MotoMoto Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Původně zaslal: Tornado Zatim jsme nemeli nikdy problem najit ubytovani. Kolikrat nam dokonce po prijeti do vesnicky klepali na okna auta, jestli nehledame ubytovani. Nekteri stoji primo u jad.magistraly a nabizi ubytovani. Dale je pak v kazde vesnici turisticky centrum, ktery vam ochotne s vyberem pomuze. Nevim, ale myslim ze hodne dobrych apartmanu na netu vubec prezentaci nemaji. Takže myslíš že se dá jet na blint a hledat až na místě? Dost se toho bojím, nerad jezdím v noci a přijet tam až k večeru a teprve začít hledat. Jednou jsem to udělal a bydleli jsme kilometr od moře a v druhém patře strého činžáku uprostřed města protože jsme nic lepšího nesehnali. Raději mám aspoň něco jistého, zvlášť když člověk jede s dětmi. Moc nerad vzpomínám na 86 rok kdy jsme na doložku poprvé vycestovali a marně hledali volný kemp protože na privát jsme neměli a po dlouhém hledání sehnali volné místečko po té co jsme přespali další noc v autě v kempu kde nebyla ani sladká natož třeba teplá voda, suché záchody a tak. Ale tenkrát jsme byli mladí, ale dneska, brrr, strašná představa. Takže kdyby někdo měl typ budu moc rád, problém je asi už i s volným termínem. Citovat
Tornado Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 MotoMoto: Zkusenosti s tim ubytovanim mam z Makarske riviery, takze nevim jak to chodi v jinych lokalitach. Ale jak pises, ze prijedes az vecer, tak to uz by mohl mozna byt trosku problem. Vzdycky jsme totiz jeli pres noc a hned dopoledne hledali. Mrkni na tohle forum: http://www.ihvar.cz/jaderske/phorum_new/ Je to moc dobry forum, kde se dozvis hodne informaci a zkusenosti ridicu ohledne cesty i ubytovani. Treba tam neco najdes... Citovat
MotoMoto Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Původně zaslal: Tornado MotoMoto: Zkusenosti s tim ubytovanim mam z Makarske riviery, takze nevim jak to chodi v jinych lokalitach. Ale jak pises, ze prijedes az vecer, tak to uz by mohl mozna byt trosku problem. Vzdycky jsme totiz jeli pres noc a hned dopoledne hledali. Mrkni na tohle forum: http://www.ihvar.cz/jaderske/phorum_new/ Je to moc dobry forum, kde se dozvis hodne informaci a zkusenosti ridicu ohledne cesty i ubytovani. Treba tam neco najdes... Díky, jdu tam kouknout. Citovat
elton Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Motomoto, Tak co Duba Pelješka, Chotím na ihvar často a nějakou náhodou jsem tě tam zahlíd. Už jsi to vygooglil? Citovat
MotoMoto Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Původně zaslal: elton Motomoto, Tak co Duba Pelješka, Chotím na ihvar často a nějakou náhodou jsem tě tam zahlíd. Už jsi to vygooglil? Bohužel nic, asi neumím správně Googlit. Když jsem něco objevil, tak buď to nesplňovalo ty potřeby a nebo drahé a nebo obsazené. Citovat
Pinďa Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 Ještě je pěkný wejlet do Mostaru. (jenom pozor na zelenou kartu, zda tam máte pojistku do B-H) [upravil dne 27/3/10 Pinďa] Citovat
Hadra Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Ahoj, v neděli se taky chystáme do Chorvatska a zatím tak nějak nevím kam....rádi bysme někam do apartmánu nedaleko vody a hlavně aby tam byla pláž se stromama, aby mohl prcek být ve stínu...zatím to vypadá na kemp Mio v Biogradu, chtěli jsme nejprv do Zatonu, ale tam je všechno plný...tak zatím nevím. Nemáte někdo tipa na takové místo. Přemýšlím nad Krkem nebo Pagem nebo právě tím Biogradem, níž se mi tak nějak nechce. Citovat
elton Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Na Krku to je pěkné, ale jinak ubytování seženeš všude. Buď tam jsou nabízeči, nebo se zastav do turistické agentury a oni ti pomohou. Citovat
ozzy56 Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 zkus na ostrově KRK město Krk,tam takové pláže jsou (Matija Demo ++385 51 221 731 nebo ++385 51 220 082) byl jsem spokojen Citovat
Hadra Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Ahoj, díky..no právě nad tím Krkem jsem taky přemýšlel. Byli jsme kdysi v Bašce v kempu, ale to je tak 15 let a už si to moc nepamatuju. Citovat
