Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Od soboty 5.9. som šťastným majiteľom \"poslovenčenej\" navigácie a poviem Vám je to bomba a chcem aj touto cestou poďakovať Petrovi tn1,

lebo preinštaloval mi to bez problémov a to nechcel za to ani najmenšiu pozornosť. A čo je zvlášť treba oceniť, že mi to spravil na počkanie!

Ešte raz SRDEČNÁ VĎAKA!

Stanooooo

Odesláno

:potlesk:potlesk:potlesk

Neskúšal to ešte niekto prerobiť na staršiu verziu softu VAN (5.5d). Mám 307 r.v. 2004 a tiež by som mal záujem o slovenčinu no netrúfam si to prerobiť.

Odesláno
Původně zaslal: petertn1

Rado sa stalo :super

ahoj neviem kde je problem ci si mi poslal link na spravne cd alebo co je chybne ale nejde mi to :( stale mi cd z mechaniky iba [20:19:04] reddevilino: zajtra robis?

[20:23:24] NSbojovnik: hej rano ale ta som chcel ze ci neprijdes a nepojdes domov s evou ked ona pojde do roboty a zoberies tysona rozumis.. .a potom v utorok mam volno ta by si zas mohol k nam prist by bolo super bo by sme hrali playko...vyhodi a nechce ho zobrat:( skusal som napalit uz 5 cd a stale ten isty problem...

Odesláno
Původně zaslal: nsbojovnik

ahoj neviem kde je problem ci si mi poslal link na spravne cd alebo co je chybne ale nejde mi to :( stale mi cd z mechaniky iba [20:19:04] reddevilino: zajtra robis?

[20:23:24] NSbojovnik: hej rano ale ta som chcel ze ci neprijdes a nepojdes domov s evou ked ona pojde do roboty a zoberies tysona rozumis.. .a potom v utorok mam volno ta by si zas mohol k nam prist by bolo super bo by sme hrali playko...vyhodi a nechce ho zobrat:( skusal som napalit uz 5 cd a stale ten isty problem...

aky mas soft? preveril si si kompatibilitu napalenych dat?

(aj mne to 1x napalilo zle, ale prisiel som na to uz pri PC a nie az v aute)

a este som si petertn1 preveril velkost suborov, lebo oproti originalu tam boli nejake rozdiely

az potom som to strkal do auta a slape vsetko OK

Odesláno
Původně zaslal: očko

:potlesk:potlesk:potlesk

Neskúšal to ešte niekto prerobiť na staršiu verziu softu VAN (5.5d). Mám 307 r.v. 2004 a tiež by som mal záujem o slovenčinu no netrúfam si to prerobiť.

CAN-VAN by zaujimalo aj mna:roll

Odesláno

ahojte, mohol by som poprosit o link na hlasovú navigáciu. Slovenčinu som úspešne nainštaloval len mi ešte stale hovorí po anglicky. Poprosil by som poslat na mail tizik.igor@gmail.com

Veľmi pekne ďakujem je to super

Odesláno

Ahojte ľudia. Ja mám Peugeot 607 r.v. 2005 2.7 HDI. Farebný displej RT3 verzia 6.62 (27/2/06). Je možné že tá slovenčina bude fungovať aj tu? A ešte mám taký problém mám softwareCD ale nedá sa mi prehodiť jazyk. Vždy mi to CD vysunie von, neviem či je to to cd. Nevie mi niekto zohnať to CD s tou verziou, alebo poslať link kde by som si to mohol stiahnúť. A ešte by som potreboval nové mapy pre Slovensko a Polsko, Nemecko, Rakúsko, Taliansko? Dakujem veľmi pekne.

Odesláno
Původně zaslal: alihen

Původně zaslal: nsbojovnik

aky mas soft? preveril si si kompatibilitu napalenych dat?

(aj mne to 1x napalilo zle, ale prisiel som na to uz pri PC a nie az v aute)

a este som si petertn1 preveril velkost suborov, lebo oproti originalu tam boli nejake rozdiely

az potom som to strkal do auta a slape vsetko OK

soft mam najnovsi a spravil som vsetko tak ako to malo byt ... mozno som to napalil len v blbom programe menil som verziu softu uz davnejsie cize viem uz ako nato ale jednoducho to cd mi nie a nie zobrat

Odesláno

verziu softu mam 6.63 no media kupovala holka:D cize je mozne ze to je nieco nekvalitne take ako mam teraz som este nikdy nemal a ja vzdy kupujem tie iste cd akurat teraz mam ine lebo som ich nekupoval ja.

