Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak tak a počítej s cenou kolem 1400-1500; u K&N

koukal jsem že na 1.6HDi 80kw nic neni ale asi je to universal ikdyz někde je zas značení typu motoru, tak nevím. Otázkou je zda-li to bude mít nějaký reálný přínos ta výměna toho vzduch.filtru

Odesláno

no na vykon to nespoznas ale na penazenke ano. sportovy vyberies, operies vo vlaznej vode kedy chces, nastriekas impregnacnym sprejom a ides dalej. ked to parkrat takto otocis a nekupis novy filter niekolko rokov, usetris. nehovoriac o tom, ze si mozes dovolit jazdit s cistym filtrom, kdezto pri origo to budes menit iba podla km alebo raz rocne lebo ti je luto to vyhodit skôr.

:o

Odesláno

no ked uvazujes takto :D filter sa meni raz za 60000km. ja ho menim cca 30000 - 40000km stoji asi 400 sk sport filter 1800 sk plus ta sracka na cistenie cca 500sk. ked to zratas tak tak to je 2300sk to je asi na 5-6 vymen klasickeho filtra staci ti to na 200 000km. no a ja na tom aute ani zdaleka nenajazdim. ked jazdis vela tak sa ti to mozno oplati. mal som jeden v renaulte K&N a je to hovadina a vyhodene peniaze. :papa

Odesláno

se sportovním filtrem se s motorem nezmění nic :myslim,kdyby to tak bylo,dával by ho už výrobce...

ale samozřejmě může každý po zakoupení filtru za cca 1500-2000 přijít ke stejnému závěru...:super

Odesláno

dnes som sa na to pytal servisaka a ten mi povedal klasiku - so sportovym filtrom sa autu lahsie dycha. On sam ma vraj sportovu vlozku vo svojej Oktavke RS (mimochodom ma ju fakt peknu) a vraj ak sa o to staras a cistis, tak ti to da trosku lepsi \"tah\" do otacok (spodnych, strednych), ale nic mimoriadne. V zasade mi ale neodporucal davat tam komplet novy sportovy kit - vraj to nema ani lepsi ucinok ako origo + vlozka, dokonca to moze sposobovat akurat viac problemov. Ja myslim, ze casom skusim kupit sportovu vlozku, ale to az fakt casom :)

Odesláno

Športový filter prepúšťa viac \"bordelu\" do motora a v zmesi s olejom tvorí tento \"bordel\" brúsnu pastu. Tak že motor sa rýchlejšie opotrebuje. Mal som možnosť vyskúšať GREEN filter na motore P206 1,4 55kW a nič moc to neurobilo. :bojim

Odesláno
Původně zaslal: lubo1978

no ked uvazujes takto :D filter sa meni raz za 60000km. ja ho menim cca 30000 - 40000km stoji asi 400 sk sport filter 1800 sk plus ta sracka na cistenie cca 500sk. ked to zratas tak tak to je 2300sk to je asi na 5-6 vymen klasickeho filtra staci ti to na 200 000km. no a ja na tom aute ani zdaleka nenajazdim. ked jazdis vela tak sa ti to mozno oplati. mal som jeden v renaulte K&N a je to hovadina a vyhodene peniaze. :papa

no tak ja filter menim každych 10000 km !

nemam ten cit nechať to tam dlhšie keď vidim ten bordel ako to vyzera...

Odesláno

:-)) tak to potom menis aj platnicky po zodrati 1mm? to musis poznat extra rozdiel po vymene. asi som necita ale ja ho nepoznam aj ked ho menim po 30 000km :-) dokonca aj spotreba je stale rovnaka :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...