Mimoňi hezky my přišlo zbytečný.

woody: gratulace k poháru :potlesk

Odesláno

jj počasí vyšlo nádherně jak už bylo zmíněno..jen ta zima v noci....ale v nedeli pri odjezdu fakt krásně..škoda že se muselo opustit do 12 hod...

taky přidávám gratulaci....:potlesk

Odesláno

tak jsem z mimone z5 jink meldale ja radsi auo davam bokem ke guma placu je to jistejsi rano byl trochu bolehlav ale jinak good jizda jinak fotky dam dyl ted jsem trochu k.o.

Odesláno
Původně zaslal: dobrmik

tak já právě ted dorazil...totalne unavenej...a jelikoz nikdo neprisel tak jsem museli 100piv dát v 5....:mad::rokerjinak jsem krome martyho nikoho nepotkal...a docela me to mrzí...jsem hledal čakoma a nic...:(chtělo se to někde sejit no..tak príště.....:D

byl jsem schovanej v kempu č.1 za červeným stanem druhá do leva a pak druhá do prava:D

příště si budem muset dát tel. čísla:aut

[upravil dne 23.8.2009 čakom]

Odesláno

Cakoma jsem videl,Merglose taky,pak lidi od 106tek..

jinak mam taky malej uspech,9.misto ve skupine do 1600ccm,coz je v konkurenci vykuchanejch Hond,myslim,pekny..musim se pochvalit,muj prvni start na ofiko merenejch sprintech..

Odesláno

byl jsem schovanej v kempu č.1 za červeným stanem druhá do leva a pak druhá do prava:D

příště si budem muset dát tel. čísla:aut

[upravil dne 23.8.2009 čakom] nj to by chtělo.....zvlášt tvoje auto jsem chtěl vidět....

S1600:9 místo je super...gratuluju....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...