Moze to byt aj v tom? a co program ? v ktorom by to bolo najlepsie vypalovat? Ked som si daval len slovensky preklad tak som to napaloval na stare cd tie co stale kupujem ja a fiacalo to v pohode tak mozno to bude tymi cd,

Odesláno

mne to tiez robilo problem prehodit, ale napokom na x pokus mi cd zobralo, ale viem, že som cd mal v mechanike a ked vypitalo softverove cd, tak som dal vysunut a sasunul spat, alebo bolo len povytiahnute a ked vypitalo cd, tak som len don strcil a potom mi to islo. CD je verbatin a rychlosť max, citalo dobre, len ho nehcelo nacitat, ale napokom skotrolovalo data a v pohode prehodilo jazyk, najprv na nemcura a potom na petovu upravu- poslednu. Ale vždy na x pokus. Ale co som mal pred tým od peta upravu slov, jazyk cd to iste, aj rychlost napalovania a to islo uplne v pohode, nakolko som z neho menil verziu soft. z 6.62 na 6.63

Odesláno

uz sa o tom popisalo dost a petertn1 to napisal asi aj v 1. prispevku...

kratka rekapitulacia:

1) stiahni ISO subor na HDD

2) daj to vypalit cez NERO na najpomalsej rychlosti (este stale je podporovany min. zapis 4x)

3) skontroluj kompatibilitu vypalech dat

4) precisti mechaniku v radiu cistiacim CD

5) skontroluj software radia (dlhe stlacenie tlacitka menu)

6) ak mas nizsiu verziu softvare (napr. 6.62) najprv vykonaj update softvaru (nie poslovencenym CD) a pokracuj bodom 7)

7) ak mas 6.63 prehod jazyk napr. na nemcinu nechaj !!!zensky hlas!!!(nie z poslovencenho CD) a potom zvol naspat anglictinu z poslovenceneho CD (preskoc bod 6)

NEVYSUVAJ A NEZASUVAJ CD NA SILU. RADIO SI UROBI CO POTREBUJE

UPDATE VYKONAVAJ RADSEJ S NASTARTOVANYM MOTOROM

a:Dk si vsetko dodrzal, RT3 zacne na teba pipat po slovensky :D

[upravil dne 8/9/09 alihen]

Odesláno

Navigaciu som neskusal, ale hned ako pridem z prace skusim ci to rozprava po slovensky. Škoda, že sa tie mapy nedaju nahrat nikam do pamäte. A nejde tam nahodou nahrat garmin? Slovencina v menu je priam super!

Odesláno

Suhlasim az do bodu 6. Update na najnovsiu verziu sw 6.63 (zo starsej verzie 6.5, 6.62) je mozne vykonat aj s mnou upravenou verziou CD. To iste plati aj pri prehadzovani jazyka. Na vsetko staci jedno CD. Priklad: Mate starsiu verziu softu RT3 (nedaju sa prehravat mp3, neda sa aktivovat symbol auticka pri cuvani, nezozere vam to najnovsie mapy...), chcete najnovsiu verziu softu a chcete aby bolo vsetko po slovensky. Postup: (predpokladam ze mate uspesne napalene mnou upravene konfiguracne CD a mate RT3 s velkou farebnou obrazovkou a navigaciou) nastartujete auto, vyberiete z mechaniky CD (ak tam nejake mate). Do mechaniky vlozite upravenu verziu konf. CD. AK sa RT3 opyta ci chcete vykonat update potvrdite YES, JA, SI....Budete cakat pokym prebehne update. Trva to cca. 7-10 min. Ked ste pred updatom pouzivali ako jazyk anglictinu tak uz mate vsetko hotove. Menu RT3 je po slovensky a kedze slovensky preklad hlasovej navigacie je ulozeny pod anglickym zenskym hlasom a ten je defaultne prednastaveny, mate aj hlasovu navigaciu po slovensky. Ked ste pred updatom pouzivali iny jazyk ako anglictinu staci v nastaveniach jazyka zmenit jazyk na anglicky.

PS1: Prosim vas, neziadajte ma cez SZ aby som vam opakovane pisal postup pri update SW resp. zmene jazyka. Keby som to mal pisat kazdemu, stravim pri tom pol zivota. Staci si poriadne precitat celu temu. Vsetko je tu napisane. Piste mi len vtedy ak sa vyskytne problem, ktory nebol v teme popisany, alebo vyrieseny. Dakujem.

PS2: Drzte dnes päste slovenskym futbalistom :potlesk

JJ Peťo, to vieš, ľahšie sa každému píše SZ ako čítať celé fórum;) Viem o čom hovorím, zažil som to pri písaní o update softu v inom vlákne:roll

Ešte by som podotkol, že pri update je potrebné vybrať SIM kartu, ak ju máte v telefóne. Good luck :D

Odesláno

Najnovsia verzia VAN je 5.52. Este som to neskusal, ale ako tak na to pozeram velkost suboru, a pocet slov a fraz su rovnake ako u verzie CAN 6.63 (myslim v porovnani s verziou 5.52). Stalo by za pokus zobrat subor DTdb7_EN z mnou upraveneho CD, zamenit s tym istym suborom na CD 5.52 a vyskusat zmenit jazyk. Sam neviem ako by to dopadlo, ale nic vazne by sa nemalo stat ked mate verziu sw 5.52. Mozno Milhaus to ma vyskusane. Ked ano, prosim o nazor.

:myslimNeskúsil to niekto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...