Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: mk405

ryclost asi nejvíce ovlivní převodovka, že ano.

kolečko to taky ovlivní, pokud dáš kolečka menší ukazuje budí víc než jedeš čili pojedeš 150 a na budíku máš 170 atd. a dostaneš se naviší rychlost dříve.

potvrzuji že 306 2.0 HDi jde přes 200, jel jsem v DE 200-210km/h bez vetších problémů a navíc ve 4 lidech. mk:papa

ahoj, hele s těma kolama máš pravdu jen částečně nezáleží na menší nebo větších kolech ,ale na průměru (respektive obvod kola musí být stejný at je kolo 16\" nebo 14\") např: 14\" když vezmeme standard 175 65 14 tak k tomu při zachování obvodu musí být 195 45 16 ,.jinak obvod kola bude jiný ,.v tom případě samozřejmě bude tachometr ukazovat jinou rychlost a navíc ujedeš jiné kilometry,.je to jen matematika a fyzika :papa

• O 4 týdny později...
Odesláno

vlastním 206hdi 2l. mám ho načipovaný na 80kw. s tímto vozem jsem max. spokojen max. rychlost 200km průměrná spotřeba do 6l co mi chybí je 6 rychlost! přemýšlel jsem o mezichladiči stlačeného vzduchu silnější motory ho mají sériově namontován. nevím kde má být umístěn. výkon by se určitě zdvihl. může mi někdo poradit?

Odesláno
Původně zaslal: Boob

Ja s firemakem 1,4 Hdi mam maximalku 187km/h ale uz se to autu moc nelibilo:papa

čusík ,taaaady někdo keeecá! moje 65KW benzínek 1.6 už byla lenivá při 170 km/h. ale jestli si to rozjížděl na mega rovině 20 minut tak potom jo :roker

Odesláno
Původně zaslal: izuel

Ja s firemakem 1,4 Hdi mam maximalku 187km/h ale uz se to autu moc nelibilo:papa

čusík ,taaaady někdo keeecá! moje 65KW benzínek 1.6 už byla lenivá při 170 km/h. ale jestli si to rozjížděl na mega rovině 20 minut tak potom jo :roker

No na megarovine ne ale bylo to na dalnici a rozjelo se to z mirnyho kopecka a na rovine se to nejakou dobu udrzelo....ale bylo citit ze se mu to moc nelibi...ale znate to firmni auto je potreba nekdy poradne protahnout :mrk
Odesláno
Původně zaslal: izuel

hele ale není 1,6 65kw jako 1,6 65kw,může to bejt jinak zajetý a hned to jede jinák:papa
  • O 2 týdny později...
Odesláno

pro izuel: hele nevim teda co máš za chcípáka v tý tvý 1.6tce ale já jezdim běžně 178 i se svou 1.1čkou :-) - a opravdu k tomu není třeba dvacetiminutovka a rovina - možná bys měl, když teda chceš aby to jelo rychle, sešlápnout plynovej pedál až k podlaze. Ta 1.6tka musí letět jak do prdele střelená. Jo abych nezapomněl těch mejch 178 je změřenejch třema na sobě nezávislejma způsobama - z toho jeden je policejní radar né právě na objednávku :-)

Odesláno

Mě jede 206SW 1.4HDI 173Km/h podle tachometru a má najeto 107000Km

a o té 1.1 co jede běžně 178 pochybuju. To tak 1.3 ale 1.1 to nevěřím opravdu ne. Asi pro 1.1 není třeba dvacetiminutová rovina, ale dvacetiminutovej KOPEC. :super

Odesláno

Kladivo: no to je o tom jak to auto naučíš. Když budeš jezdit od první chvíle jako posranej a nikdy tomu nenecháš vofouknout ventily tak se to auto naučí jezdit pomalu, naopak když mu čas od času naložíš tak se naučí jezdit rychle a pak už to nezapomene :-) a pochybovat klidně můžeš - vim co řídim a vim jak to jede - nemám potřebu si připisovat rychlost - 178 je furt dost o ničem na to aby to byla rychlost :-) A u toho tvýho HDI se divi že je tak chcíplí, protože to je moc dobrej motor a moh by zvládat mnohem víc než moje 1.1, ale opakuju znovu když jezdíš jako chcípák tak nemlžeš od toho auta zázraky :-)

