izuel Odesláno 3. prosinec 2005 Autor Odesláno 3. prosinec 2005 Původně zaslal: mk405 ryclost asi nejvíce ovlivní převodovka, že ano. kolečko to taky ovlivní, pokud dáš kolečka menší ukazuje budí víc než jedeš čili pojedeš 150 a na budíku máš 170 atd. a dostaneš se naviší rychlost dříve. potvrzuji že 306 2.0 HDi jde přes 200, jel jsem v DE 200-210km/h bez vetších problémů a navíc ve 4 lidech. mk:papa ahoj, hele s těma kolama máš pravdu jen částečně nezáleží na menší nebo větších kolech ,ale na průměru (respektive obvod kola musí být stejný at je kolo 16\" nebo 14\") např: 14\" když vezmeme standard 175 65 14 tak k tomu při zachování obvodu musí být 195 45 16 ,.jinak obvod kola bude jiný ,.v tom případě samozřejmě bude tachometr ukazovat jinou rychlost a navíc ujedeš jiné kilometry,.je to jen matematika a fyzika Citovat
Antonin Odesláno 28. prosinec 2005 Odesláno 28. prosinec 2005 vlastním 206hdi 2l. mám ho načipovaný na 80kw. s tímto vozem jsem max. spokojen max. rychlost 200km průměrná spotřeba do 6l co mi chybí je 6 rychlost! přemýšlel jsem o mezichladiči stlačeného vzduchu silnější motory ho mají sériově namontován. nevím kde má být umístěn. výkon by se určitě zdvihl. může mi někdo poradit? Citovat
Boob Odesláno 28. prosinec 2005 Odesláno 28. prosinec 2005 Ja s firemakem 1,4 Hdi mam maximalku 187km/h ale uz se to autu moc nelibilo:papa Citovat
izuel Odesláno 29. prosinec 2005 Autor Odesláno 29. prosinec 2005 Původně zaslal: Boob Ja s firemakem 1,4 Hdi mam maximalku 187km/h ale uz se to autu moc nelibilo:papa čusík ,taaaady někdo keeecá! moje 65KW benzínek 1.6 už byla lenivá při 170 km/h. ale jestli si to rozjížděl na mega rovině 20 minut tak potom jo Citovat
Boob Odesláno 29. prosinec 2005 Odesláno 29. prosinec 2005 Původně zaslal: izuel Původně zaslal: Boob Ja s firemakem 1,4 Hdi mam maximalku 187km/h ale uz se to autu moc nelibilo:papa čusík ,taaaady někdo keeecá! moje 65KW benzínek 1.6 už byla lenivá při 170 km/h. ale jestli si to rozjížděl na mega rovině 20 minut tak potom jo No na megarovine ne ale bylo to na dalnici a rozjelo se to z mirnyho kopecka a na rovine se to nejakou dobu udrzelo....ale bylo citit ze se mu to moc nelibi...ale znate to firmni auto je potreba nekdy poradne protahnout Citovat
Crack Odesláno 1. leden 2006 Odesláno 1. leden 2006 Původně zaslal: izuel Původně zaslal: Boob Ja s firemakem 1,4 Hdi mam maximalku 187km/h ale uz se to autu moc nelibilo:papa čusík ,taaaady někdo keeecá! moje 65KW benzínek 1.6 už byla lenivá při 170 km/h. ale jestli si to rozjížděl na mega rovině 20 minut tak potom jo hele ale není 1,6 65kw jako 1,6 65kw,může to bejt jinak zajetý a hned to jede jinák:papa Citovat
Evík206 Odesláno 9. leden 2006 Odesláno 9. leden 2006 hmmm, můj Pažoutek dal 175km/hod. Jel by i víc, ale dálnice byla trochu plná....takže snad příště Citovat
honza.chlan Odesláno 13. leden 2006 Odesláno 13. leden 2006 pro izuel: hele nevim teda co máš za chcípáka v tý tvý 1.6tce ale já jezdim běžně 178 i se svou 1.1čkou :-) - a opravdu k tomu není třeba dvacetiminutovka a rovina - možná bys měl, když teda chceš aby to jelo rychle, sešlápnout plynovej pedál až k podlaze. Ta 1.6tka musí letět jak do prdele střelená. Jo abych nezapomněl těch mejch 178 je změřenejch třema na sobě nezávislejma způsobama - z toho jeden je policejní radar né právě na objednávku :-) Citovat
Kladivo Odesláno 19. leden 2006 Odesláno 19. leden 2006 Mě jede 206SW 1.4HDI 173Km/h podle tachometru a má najeto 107000Km a o té 1.1 co jede běžně 178 pochybuju. To tak 1.3 ale 1.1 to nevěřím opravdu ne. Asi pro 1.1 není třeba dvacetiminutová rovina, ale dvacetiminutovej KOPEC. Citovat
honza.chlan Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 Kladivo: no to je o tom jak to auto naučíš. Když budeš jezdit od první chvíle jako posranej a nikdy tomu nenecháš vofouknout ventily tak se to auto naučí jezdit pomalu, naopak když mu čas od času naložíš tak se naučí jezdit rychle a pak už to nezapomene :-) a pochybovat klidně můžeš - vim co řídim a vim jak to jede - nemám potřebu si připisovat rychlost - 178 je furt dost o ničem na to aby to byla rychlost :-) A u toho tvýho HDI se divi že je tak chcíplí, protože to je moc dobrej motor a moh by zvládat mnohem víc než moje 1.1, ale opakuju znovu když jezdíš jako chcípák tak nemlžeš od toho auta zázraky :-) Citovat
