Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Také mám na zimu 16\" plechy, na léto origo 17\" - asi to tak nechám, v té zimě se to překlepat dá, navíc mám na všech nové obutí ;)

Odesláno

super lebo zohneť šírku 195 a vyhovujúci váhový index je drina ale 205/55 je plno a ešte kým je sneh sú aj dobré ceny. Ešte raz ďakujem za radu aspoň sa nemusím zajtra pred panelákom plaziť pod auto. :papa

Odesláno

Správně aby seděl tachometr by měl být rozměr 205/60 R16. Já mám v techničáku dva alternativní rozměry a to: 205/60 R16 92H a nebo 215/55 R17 94W. Pro 16\" ráfek 6,5 J16 ET44 a pro 17\" ráfek 7,0 J17 ET48. Přesně takové rozměry používám. Na zimu 16\" a na léto 17\".

Odesláno

Kluci chystam se na objednavku novych ocelovych disku a zimni pneu,tohle jsem si vybral::::: ocelove disky: Alcar - Ocelový disk 6.5x16 5x108 60 ET44 ---- pneu: Barum Polaris 2 205/60 R16 92 H TL Zimní a nebo profil 195? co myslite,co by bylo lepsi na zimu? --- jinak jasne,ze je to na 407,tak prosim o kontrolu :) :) diky moc :)

[upravil dne 19/1/10 ace11]

Odesláno

Ten rozměr sedí s tím co píšu výše. Akorát mi nějak nesedí ta středová díra. Myslím, že má být 65,1mm a ne 60. Také používám tento rozměr v zimě a jsem zvláště teď, co napadlo dost sněhu, velice spokojen.

[upravil dne 19/1/10 HonzaZ]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...