vendelinek Odesláno 12. únor 2016 Odesláno 12. únor 2016 (upraveno) už jsem to našel autopraktik s.r.o. Peugeot přesný název odesláno z Lumie já jsem spokojenej,znám se tam s vedoucím,takže se sním nejdřív domluvím telefonem nebo když mám volno tak za ním zajdu a domluvim se nakonkretni den a čas a auto mu odvezu,on mi zavolá kdy si mam pro auto dojít Upraveno 12. únor 2016 uživatelem vendelinek Citovat
Fannyk Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 To kdyz se clovek zna s vedoucím tak to je super.uvidime jestli mi nekdo tady na foru poradi jak to resit. Založil jsem nove téma.tak jsem zvedav Citovat
kutil34 Odesláno 15. únor 2016 Odesláno 15. únor 2016 Ahoj, vyřešili jste to cukání při zařazeném 4 a 5 rychlostnim stupni, při mírném sešlápnutí plynu? Mě napadají už jen vstřiky. I když motor jde normalně klidně žádné vibrace. Jenom při otáčkách 1200-1800 je takový ostřejší zvuk. je zajímavé že při rychlostním stupni 1 a 2 to nedělá. u 3tího jenom nepatrně. Nemohl by to být třeba vadný snímač rychlosti? ale budíky ukazují normálně. ale co jsem někde četl, že řídící jednotky používá udaje z tohoto čidla pro řízení dávky. Moc tomu nerozumím mám ho chvíli (peugeot 307, 2.0 hdi 66 kw, rhy), ale snažím se na to přijít. Prosím o radu. cus , me to dela podobne je to pry ulozeni setrvaku podobna vada jako u dvojhmoty Citovat
Fannyk Odesláno 15. únor 2016 Odesláno 15. únor 2016 (upraveno) cus , me to dela podobne je to pry ulozeni setrvaku podobna vada jako u dvojhmoty zdravím, zjistili mě chybné údaje z váhy vzduchu ale váhou to prý není. zkoušeli jinou. viz http://www.peugeot-club.com/topic/104092-prehrani-software-rj-chybne-udaje-z-vahy-vzduchu/ tak jestli mirne chveni motoru u meho pezutka na volnobeh neni tim ulozenim setrvaku? co jeste bude mit za nemoc :-( kdy se zacala dávat dvouhmota u peugeotu 307? neví nekdo cim by bylo ze kdyz chcípu motor někdy zdechne v klidu a nekdy se tak zaklepe? Upraveno 15. únor 2016 uživatelem Fannyk Citovat
Cingo11 Odesláno 24. březen 2016 Odesláno 24. březen 2016 Páni, neviem odpoveď na túto závadu, ale ja mám podobnú a ešte horšiu. Ak má niekto skúsenosť s niečim podobným, dajte mi prosím vedieť. Takže tu je popis : Auto mi najskôr začalo len cukat, potom sa k tomu pridala všeobecná hláška Antipolution Fault, následne mi auto skočilo do núdzového režimu s hláškou ESP non functioned a volnobeh mi vybehol na 1200 ot. Tieto príznaky sa striedavo strácali a znova objavovali. Neskôr mi auto začalo samo pridávať plyn, alebo mi ho celkom odstavilo a išiel mi len voľnobeh. Na diagnostike vyhodilo chyby plyn pedál, váha vzduchu, snímač tlaku turba a ešte asi 10 dalších závad, všetko vraj skrat na kostru. Najskôr som vymenil pl. pedál ale nepomohlo. Auto niekedy ide dva dni a niekedy to blbne tak že za 5 km mi to aj 3 krát zblbne a musím zastaviť vypnúť motor a počkať asi minutu aby mi fungoval pl. pedál. Citovat
Fannyk Odesláno 24. duben 2016 Odesláno 24. duben 2016 Stale jsem to zatim nevyřešil, spíš jsem nemel cas to resit. John zjistil ze zustava stale otevreny Egr ventil. Tudiz by zacal pry u neho vyčistit sani s Egr. Otazka je jak na to. Nevi nekdo jak se dostat na Egr u 307? Musi motor ven? Diky za rady Citovat
whow Odesláno 21. listopad 2016 Odesláno 21. listopad 2016 Dobry den, Potreboval bych poradit, vlastnim peugeot 307 2.0hdi 66kw, a porad resim jeden problem, vzdy pri cca 1500otackach me auto zakucka (zaskube) vetsinou az po ohrati motoru, v otackach uz je zas vsechno ok... menena vaha vzduchu, vsechny filtry a stale zadna zmena... vzdy pri rozjezdu v 1500 otackach zaskube, nejhorsi je to ve meste kdyz udrzuju rychlost... egr zaslepen, a zadna kotrolka vada motoru nesviti... porad na to cekam ze se rozsviti a na diagn. se dozvim o co jde a porad nic...diky za odpoved Citovat