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: honza.chlan

pro izuel: hele nevim teda co máš za chcípáka v tý tvý 1.6tce ale já jezdim běžně 178 i se svou 1.1čkou :-) - a opravdu k tomu není třeba dvacetiminutovka a rovina - možná bys měl, když teda chceš aby to jelo rychle, sešlápnout plynovej pedál až k podlaze. Ta 1.6tka musí letět jak do prdele střelená. Jo abych nezapomněl těch mejch 178 je změřenejch třema na sobě nezávislejma způsobama - z toho jeden je policejní radar né právě na objednávku :-)

Hele ty chytrolíne tebe ani nepozdravím, jseš absolutně vulgární a máš nemístní poznámky reakce nejsou urážky, své jelito a chcípáka si nech pro to tvé žihadlo 1.1 a 180km/h takovej nesmysl., jestli budeš příště reagovat na mé přízpěvky píš laskavě smysluplně , k věci a nebud arogant. ps:tvé vyjadřovací schopnosti trochu přesahují 13ti letého puber?áka

Odesláno

izuel: ano izuelku čekal jsem to - jiná reakce ani nebyla možná - věřím, že jsem tě urazil, ale vulgární jsem nebyl, to bych musel použít výrazivo, které se k tobě sice hodí, ale nehodí se do této diskuse - nauč se jezdit, nauč jezdit svoje auto a pak se vyjadřuj - do té doby nemá cenu aby si se rozčiloval protože nemáš ani na to PS: a čti pozorně :-) nejel jsem 180, ale 178

Odesláno

Kladivo: no to je o tom jak to auto naučíš. Když budeš jezdit od první chvíle jako posranej a nikdy tomu nenecháš vofouknout ventily tak se to auto naučí jezdit pomalu, naopak když mu čas od času naložíš tak se naučí jezdit rychle a pak už to nezapomene :-) a pochybovat klidně můžeš - vim co řídim a vim jak to jede - nemám potřebu si připisovat rychlost - 178 je furt dost o ničem na to aby to byla rychlost :-) A u toho tvýho HDI se divi že je tak chcíplí, protože to je moc dobrej motor a moh by zvládat mnohem víc než moje 1.1, ale opakuju znovu když jezdíš jako chcípák tak nemlžeš od toho auta zázraky :-)

honza.chlan : Až pojedu do Prahy tak mi tu 1.1 předvedeš v akci a dáme závoda jak ti to jede. Doufám že když tak budeš mít čas. Dokud neuvydím na vlastní oči jak mě bereš ve 173Km/h tak neuvěřím. Zatím to beru jako PLK a SWsko: Asi nejsem sám

Odesláno
Původně zaslal: Kladivo

honza.chlan : Až pojedu do Prahy tak mi tu 1.1 předvedeš v akci a dáme závoda jak ti to jede. Doufám že když tak budeš mít čas. Dokud neuvydím na vlastní oči jak mě bereš ve 173Km/h tak neuvěřím. Zatím to beru jako PLK a SWsko: Asi nejsem sám

:super

Raději honzíka.chlaníka nebudu komentovat, nebo raději už nic z toho co napíše nebudu komentovat. s 1.1 170Km/h jasně :super takovej nesmysl, jen si dejte na drzky, s autama který na to nejsou stavěný takhle blbnout,.

• O 2 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Po zimě jsem ho konečně profouknul a vytáhl jsem to na 190. Potom už se to přítelkyni na místě spolujezdce začínalo nelíbit (mírně řečeno). A mimochodem, rychlost ovlivní všechno, ale všechno téměř neznatelně - výfuk + vzd. filtr + chiptuning + alu kola (a já nevím co ještě) = rozhodně nárúst akceleračních schopností, ale za ty prachy by to mělo už jezdit skoro samo. Rozhodně je obecně lepší, než zvyšovat výkon motoru koupit jiný model se silnějším. A BASTA :papa

Odesláno

Ruhe da! Preco sa tu musite hadat ako male deti? 1.1 ide aj 180 - samozrejme zalezi hodne na tom ako si ju dotycny zabehne - ale jazdit 180 s autom ktore je konstrukcne urcene max do 150 je trochu sialene.

Ale pravda je ze 1.1 ide aj 180 a nemusi to byt zrovna strmy kopec.

:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...