Radek 306 Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 to jsem čekal dražší..ale taky záleží co se do toho naleje za prachy posléze, i tak vypadá super Citovat
lungo1 Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 zdravim vsechny ,taky bych se rad pochlubyl ale nevim jak sem dat fotky. zatim mi to nejde ani k profilu ,da mi nekdo navod jako pro blbce. sem tady novej Citovat
lungo1 Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Dekuju tak podle tohodle to musim uz udelat. Dikyyyyyyyy Citovat
lungo1 Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Tak jsem sikula ,diky vsem za radu ,ted jeste jak dat fotky sem do textu?? musim teda jeste mazlika vyfotit ale neco tady mam tak at se muzu pridat mezi takove krasavce hihihihihi . Jo a jinak koukam ze je nas tady dost z Cáčkem v SPZ Citovat
shwaara Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 No jasně, taky jsem de facto z CB Můžem někdy udělat mikrosraz. Jinak jsem chtěl tenhle týden 607 navoskovat a udělat pár fotek s 17\", ale nevím, jestli se k tomu dostanu. Moc bych na to nevsázel Citovat
lungo1 Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Jo ja se taky chystam poradne ho nacincat a vyject nekam za mesto to nafotit .pritelkyn rekla ze si veme nejake hezke spodni pradlo ,chudak jeste nepochopila ze nebudu fotit ji hahahahahahahaha ,nejakej mini srazecek by se siknul. Citovat
lungo1 Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Na nejakej velkej sraz to nevidim ,mam na autiku jeste moc prace ,ten ............ co ho od nej mam ,mu dal co proto ,tak bych tam vedle tech vsech krasavcu byl jak trumpetka Citovat
shwaara Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 :-DD Hele klídek, myslím, že to nemusíš hrotit. 99% ojetých 607 jsou v podprůměrným stavu a naopak většina majitelů 607 tady na klubu má 607 jako sluhu Jasně, že o něj všichni pečují, ale asi ne tolik jako kluci, co si vypiplali své 407, 406, 307 a 206 k dokonalosti Já mám třeba taky v zadních dveřích rýhu od cizích dveří a pár dalších blbostí, co nemám v plánu řešit. Jinak z fotky vypadá Tvoje 607 velmi pěkně, hlavně ta barva je super. Jinak klidně nafoť i přítelkyni, když si bere to pěkné spodní prádlo A ať slouží (auto i přítelkyně) Citovat
lungo1 Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Tak skrabance na dverich neresim , spis ty technicky veci ale plno veci udelam sam diky tady chlapum co pisou. Tak treba nekdy se nekde potkame. Zatim vse slouzi tak jak ma ,nejake fotky dodam. pic a diky. Citovat
lungo1 Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Děkuju. Ale na Jofu to nemá. Ta jeho bíla je SUPER. Me by se libilo mit tu hnedou i na palubce ale to by byl ranec. Zase je treba bejt nohama na zemi Citovat
jofo Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Ja nemam bielu, ale smotanovuuuuuuuuu. Ale dakujem. Citovat
OK406 Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Původně zaslal: lungo1 Jo ja se taky chystam poradne ho nacincat a vyject nekam za mesto to nafotit .pritelkyn rekla ze si veme nejake hezke spodni pradlo ,chudak jeste nepochopila ze nebudu fotit ji hahahahahahahaha ,nejakej mini srazecek by se siknul. Myslíš něco takového?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.