kaper Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Zdravim. JA sa tento rok ešte len chystam do Supetaru,(31.7-12.8) a chcem sa spýtať ako je naj z Trnavy (je to 50km od Bratislavy smerom na Trenčín) Na čo si dať pozor a kadial je najlacnejšia a najlepšia cesta. Pozeral som že cez Madarsko by som išiel, skúste prihodiť vaše trasy. Dakujem a prajem aj vám príjemnú dovolenku :papa:papa Citovat
chechet Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 taky bych se chtel zeptat na doporucenou trasu. je lepsi pres rakousko nebo pres madarsko? Citovat
Hadra Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Byl jsem na stránkách chorvatske.cz a tam mají napsanou trasu jak se vyhnout Slovincům..asi třema cestama. Zvažuju jestli přes Slováky a Maďary, nebo Rakousy a potom ty Slovince objet pod dálnicí nebo přes Maďarsko. Pojedu v noci, takže až se ztratím, tak budu v prdeli a nikoho se nezeptám Citovat
MotoMoto Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 doporučuji http://forum.ihvar.cz/list.php?4 tam najdete úplně všechny možnosti cestování včetně názorů pro a proti a hlavně spousty podělených zkušeností už i z letošních cest. Citovat
Chepp Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Supetar byl sem tam... je tam krasne jen ceny jsou svihle... i balena voda stoji 50kc litr... s nadsazkou. Jinak ja sem jel na viden... a potez koste... uz znovu ne... priste jedu prez bratislavu na rakousko... dalnice ok zadny zdrzovani... super jizda.... jen doporucuji jet prez viden kdyz pojedete v noci.. je to klidny prez den whuaaa.... Hadra: jel sem prez slovinsko a neni na zablodeni v slovniskych serpentinach kde GPS nezna cestu okolo 2hod rano... ale zas to neni tak strasny maj tam peknou prirodu... a cesta mi nevadila... pokdu nechytnes kamion... je to prez ne kratky... tak se to da vydrzet.. a uz by mohla byti dostavena dalnice... jednim smerem je uz urco... Cesta draha nebyla.... zalezi na jak dlouho tam jedes.... me to vyslo do supetaru z olomouce na necelou nadrz nafty.. jeste mi tam neco zbylo, a poplatky.. koupil sem rakouskou madarskou vinetku a v chorvatsku sem zaplatil mitny brany... rakousko 200 tusim ze.. madarsko skoro to samy... ale chorvatsko bylo drahy.... Kdyz sem vjizdel do chorvatska bylo uz nad ranem... kdyz jedes tou pustinou v nejvetsim paraku taky super....ale to prvni spatreni more po ranu je nadherny... jel sem ca 12hod... a nazpet o hodku mene... Ve splitu se chce doslava nasrat na tu lod co prevazi auta.. nevim jak se to sakra jmenuje... ale slysel sem ze sjou tma dve dopravni spolecnosti... a ta druha to ma o polovinu levnejsi ale nenasel; sem to... skoda... jinak ta cesta taky dost stoji... ale je to bomba... Pokud chcete nejaky info o supetaru klidne psokytnu... byly jsme tam minuly rok... fakt tam bylo krasne... ale jezdi se tam neda... ko*oti na skutrech jsou na ranu... nekolik sem jich malem srazil... skoda.... a pekne sem si tam odrel v tech uzkych ulickach auto... plze jsou takovi mno nic moc.... ale je tam v supetaru jedna mala piskova... tam je to hezky.. ale fakt mala.. tak 70m dlouha.. ale zas tam neni tak moc lidi... na druhe strane ostrova je cely velky pisecny cip... tam je to doslova posety lidma... byl sem tam... krasna cesta serpentinama a olivovima plantazema... ale plaz nic moc.. proste moc lidi..ale da se tam zahrat volejbal. Citovat
elton Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Cheppe, Vídeň se už objíždí po nové dálnici a obchvatu. Citovat
MotoMoto Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 A řekl bych že je Vídeň v pohodě, díky obchvatu. Citovat
Chepp Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 jo kuci.. ja to spatne napsa... myslel sem cestku mikulovice do vidne.... Citovat
elton Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Z Mikulova do Vídně jedeš 20km po okreskách a pak najedeš na novou dálnici a objedeš Vídeň. Citovat
Chepp Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 ta nova dalnice uz tam je? sem trosku zaspal. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.