lungo1 Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Tak to se moc omlouvam TA SMETANOVA je superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:mrk Citovat
jofo Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Povodne som chcel tu smotanovu v kombinacii s tmavo modrou metalizou. Ale teraz som rad za tu CENDRE co mam. Nevidno moc spinu a jemne skrabance a nejako mi ta bleda koza s tym bledym autom ide. Ale nech je hociaka farba a hociaky interier tak 607ma je krasne auticko. Citovat
lungo1 Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Jo neco takoveho by bylo super ,jen ta ucast by nevadila trosku vetsi a treba s babama a vecer ejake grilovani atd. co??? Ja bych se ucastnil urcite. Ale mohu jen vikendy. mam blbou praci. Citovat
lungo1 Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 A Jofo ,byli jsme nedavno kousek od tebe na dovolene v Janske Doline tak az tam v zime pojedem znovu tak doufam ze dame nekde minimalne kavicku ,a jestli ne tak Citovat
jofo Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 No ak ma vymaknes doma tak jasne. Vecsinu casu som v Irsku, ale na vianoce budem isto doma az do prveho januaroveho tyzdna. Ak to bude cez sviatky tak aj kolacik mozme dat. Ja som za. Citovat
lungo1 Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Původně zaslal: jofo No ak ma vymaknes doma tak jasne. Vecsinu casu som v Irsku, ale na vianoce budem isto doma az do prveho januaroveho tyzdna. Ak to bude cez sviatky tak aj kolacik mozme dat. Ja som za. Na vanoce volno nedostanu ,to je spis pravdepodobnejsi ze te potkam v Dublinu ,ale budu mit vetsi karu nez 607 ale diky za pozvani na kolacky. treba nekdy. Citovat
lungo1 Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Blizzarde ty chlapaku vzdyt ty mas stejnou barvu jako ja ,to mame ale krasnou barvu co? hihihihi Citovat
Budhas Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Tak já teda taky, no... Jsou to fotky s dovolený... Biokovo - 1762 m nad mořem vyjeto od nuly v délce 23 km [upravil dne 1/7/10 Budhas] [upravil dne 1/7/10 Budhas] Citovat
lungo1 Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 To je pekny. to vypada ze si vic fotil auto a ne slecnu hihihi. Nemas to moc tvrdy na tech ouzkych gumach? to sou nejaky 45 co? Citovat
Budhas Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Jj, mám tam gumy 245/45 R 17 Continentaly .... Se \"slečnou\" je víc fotek, ale asi by nechtěla, abych to dával na net... Je pravda, že o něco tvrdší to je, ale oproti 50kám to zas tak obrovskej rozdíl není... [upravil dne 1/7/10 Budhas] Citovat
lungo1 Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Tak uvidis az das 55 ja mel to same a je to fakt hodne znat. Slecnu sem nedavej nebo bude o jednoho clena min tak pic pic Citovat
Hodo65 Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 Dnes jsem řešil něco s Blizzardem a bylo mi jím navrženo, že bych sem moh hodit taky nějakou fotku, ať prej je čím se kochat . Nevím, zda je to přímo ke kochání, vizuálně nechávám auta ve standardu, jen vždy řeším, aby vše bylo v pořádku jak po technický, tak i estetický stránce, ale žádný věci navíc. Jinak auto jsem kupoval někdy koncem 08/2009, foceno koncem 09/2009 po odstranění drobných kosmetických vad, se kterejma jsem auto koupil od kamaráda, kterej je opravdu jen uživatel a proto semtam nějaký škrábanec nebo ťukanec neřešil. Abych to tu nezaflákal fotkama, dávám jen jednu, zbytek radši dávám na Picasu, takže koho to zajímá, může se mrknout. Ale jak říkám, nic zajímavýho, ale slib Blizzardovi nutno splnit Další fotky P607 No, a protože jsem klikař, tak v tomhle stavu bylo auto asi tak měsíc a půl, než jsem se na silnici potkal s pánem, kterej se tak dlouho rozmejšlel, jestli tu hlavní stihne nebo nestihne přejet, až mi tam vjel skoro před čumákem, uhnout už fakt nebylo kam :-( ... měsíc a půl poté :-( Dnes už je zase vše OK , tedy až na drobnosti ... [upravil dne 11/1/11 19:00 Hodo65] Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 12. únor 2011 Odesláno 12. únor 2011 Tak já se taky přidám Jelikož už mám druhého tak se rád pochlubím tohle autíčko prostě miluju kvůli jeho desingu a pohodlí Takže nějdřív první \"Hugo senior\" jak mu říkáme doma...bohužel letos v červenci byl zničen nepozorným řidičem co mě sestřelil v zatáčce...fotky z výletu do Tater Sk A stávající miláček \"Hugo junior\" který nám slouží od Srpna letošního roku fotky chvilku po přivezení z německa Citovat
pistinko Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 dalsie foto na https://picasaweb.google.com/stefan.labant/Peugeot60722HDI# [upravil dne 21/2/11 01:34 pistinko] Citovat
shwaara Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Tak přispěju svou trochu na tohle postarší téma... Včera koupená, budu ji muset teprv trochu nechat umejt, sundat ty hrozný plasty zpod RZ, apod.. Plánuju si ji nechat tak půl roku, tak snad bude sloužit.. Citovat
jofo Odesláno 23. červenec 2012 Odesláno 23. červenec 2012 Noooo, ako nechcem ti nic vraviet. Ale chyba ti krytka na srob na zadnom kolese. Vsetko krasne, ale ta krytka tam fakt chyba. :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.