Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Po té, co jsem z nejmenovaných zdrojů zaslechl cosi o tom, že čelní sklo vyjde na cca 70 000,- Kč - rád si nechám zajít chuť.

pokial je to pravda co kludne moze nakolko sa to u nas ani u vas nepredava tak aj mna uz presla.asi ma nejaku malu poruchu za 6000 euro:myslim

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Huh, která pojišťovna pojišťuje čelní sklo do 100 tis? :D

Některá se jistě najde, ale nebude to za 500 ročně. Ostatně kolik myslíš že stojí takové čelní sklo na stodoly, kterými jezdí SA?

Odesláno

tolik stoji sklo jen s hologramem , nebo jak nazivaji to promitani pred ridice , jinak cena skla u novych aut klidne presahne 30t .

C6 je velice zajimave auto , prostorne poholne a konecne jeden s pravych citroenu (skoda ze neni kombi)

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Krasna je, vevnitr i z venku, ale ta cena, teda aspon pro me, je stale neprekonatelne vysoka...

stale je to lacnejsie o 10 000 euro oproti ostatnym c6 co je dost velky rozdiel

Odesláno

Josefsv - mluvíš asi o nějaké konkrétní, ale buď jsem slepý, nebo si musím pro silnější brýle (současně +8 D, takže dost silné) nebo jsi sem prostě nezkopíroval odkaz

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Josefsv - mluvíš asi o nějaké konkrétní, ale buď jsem slepý, nebo si musím pro silnější brýle (současně +8 D, takže dost silné) nebo jsi sem prostě nezkopíroval odkaz

to joo... taky nevim jestli myslíš tu poslední nebo nějakou předchozí..

nikde totiž ani zmínka o tom

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...