Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

už jsem to našel autopraktik s.r.o. Peugeot přesný název

odesláno z Lumie

já jsem spokojenej,znám se tam s vedoucím,takže se sním nejdřív domluvím telefonem nebo když mám volno tak za ním zajdu a domluvim se nakonkretni den a čas a auto mu odvezu,on mi zavolá kdy si mam pro auto dojít

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

To kdyz se clovek zna s vedoucím tak to je super.uvidime jestli mi nekdo tady na foru poradi jak to resit. Založil jsem nove téma.tak jsem zvedav

Odesláno

Ahoj, vyřešili jste to cukání při zařazeném 4 a 5 rychlostnim stupni, při mírném sešlápnutí plynu? Mě napadají už jen vstřiky. I když motor jde normalně klidně žádné vibrace. Jenom při otáčkách 1200-1800 je takový ostřejší zvuk. je zajímavé že při rychlostním stupni 1 a 2 to nedělá. u 3tího jenom nepatrně. Nemohl by to být třeba vadný snímač rychlosti? ale budíky ukazují normálně. ale co jsem někde četl, že řídící jednotky používá udaje z tohoto čidla pro řízení dávky. Moc tomu nerozumím mám ho chvíli (peugeot 307, 2.0 hdi 66 kw, rhy), ale snažím se na to přijít.  Prosím o radu.

cus ,  me  to dela  podobne    je  to  pry  ulozeni setrvaku podobna  vada  jako  u  dvojhmoty 

Odesláno (upraveno)

cus ,  me  to dela  podobne    je  to  pry  ulozeni setrvaku podobna  vada  jako  u  dvojhmoty 

zdravím, zjistili mě chybné údaje z váhy vzduchu ale váhou to prý není. zkoušeli jinou. viz 

http://www.peugeot-club.com/topic/104092-prehrani-software-rj-chybne-udaje-z-vahy-vzduchu/

tak jestli mirne chveni motoru u meho pezutka na volnobeh neni tim ulozenim setrvaku? co jeste bude mit za nemoc :-(

kdy se zacala dávat dvouhmota u peugeotu 307? 

neví nekdo cim by bylo ze kdyz chcípu motor někdy zdechne v klidu a nekdy se tak zaklepe?

Upraveno uživatelem Fannyk
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Páni, neviem odpoveď na túto závadu, ale ja mám podobnú a ešte horšiu. Ak má niekto skúsenosť s niečim podobným, dajte mi prosím vedieť. Takže tu je popis :          Auto mi najskôr začalo len cukat, potom sa k tomu pridala všeobecná hláška Antipolution Fault, následne mi auto skočilo do núdzového režimu s hláškou ESP non functioned a volnobeh mi vybehol na 1200 ot. Tieto príznaky sa striedavo strácali a znova objavovali. Neskôr mi auto začalo samo pridávať plyn, alebo mi ho celkom odstavilo a išiel mi len voľnobeh. Na diagnostike vyhodilo chyby plyn pedál, váha vzduchu, snímač tlaku turba a ešte asi 10 dalších závad, všetko vraj skrat na kostru. Najskôr som vymenil pl. pedál ale nepomohlo. Auto niekedy ide dva dni a niekedy to blbne tak že za 5 km mi to aj 3 krát zblbne a musím zastaviť vypnúť motor a počkať asi minutu aby mi fungoval pl. pedál.

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Stale jsem to zatim nevyřešil, spíš jsem nemel cas to resit. John zjistil ze zustava stale otevreny Egr ventil. Tudiz by zacal pry u neho vyčistit sani s Egr. Otazka je jak na to. Nevi nekdo jak se dostat na Egr u 307? Musi motor ven? Diky za rady

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Dobry den,

Potreboval bych poradit, vlastnim peugeot 307 2.0hdi 66kw, a porad resim jeden problem, vzdy pri cca 1500otackach me auto zakucka (zaskube) vetsinou az po ohrati motoru, v otackach uz je zas vsechno ok... menena vaha vzduchu, vsechny filtry a stale zadna zmena... vzdy pri rozjezdu v 1500 otackach zaskube, nejhorsi je to ve meste kdyz udrzuju rychlost... egr zaslepen, a zadna kotrolka vada motoru nesviti... porad na to cekam ze se rozsviti a na diagn. se dozvim o co jde a porad nic...diky za odpoved

