Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takze jsem tu ... DR.Resim problemy ... Byla jedna takova pisnicka ... a v ty se zpivalo "V lasce totiz vyhrava kdo dava min" a tohle jsou slova nad slova! Jestlize ho chces z5 tak nejjednodussi cesta je dat mu najevo (pokud se vubec alespon trochu zajima) ze proste uz jsi zakazane ovoce a ze te nemuze mit (to co clovek nemuze mit nejvice chce). Jinak uz jsi zkousela proste vyrazit nekam do mesta zaparit ... za kamarad(k)ama? Najit si nejakou cinnost ... treba kouknout kolik stoji starsi Peugeot a zacit si na nej vydelavat (popripade novej a koupit si ho :) zalezi na financni situaci). Kazdopadne ZARLIVCE NEBRAT! Zarlit se musi (jinak te ten druhej nema rad vubec) ale v rozumne mire. Proste dat najevo a ten druhej to musi pochopit. Pokud to nechape ... tak je to omezenec nebo tupec ... Takze supz nekam na zabavu nebo party hezky se bav dej si drink pokecej s lidma a zjistis ze zas tak strasny to neni ... koukni kolik mas najednou casu kterej si predtim nemela. Kolik lidi je na svete co jsi nepoznala. Rozhlidni se okolo a OTEVRI OCI! BTW jestli to ten typek cte tak se asi musi stydet :) a nebo dobre bavit. Kazdopadne ... ve 20 sem se taky rozesel s bejvalou (po 3 letech) a za dva mesice (byly to nadherny mesice ... zabava friendz novy friendz fun ...) sem se seznamil se stavajici pritelkyni (uz 2.5 roku) a pohoda. Takze "VSECHNO ZLE JE K NECEMU DOBRE". Tak si to preber ... a nesil ... chlapy nemaj radi histerky a nejsou na prilis velike vyznavani lasky a rikani jak te milujou a jak nemuzou bez tebe zit atd ... stejne to vi ze nemuzou ale na jevo to nedaj ... to musis proste citit a pokud to necitis tak to asi neni ono. HOWGH ufff tak to byl zase prispevek :D

Odesláno

LK7R: Musim rict - zlaty slova!! Doufam, ze tuhle diskuzi nekdo ulozi pro dalsi generace, at vidi jak bujely city na pocatku 21.stoleti. Protoze jestli si nekdo mysli, ze citu ubejva tak se sakra myli. No, ale kazdopadne jsi to fakt rekl hezky!!

Lomarinka2: Jestli se opravdu k nemu chces vratit, tak mu tohle dej precist a pokud se ani nezamysli, tak nestoji ani za to se na nej podivat!!! No a s tim Peugeotem si to taky poradne rozmysli, protoze kolem Peugeotu jsou jenom samy spravny lidicky ;) !!!!

[Editováno 10/30/02 makovice]

Odesláno

Tady musim s klukama souhlasit. Koukni radeji po nejakym pazoutu. Sice je to s nim obcas taky na drsnej rozchod, ale pak se to vzdycky udobri a je to OK :cool:

Odesláno

Taky koukam, ze tu furt nekdo neco pise a Lomarinka2 to neni. Popravde musim rict, ze jestli se dali dohromady nebo ne, je mi uplne jedno, protoze tyhle problemy resi ted hodne mejch pratel.

Odesláno

oddie: No kazdej mame holt jinou pracovni dobu.

Vostik: jo jo, to poctenicko je dost drsny, ale to co je na netu neni zdaleko vsechno .....

Odesláno

Tomu verim, ze to neni fsecko :o) Prece to nebudou roztrubovat do celeho sveta, ze.....

Toto se lepe resi u piva nebo neceho podobneho :o) (jestli se nepletu......)

Odesláno

Uz jste si vsimli ze jsme v peugeot clubu a tahle diskuze ma nejvic prizpevku???? Neni to divny?? A ty Lomarinko 2 uz nebud blba a vyser se na nej. Tvuj bejvalej planoval rozchod s tebou uzz davno. Tak se sem nalogoval pod Lomarinkou1 a delal jako by nic. Pak na to jako nahodou prisel a poslal te do haje. Tak uz si konecne vyndej hlavu z prdele a zacni normalne zit. Tak to vidim ja. Udelal bych uplne to stejny. Cau P205XR.

Odesláno

ahoj..tak po dlesi dobe..opet.. tak jsme se dali dohromady...ne nehazte tema kamenama... al emate pravdu..neni to co to bylo a asi uz ani nebude.o/ porad me s necim podezriva..prisel mu mail od holky a hned jsme ho psala ja(no to vite ze nepsala a kdyz se o tom presvedcil, omluvil se, ale jen tak na pul..znate to..je tvrdohlavej... ) ukazala jsem mu jaky mela Lomi(1) log a stejne mi do dneska nerekl ani promin, mel bych ti verit..neveri.o( dokonc emi obcas rekne ze me ani nemilujes, al z too mi hnedk avola a prosi me at prijdu ze mu schazim... tak trosku schyza:o( jsem rada ze moje tema nenechavate umrit... piste dal a dal...

Odesláno

Hele sorry, ale dej uz s tim pokoj. Asi to reknu blbe, ale az ti to za mesic udela znova, tak si prosim srdicko vylejvej nekde jinde .....

Odesláno

ja jsem sem prisla jen rictjak to dopadlo..nevedela jsem z eme hned "vyhodis" tak sorry...

vis ono neni vsechno jako driv ani u mne..ikdyz to zni jako blbost-taky uz nemam ruzovy brejle, a spoustu situaci uz resim jinak..pro men je to velkej krok-skakat holt neumim:o/ nemusis az tak tvrde...

Odesláno

No ja sem tu pres ty pisnicky ... "dvakrat nevstoupis do stejny reky" ... ma to svuj skrytej smysl ... protoze jakmile do ty reky vkrocis jednou a vylezes tak uz to nikdy nebude stejny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...