Fannyk Odesláno 21. listopad 2016 Odesláno 21. listopad 2016 Ahoj, tak to mas stejne přesně jako ja. Rok to řeším ale zatim nic. Ale ted mam novy poznatek, kdyz pridam plyn let i mi do vstrikovaciho čerpadla vzduch v naftě. Ted budu hledat kde to prisava a doufám ze to bude ta příčina. Jinak jsem provedl presne to co ty a zmena zadna. Egr zaslepeny, nova váha, filtry, čištění tecem.... Jinak na dia mi lítá tlak kdyz to skube, zkus to taky napichnout a koukat co to dela na dia kdyz to skube..... Citovat
whow Odesláno 21. listopad 2016 Odesláno 21. listopad 2016 Ahoj, Moc díky za info, hned zítra otestuji, ale když tak nad tím přemýšlím, tak jsem všiml na hadičce u filtru nafty jak tam lítají bublinky, ale nějak jsem tomu nevěnoval pozornost... jen se modlím ať nejsou v háji vstřiky... mrknu na to a podám info. Citovat
Fannyk Odesláno 21. listopad 2016 Odesláno 21. listopad 2016 Me i jeden clen peugeot clubu rekl ze vstriky to nebudou jako u meho, z dia to jde videt ze lita tlak na railu, mohl by to dělat regulátor tlaku nebo ze by čerpadlo? To budu resit jako posledni variantu. Mam toho hodne proctenyho a prave jsem narazil i na to ze to nekomu dělalo prave pritomnost vzduchu v pal okruhu a ze ho tam mam dost jak jsem to sledoval. Vstriky mam doma nahradni ktere jsem koupil ale na ne se nedostalo protoze jsem ty v aute nedostal ven. Delal jsem test i přepadu a ten mi vyšel slusne. Ale jak jsem psal pri cukání lita tlak paliva. Ted musim odstranit ten vzduch a doufám ze to je ta příčina.... Citovat
whow Odesláno 30. listopad 2016 Odesláno 30. listopad 2016 Tak jsem si vypůjčil jak DRV ventil tak i tu druhou kravinku co je na čerpadle, a žádná změna... na diagnostice jsem měřil tlak čerpadla a při škubání vůbec nelítal... takže si myslím, že na konec to bude vstřikama. příští týden jdu na pořádnou diagnostiku s chlápkem co se tím živí, tak snad se už konečně dozvím o co jde... Citovat
vachino Odesláno 22. únor 2017 Odesláno 22. únor 2017 On 24. 3. 2016 at 7:20 PM, Cingo11 said: Páni, neviem odpoveď na túto závadu, ale ja mám podobnú a ešte horšiu. Ak má niekto skúsenosť s niečim podobným, dajte mi prosím vedieť. Takže tu je popis : Auto mi najskôr začalo len cukat, potom sa k tomu pridala všeobecná hláška Antipolution Fault, následne mi auto skočilo do núdzového režimu s hláškou ESP non functioned a volnobeh mi vybehol na 1200 ot. Tieto príznaky sa striedavo strácali a znova objavovali. Neskôr mi auto začalo samo pridávať plyn, alebo mi ho celkom odstavilo a išiel mi len voľnobeh. Na diagnostike vyhodilo chyby plyn pedál, váha vzduchu, snímač tlaku turba a ešte asi 10 dalších závad, všetko vraj skrat na kostru. Najskôr som vymenil pl. pedál ale nepomohlo. Auto niekedy ide dva dni a niekedy to blbne tak že za 5 km mi to aj 3 krát zblbne a musím zastaviť vypnúť motor a počkať asi minutu aby mi fungoval pl. pedál. Mám ten istý problém ako cingo na 2.0 HDi 100 kw r.v. 2004. Diagnostika mi ukázala len niečo s potenciometrom turboduchadla, ale turbo funguje. Vymenenych bolo už kopec veci a nepomohlo nič. Pomohlo už niekomu niečo alebo akym smerom sa uberať? Nervy tečú a peniaze tiež .. Citovat
HonzaZ Odesláno 22. únor 2017 Odesláno 22. únor 2017 Chce to udělat pořádně diagnostiku. Ne pouze výpis chyb, ale měřit dynamické parametry za jízdy. Citovat
Fannyk Odesláno 22. únor 2017 Odesláno 22. únor 2017 Co to znamena pořádně.... Zkoušel jsem to sam a nenasel. Ted to mam u jednoho opraváře. Napadlo me jeste jestli to nema spatny pomer paliva a vzduchu. Myslim si ze zarvany sani od egru, zuzeny průměr a nedostane to tolik vzduchu. Az kdyz to pak zacne tlačit turbo cukani prestane. Jenom úvaha. Myslím ze ne az tak nesmyslná. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.