Odesláno

Ahoj, tak to mas stejne přesně jako ja. Rok to řeším ale zatim nic. Ale ted mam novy poznatek, kdyz pridam plyn let i mi do vstrikovaciho čerpadla vzduch v naftě. Ted budu hledat kde to prisava a doufám ze to bude ta příčina. Jinak jsem provedl presne to co ty a zmena zadna. Egr zaslepeny, nova váha, filtry, čištění tecem.... Jinak na dia mi lítá tlak kdyz to skube, zkus to taky napichnout a koukat co to dela na dia kdyz to skube.....

Odesláno

Ahoj,

Moc díky za info, hned zítra otestuji, ale když tak nad tím přemýšlím, tak jsem všiml na hadičce u filtru nafty jak tam lítají bublinky, ale nějak jsem tomu nevěnoval pozornost... jen se modlím ať nejsou v háji vstřiky... mrknu na to a podám info.

Odesláno

Me i jeden clen peugeot clubu rekl ze vstriky to nebudou jako u meho, z dia to jde videt ze lita tlak na railu, mohl by to dělat regulátor tlaku nebo ze by čerpadlo? To budu resit jako posledni variantu. Mam toho hodne proctenyho a prave jsem narazil i na to ze to nekomu dělalo prave pritomnost vzduchu v pal okruhu a ze ho tam mam dost jak jsem to sledoval. Vstriky mam doma nahradni ktere jsem koupil ale na ne se nedostalo protoze jsem ty v aute nedostal ven. Delal jsem test i přepadu a ten mi vyšel slusne. Ale jak jsem psal pri cukání lita tlak paliva. Ted musim odstranit ten vzduch a doufám ze to je ta příčina....

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem si vypůjčil jak DRV ventil tak i tu druhou kravinku co je na čerpadle, a žádná změna... na diagnostice jsem měřil tlak čerpadla a při škubání vůbec nelítal... takže si myslím, že na konec to bude vstřikama. příští týden jdu na pořádnou diagnostiku s chlápkem co se tím živí, tak snad se už konečně dozvím o co jde...

• O 2 měsíce později...
Odesláno
On 24. 3. 2016 at 7:20 PM, Cingo11 said:

Páni, neviem odpoveď na túto závadu, ale ja mám podobnú a ešte horšiu. Ak má niekto skúsenosť s niečim podobným, dajte mi prosím vedieť. Takže tu je popis :          Auto mi najskôr začalo len cukat, potom sa k tomu pridala všeobecná hláška Antipolution Fault, následne mi auto skočilo do núdzového režimu s hláškou ESP non functioned a volnobeh mi vybehol na 1200 ot. Tieto príznaky sa striedavo strácali a znova objavovali. Neskôr mi auto začalo samo pridávať plyn, alebo mi ho celkom odstavilo a išiel mi len voľnobeh. Na diagnostike vyhodilo chyby plyn pedál, váha vzduchu, snímač tlaku turba a ešte asi 10 dalších závad, všetko vraj skrat na kostru. Najskôr som vymenil pl. pedál ale nepomohlo. Auto niekedy ide dva dni a niekedy to blbne tak že za 5 km mi to aj 3 krát zblbne a musím zastaviť vypnúť motor a počkať asi minutu aby mi fungoval pl. pedál.

Mám ten istý problém ako cingo na 2.0 HDi 100 kw r.v. 2004. Diagnostika mi ukázala len niečo s potenciometrom turboduchadla, ale turbo funguje. Vymenenych bolo už kopec veci a nepomohlo nič. Pomohlo už niekomu niečo alebo akym smerom sa uberať? Nervy tečú a peniaze tiež ..

Odesláno

Co to znamena pořádně.... Zkoušel jsem to sam a nenasel. Ted to mam u jednoho opraváře. Napadlo me jeste jestli to nema spatny pomer paliva a vzduchu. Myslim si ze zarvany sani od egru, zuzeny průměr a nedostane to tolik vzduchu. Az kdyz to pak zacne tlačit turbo cukani prestane. Jenom úvaha. Myslím ze ne az tak nesmyslná.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...