Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Povodne som chcel tu smotanovu v kombinacii s tmavo modrou metalizou. Ale teraz som rad za tu CENDRE co mam. Nevidno moc spinu a jemne skrabance a nejako mi ta bleda koza s tym bledym autom ide. Ale nech je hociaka farba a hociaky interier tak 607ma je krasne auticko.

Odesláno

Jo neco takoveho by bylo super ,jen ta ucast by nevadila trosku vetsi a treba s babama a vecer ejake grilovani atd. co??? Ja bych se ucastnil urcite. Ale mohu jen vikendy. mam blbou praci.

Odesláno

A Jofo ,byli jsme nedavno kousek od tebe na dovolene v Janske Doline tak az tam v zime pojedem znovu tak doufam ze dame nekde minimalne kavicku ,a jestli ne tak :bacha;)

Odesláno

No ak ma vymaknes doma tak jasne. Vecsinu casu som v Irsku, ale na vianoce budem isto doma az do prveho januaroveho tyzdna. Ak to bude cez sviatky tak aj kolacik mozme dat. Ja som za.

Odesláno
Původně zaslal: jofo

No ak ma vymaknes doma tak jasne. Vecsinu casu som v Irsku, ale na vianoce budem isto doma az do prveho januaroveho tyzdna. Ak to bude cez sviatky tak aj kolacik mozme dat. Ja som za.

Na vanoce volno nedostanu ,to je spis pravdepodobnejsi ze te potkam v Dublinu ,ale budu mit vetsi karu nez 607 ale diky za pozvani na kolacky. treba nekdy.
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak já teda taky, no...

Jsou to fotky s dovolený...

k640cimg0138.jpg

k640cimg0141.jpg

k640cimg0210.jpg

k640cimg0232.jpg

k640cimg0388.jpg

Biokovo - 1762 m nad mořem vyjeto od nuly v délce 23 km

k640cimg0389.jpg

[upravil dne 1/7/10 Budhas]

Odesláno

Jj, mám tam gumy 245/45 R 17 Continentaly .... Se \"slečnou\" je víc fotek, ale asi by nechtěla, abych to dával na net... :D

Je pravda, že o něco tvrdší to je, ale oproti 50kám to zas tak obrovskej rozdíl není...

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Dnes jsem řešil něco s Blizzardem a bylo mi jím navrženo, že bych sem moh hodit taky nějakou fotku, ať prej je čím se kochat :mrk. Nevím, zda je to přímo ke kochání, vizuálně nechávám auta ve standardu, jen vždy řeším, aby vše bylo v pořádku jak po technický, tak i estetický stránce, ale žádný věci navíc.

Jinak auto jsem kupoval někdy koncem 08/2009, foceno koncem 09/2009 po odstranění drobných kosmetických vad, se kterejma jsem auto koupil od kamaráda, kterej je opravdu jen uživatel a proto semtam nějaký škrábanec nebo ťukanec neřešil.

Abych to tu nezaflákal fotkama, dávám jen jednu, zbytek radši dávám na Picasu, takže koho to zajímá, může se mrknout. Ale jak říkám, nic zajímavýho, ale slib Blizzardovi nutno splnit :)

P1000463.JPG

Další fotky P607

No, a protože jsem klikař, tak v tomhle stavu bylo auto asi tak měsíc a půl, než jsem se na silnici potkal s pánem, kterej se tak dlouho rozmejšlel, jestli tu hlavní stihne nebo nestihne přejet, až mi tam vjel skoro před čumákem, uhnout už fakt nebylo kam :-(

... měsíc a půl poté :-(

Dnes už je zase vše OK :), tedy až na drobnosti ...

[upravil dne 11/1/11 19:00 Hodo65]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak já se taky přidám :D

Jelikož už mám druhého tak se rád pochlubím tohle autíčko prostě miluju kvůli jeho desingu a pohodlí ;)

Takže nějdřív první \"Hugo senior\" jak mu říkáme doma...bohužel letos v červenci byl zničen nepozorným řidičem co mě sestřelil v zatáčce...fotky z výletu do Tater Sk :mrk

imgp1650y.jpg imgp1652m.jpg

A stávající miláček \"Hugo junior\" který nám slouží od Srpna letošního roku :super fotky chvilku po přivezení z německa :)

imag0053pu.jpg imag0054nu.jpg

• O 2 týdny později...
  • O 1 rok později...
Odesláno

Tak přispěju svou trochu na tohle postarší téma... Včera koupená, budu ji muset teprv trochu nechat umejt, sundat ty hrozný plasty zpod RZ, apod.. Plánuju si ji nechat tak půl roku, tak snad bude sloužit..

1003303z.th.jpg

1003304w.th.jpg

1003305.th.jpg

1003306g.th.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...