309GT Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 Zdravím,zkoušel jsem hledání,ale nikde jsem nenašel fotky jak to máte 406kaři řešený.V týdnu budu dávat muziku kamarádovi do 406ky rok cca 2001 a nevím kudy protáhnout kabel od baterie do interiéru,jestli se musí vrtat (což se mi fakt nechce) nebo nemusí,popřípadě kde nejlépe vyvrtal otvor pro protažení napájecího kabelu.Byl by někdo ochotný mi sem vložit fotku jak to má řešený u sebe?Díky moc;) PS: Jestli to už tady je,tak hoďte link sem nebo třeba do SZ a tohle smázněte,díky:D Citovat
Blizzard Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 vždy jsem vrtal - 3x406 2x306 dělám to u spolujezdce z motorovýho prostoru směrem do kabiny. vyjede to za kastlíkem a pak to táhnu pod plastovým obložením práhu dozadu zkusim najít fotklu jestli to bude někde vidět. [upravil dne 9.8.2009 Blizzard] Citovat
309GT Odesláno 9. srpen 2009 Autor Odesláno 9. srpen 2009 Díky ! Jestli je tam průchodka tak paráda,to pak vyleze někde u palubní desky?Musí se rozebírat? Uvidíme kde je to jednodušší,jestli bude lepší vrtat,tak budeme vrtat:D Jinak díky moc kluci,snad se mi to nějak povede.Kdyžtak to můžu odfotit a pak sem udělat foto-návod kdyby se to někomu náhodou hodilo pozdějc Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 Původně zaslal: 309GT Kdyžtak to můžu odfotit a pak sem udělat foto-návod kdyby se to někomu náhodou hodilo pozdějc No to není vůbec špatný nápad. Citovat
309GT Odesláno 9. srpen 2009 Autor Odesláno 9. srpen 2009 Asi to udělám,poslední dobou lidi muziku do auta docela zapojujou;) Citovat
309GT Odesláno 9. srpen 2009 Autor Odesláno 9. srpen 2009 čakom: Díky:super Ale stejně asi ten návod udělám jestli to budu dělat,to se tady myslím neztratí Alespoň budu mít chvíli co dělat:D Citovat
309GT Odesláno 9. srpen 2009 Autor Odesláno 9. srpen 2009 Taky myslím.Nejlepší je to u 309 - 205,tam jsou průchodky snad úplně všude.Občas jsem viděl i přírodně vytvořený průchodky,ale do těch aut se už nedávali zesilovače:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.