Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Tak aby som to uviedol na pravú mieru, auto mám dovezené, ale km mám overené. S tým dolievaním som si ale nie istý, len som vychádzal z toho, že teraz mi dia ukazuje viac než pol nádrže pričom by malo vystačiť zhruba toľko ako FAP, veď vlastne to aditívum FAP upcháva. V každom prípade by som FAP ešte nechal na pokoji kým netreba.

Možeš prosím ťa napísať kde nájdem to množstvo aditíva v dia?

Odesláno

jarda007: aditivum Infineum F7995 - obj. č. 973697 - 3 litry, cena 3336,- Kč, 973698 - 1 litr, cena 1465,- Kč. To vše v pežó. Aditivum Eolys 176 mají také např v Auto Kelly, cenově vychází podobně.

Odesláno

janik6163:

V dia nenajdes priamo hodnotu minuteho adetiva. Kontroluje sa to podla hodnoty vstreknuteho adetiva v gramoch. Potom to prevedies podla tabulky na obrazku z gramov na litre.

post-32332-14109633340713_thumb.jpg

Odesláno

Díky, na tvůj návod jsem včera koukal, jak komplet doplnit aditivum a řekl jim to i v servise jak na to, kdyby nevěděli, když už to mění :mrk

Pokud tam máš ty 2/3, což by mělo být cca 2l, tak dolej 1l a pak musíš na dia vynulovat počítadlo aditiva. V minulosti jsem tady dal návod s fotkami.

[Edited on 10/9/13 21:44 by jarda007]

Odesláno
janik6163:

V dia nenajdes priamo hodnotu minuteho adetiva. Kontroluje sa to podla hodnoty vstreknuteho adetiva v gramoch. Potom to prevedies podla tabulky na obrazku z gramov na litre.

Ďakujem ti veľmi pekne.Pozriem sa na to.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...