Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pneu uz jsem koupil a disky taky, ale dosel jsem k dalsimu problemu. Jak jsem uz psal, v technicaku mam rozmer rafku 6.5 Jx16, ET44, 5x108x65 mm. Koupil jsem zanovni plechace na VOLVO s temito parametry: 6.5 Jx16, ET43, 5x108x65 mm. Jak jste si uz jiste vsimli, jediny rozmer, ktery neni stejny je pouze ET a to o 1 mm. Dneska jsem je tam chtel dat a zjistil jsem, ze je tam opet na predni kola nemuzu nasadit kvuli tem podelanym trmenum. Trmeny tentokrate nedrhnou po obvodu, ale zda se, ze takove to vybouleni disku smerem ven od kola, neni dostatecne. Nema s timto nekdo nejake zkusenosti? Predpokladam, ze by to melo jit vyresit pouzitim podlozek, protoze potom bych zvetsil vzdalenost trmenu od disku v axialnim smeru. Na druhou stranu ale ten limec u stredove diry bude taky vysunutej, coz taky neni dobre.

Premo, Ty ty disky jeste mas?

[upravil dne 12/12/09 Tosa007]

Odesláno
Původně zaslal: Tosa007

Pneu uz jsem koupil a disky taky, ale dosel jsem k dalsimu problemu. Jak jsem uz psal, v technicaku mam rozmer rafku 6.5 Jx16, ET44, 5x108x65 mm. Koupil jsem zanovni plechace na VOLVO s temito parametry: 6.5 Jx16, ET43, 5x108x65 mm. Jak jste si uz jiste vsimli, jediny rozmer, ktery neni stejny je pouze ET a to o 1 mm. Dneska jsem je tam chtel dat a zjistil jsem, ze je tam opet na predni kola nemuzu nasadit kvuli tem podelanym trmenum. Trmeny tentokrate nedrhnou po obvodu, ale zda se, ze takove to vybouleni disku smerem ven od kola, neni dostatecne. Nema s timto nekdo nejake zkusenosti? Predpokladam, ze by to melo jit vyresit pouzitim podlozek, protoze potom bych zvetsil vzdalenost trmenu od disku v axialnim smeru. Na druhou stranu ale ten limec u stredove diry bude taky vysunutej, coz taky neni dobre.

Premo, Ty ty disky jeste mas?

[upravil dne 12/12/09 Tosa007]

Přesně tyhle plecháče mám taky a řešil jsem stejnej problém.Na třmen se disk přimáčknul a nešlo kolem otočit.

Vyřešili to 15mm podložky.Mám je na autě třetí zimu a zatím bez sebemenšího problému.Kola jsou zároveň s karoserií,takže to i pěkně vypadá.

Jinak 4x podložka plus 20x šroub jsem pořídil i s poštovným asi za 1.500,-Kč.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

vidíš jak si mě zmátl.....fakt je V rychl.index......myslím jen tak z hlavy že 84 index je 500kg(to je tak na feldu a ne na 407)......no a když máš cca 2200 kg těžké auto tak 500 x 4 je kolik....to chceš jezdit s autem na doraz s pneumatikama.....a pak ti někde praskne a bude vymalováno.......

Zase šetřílci....:roll:roll:roll

[upravil dne 14-1-10 Přema]

[upravil dne 14-1-10 Přema]

Odesláno

mám tam dopísané:

205/50 R16 92V - 6,5Jx16 ET 44

205/55 R16 91V - 6,5Jx16 ET 31

205/50 R17 93W / 89W/ - 6,5Jx17 ET31

195/65 R15 91T - 6x15 ET 27

spájacie zariadenie bez výr. štítku

Teraz je to bez chyby odpísal som to presne

Odesláno

To sa niekto vyšantil. Väčšie kolesá ako 16\" majú povolené len väčšie objemy, ktoré sú aj ťažšie, preto je tam ten index. Drž sa toho čo máš pri 16\" - 92.

89 by som rozhodne nedával.

[upravil dne 14.1.2010 AnotherOne]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...