Operator Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 Čau všem, nevíte náhodou, jak dodatečně rozchodit blikání blinkrů při odemykání a zamykání centrálem? Když jsem si do jednoho auta předloni dával alarm od Jablotronu, mohl jsem si dokoupit ještě relátka na centrál, blinkry, blikání světel, klakson, a bůhví co ještě. Každý to relé stálo asi 500. Je možný si nějaký takový relé dopřipojit i teď, když tam mám centrál origoš? Nejradši bych z těch nových Pažoutů, jak to bliká asi 5x strašně rychle za sebou. Nemáte někdo ponětí, kolik taková věcička může stát a jak složitý je to zapojit? Díky Citovat
Radek V. Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 To blikani delaji u dalek co maji signal radiovy(nebo jak se tomu rika). U IR to neblika.......ale treba to opravdu jde upravit, nevim. Mam take IR:( Citovat
Operator Odesláno 15. červenec 2004 Autor Odesláno 15. červenec 2004 To musí nějak jít. Tuhle sem viděl blikat při zamykání i starou dobrou stodvácu. Když může ona, tak my taky!!! Jaký je rozdíl mezi tím IR a radiovým signálem. IR je ten senzor a rádiový je přes anténu, či co? Citovat
kveton Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 Podle myho IR (taky ho mam) musis nasmerovat k tomu prijimaci (u prednich svetylek interieru) a radio smerovat nemusis, tedaaa myslim Citovat
lexa Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 JO, je to tak, senzor a anténa. Blikání záleží na tom jestli je propojení mezi blinkrem a zamykámím, ani nemusí být přes relé, záleží na odběru proudu při zatížení. Když není propojení tak propojit na jednu žárovičku a vyzkoušet jestli to funguje, nbo zkusit pohledat vývod z centrálu na signalizaci. Citovat
vícha Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 Nevím, možná nastanou komplikace, ale já bych prdnul relátko paralelně ke spínači varovňáků a signál vzal z centrálu pro zamykání... akorát, že to neblikne dvakrát, ale jen jednou... Citovat
petrolinecek Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 Hele mám tam taky dodělanej jablotron. Máš rozchozený druhý tlačítko? Mě se otevírá oi zavírá stejným tlačítkem a druhý vůbec na nic nefunguje. Když ještě chodil origoš, na druhém tlačítku bylo \"superzamikání\" což dozamklo zámky tak, že potom to šlo otevřít jen na dvakrát a ze vnitř centrál nechodil vůbec... Nevíte někdo, jak se to dá nastavit? Citovat
Lucky Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 nevim jak se to da rozchodit, ale v manualu k tomu centralu (je to ten 302SL???) je napsany, ze ten 2. cudlik je na vyvodu 9 konektoru z te jednotky a muze udrzet az 15A po dobu asi 0,5sec. Treba na otvirani kufru. A ten Jabkotron ma i nejaky superzamykani???? Citovat
Operator Odesláno 15. červenec 2004 Autor Odesláno 15. červenec 2004 Já už to auto s Jablkotrnem nemám, ale pamatuju, že se to nastavovalo tim tajnym vypínačem, který se použil v případě ztráty toho ovladače. A to druhý tlačítko mi fungovalo na otřesák. Když jsem věděl, že budu celou noc stát někde, kde jezděj kolem Tatrovky nebo něco takovýho, tak jsem to zamkl timhle tlačidlem, aby to neřvalo celou noc jen kvůli poryvům větru. Citovat
petrolinecek Odesláno 16. červenec 2004 Odesláno 16. červenec 2004 typ z hlavy presne nevima uz nefim, kam jsem vyhodil krabici. Stejne tam nebylo nic zajimavyho, jen ten typ. Super zamykani je na motorkach ve dverich ne? A ne na ovladani i kdyz treba to musi byt i tam. Ja jen vim, ze kdyz strcim klic do zamku a zamknu to pres nej tak kdyz ho podrzim v zamku, tak to taky dozamkne (superzamykani tam teda asi bude). Origos dalkac se dal naprogramovat pri otocenym klicku na prvni polohu a drzeni tlacitka cca 10 s. To jsem zkousel u tohodle a nic :-( No nebudu se v tom uz stourat, je to jedina vec, ktera zatim facha na 100% Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.