Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kluci myslím na Vás jak se máte na srazu v Šebetově, příště musím jet, naplánujte to někde blíž Ostravě, já nestíhám. SORRY.:D:D:D;);):cool::o:papa:papa:cool::papa

Odesláno

to Kik: nevim jestli cca 250km je hodne kdyz ma clovek naftaka,a kdyz jede vklidu jede tak za 5,5l

Ja mam benzin a na sraz jsem jel protoze na srazy jezdim rad.

Odesláno

ja sem najel tak cca 1000km za weekend,a pro ty, co breptaj co to maj daleko, ja jel ze severu cehc, takze nejakych 350 km, primo.... ajeste s benzinem,a zptaky semjel nejakych 450 km..... po pmatakach, takze priste vsichni povyne, at je to daleko jak je to daleko :P

Odesláno
Napsán autorem Masinka

ja za vikend najel okolo 5000 km:papa

MAŠINKO, NETAHEJ NÁS - CO UMÍME POČÍTAT - ZA NOS!!!!!!!!! 5000 km za víkend, to jsi během víkendu projel celou naší republiku minimálně 3x napříč (Aš - Jablůnkov může být řádově 700 km jedním směrem, tam i zpět tudíž 1400, takže těch 5000 km je skoro 4x tato cesta tam i zpět). OPRAVDU TRVÁŠ NA TĚCH 5000????????? A jak to dopadlo s pejskem????????

Odesláno

Medvede Odhalil jsi me :-))))

dohromady to mohlo byt tak 1000

stenatko je super za 4 tydny si pro nej jedeme, budeme ho strihat na lva :papa

Odesláno

Ne, že daleko, ale nestíhám, auto ještě není po manželčině ročním provozu úplně OK(nebo KO), pak ještě probíhá další dodělávka garáže, do to střecha na haciendě právě začala, ekonomická situace mého státu nic moc, a navíc prázdniny. Přes rok ty svoje haranty moc neužiju, stan nikdo ze známých nemá, to jsem se ptal, tak prostě pojedu příště, Až budu vcelku, bude to víc v pohodě.;);):papa:papa

Odesláno

Ja to měl nějakých 160km a necelé 2 hodky cesty..Predemnou jel Mateso s MI-16,tak to byla docela rychlovka,jak jsem se za nim snazil držet,ale přiznam se měl jsem co delat a v některých usecich se mi muj PESEK zadychaval..Spotreba mi vysla i s tim orientakem nejakych 4,8l/100km,což si myslím,že je parádni...

Odesláno

ja to mel neco kollme 1000km, tam a zepet..... cca 750km a pak jeste orientak a vylet na bouzov, takze za sobotu tak 150km..... no a spotreba byla neco kolem 5-6 l :) (to je ten vysavac) takze neco malo kolem 1000kc sem jenom utratil, coz neni mnoho........ :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...