Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar lidi,koupil jsem 205 1.8 XRD a zatím se v něm moc neorientuju.Proto bych potřeboval radu.Na převodovce jsou tři volné otvory pro šrouby,u toho nezapojený kabel,jakýsi náhon či co to je a hadice.Jezdí normálně,ale docela mi vadí,že tam něco chybí a já nevím co.Předem děkuji za každou radu.

Odesláno

neboj nic ti tam nechybi. Je to tim, ze se ty prevodovky delaji na vice typu a taky na benziny. Ten kablik bude nejspis od snimace horni uvrate na setrvaku, takze pro tebe zbytechna vec pacz mas diesla.

Odesláno

A nebo ti tam klidně něco chybět může :D

Díry na šrouby M8 nahoře na převodovce jsou na držák servopumpy. Pokud máš nahoře na vačce dvojitou řemenici, a jen jeden řemen, tak ti tam chybí servopumpa. Pokud máš řemenici jednoduchou, jen pro vývěvu brzd, tak máš model bez serva (těch je tak 99%)...

Odesláno

Lexa: jo, ten snímač se používá i pro otáčkoměr, ve většině těhle dieselů jsou ty snímače dva - jeden pro otáčkoměr (i když v autě není), a druhej jako servisní.

Odesláno
:o No myslel jsem si to. Ale zatím jsem kolem toho nehloubal. Kde je ten druhý snímač? jsou nějak zasunuty do motoru, že dávají impulsy? Ten jeden co jsem objevil tak tam jen tak leží a neví nikde vsunutý a ani jsem při zběžném pohledu nic nenašel. Poraď kam to přijde? Druhou stranu si už pohledám. Je to stejné jako když jsem v sobotu spravoval blatník a nárazník a našel volný uhnilý drát, asi kontrola brzd obložení zatím jsem nezkoušel, tak jsem zvědav co to bude, nic mi zatím nechybí. :o:o:papa:papa
Odesláno

Jeden snímač bývá v držáku na převodovce, zezadu shora, kolmo na setrvák. Druhý bývá zezadu na motoru, těsně pod okrajem setrváku, orientovaný rovnoběžně s osou klikovky...

Kde to je přesně se popsat slovy nedá, to bys musel vidět. Se stav, mám tu vyndaný motor, na tom se to hledá dobře :)

Odesláno

LEXA:Priprav si pevne nervy a vice tech budiku otackomeru.Ja jsem nad tim taky dumal a zkousel to zapojit tak dlouho,az se s budiku zakourilo a zasmrdelo a budik byl v prdeli...Tak jsem tam mrsknul zas hodiny a jsem v poho...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...