izuel Odesláno 9. únor 2006 Autor Odesláno 9. únor 2006 Původně zaslal: honza.chlan pro izuel: hele nevim teda co máš za chcípáka v tý tvý 1.6tce ale já jezdim běžně 178 i se svou 1.1čkou :-) - a opravdu k tomu není třeba dvacetiminutovka a rovina - možná bys měl, když teda chceš aby to jelo rychle, sešlápnout plynovej pedál až k podlaze. Ta 1.6tka musí letět jak do prdele střelená. Jo abych nezapomněl těch mejch 178 je změřenejch třema na sobě nezávislejma způsobama - z toho jeden je policejní radar né právě na objednávku :-) Hele ty chytrolíne tebe ani nepozdravím, jseš absolutně vulgární a máš nemístní poznámky reakce nejsou urážky, své jelito a chcípáka si nech pro to tvé žihadlo 1.1 a 180km/h takovej nesmysl., jestli budeš příště reagovat na mé přízpěvky píš laskavě smysluplně , k věci a nebud arogant. ps:tvé vyjadřovací schopnosti trochu přesahují 13ti letého puber?áka Citovat
honza.chlan Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 izuel: ano izuelku čekal jsem to - jiná reakce ani nebyla možná - věřím, že jsem tě urazil, ale vulgární jsem nebyl, to bych musel použít výrazivo, které se k tobě sice hodí, ale nehodí se do této diskuse - nauč se jezdit, nauč jezdit svoje auto a pak se vyjadřuj - do té doby nemá cenu aby si se rozčiloval protože nemáš ani na to PS: a čti pozorně :-) nejel jsem 180, ale 178 Citovat
Kladivo Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Původně zaslal: honza.chlan Kladivo: no to je o tom jak to auto naučíš. Když budeš jezdit od první chvíle jako posranej a nikdy tomu nenecháš vofouknout ventily tak se to auto naučí jezdit pomalu, naopak když mu čas od času naložíš tak se naučí jezdit rychle a pak už to nezapomene :-) a pochybovat klidně můžeš - vim co řídim a vim jak to jede - nemám potřebu si připisovat rychlost - 178 je furt dost o ničem na to aby to byla rychlost :-) A u toho tvýho HDI se divi že je tak chcíplí, protože to je moc dobrej motor a moh by zvládat mnohem víc než moje 1.1, ale opakuju znovu když jezdíš jako chcípák tak nemlžeš od toho auta zázraky :-) honza.chlan : Až pojedu do Prahy tak mi tu 1.1 předvedeš v akci a dáme závoda jak ti to jede. Doufám že když tak budeš mít čas. Dokud neuvydím na vlastní oči jak mě bereš ve 173Km/h tak neuvěřím. Zatím to beru jako PLK a SWsko: Asi nejsem sám Citovat
honza.chlan Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Kladivo: tak jo :-) ale prosimtě možná sem trubec, ale fakt nevim so to je SWsko ???? Citovat
Kladivo Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Píše se PS: (poslední sdělení) jako PSko tak ja napsal SWsko jako 206SW tak jen SW taková kravina vo nic nejde Citovat
izuel Odesláno 17. únor 2006 Autor Odesláno 17. únor 2006 Původně zaslal: Kladivo Původně zaslal: honza.chlan Kladivo: no to je o tom jak to auto naučíš. Když budeš jezdit od první chvíle jako posranej a nikdy tomu nenecháš vofouknout ventily tak se to auto naučí jezdit pomalu, naopak když mu čas od času naložíš tak se naučí jezdit rychle a pak už to nezapomene :-) a pochybovat klidně můžeš - vim co řídim a vim jak to jede - nemám potřebu si připisovat rychlost - 178 je furt dost o ničem na to aby to byla rychlost :-) A u toho tvýho HDI se divi že je tak chcíplí, protože to je moc dobrej motor a moh by zvládat mnohem víc než moje 1.1, ale opakuju znovu když jezdíš jako chcípák tak nemlžeš od toho auta zázraky :-) honza.chlan : Až pojedu do Prahy tak mi tu 1.1 předvedeš v akci a dáme závoda jak ti to jede. Doufám že když tak budeš mít čas. Dokud neuvydím na vlastní oči jak mě bereš ve 173Km/h tak neuvěřím. Zatím to beru jako PLK a SWsko: Asi nejsem sám Raději honzíka.chlaníka nebudu komentovat, nebo raději už nic z toho co napíše nebudu komentovat. s 1.1 170Km/h jasně takovej nesmysl, jen si dejte na drzky, s autama který na to nejsou stavěný takhle blbnout,. Citovat
barenst Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 206 GTI http://www.youtube.com/watch?v=H3HZKPyB7QQ&search=peugeot Citovat
ICEMAN Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Po zimě jsem ho konečně profouknul a vytáhl jsem to na 190. Potom už se to přítelkyni na místě spolujezdce začínalo nelíbit (mírně řečeno). A mimochodem, rychlost ovlivní všechno, ale všechno téměř neznatelně - výfuk + vzd. filtr + chiptuning + alu kola (a já nevím co ještě) = rozhodně nárúst akceleračních schopností, ale za ty prachy by to mělo už jezdit skoro samo. Rozhodně je obecně lepší, než zvyšovat výkon motoru koupit jiný model se silnějším. A BASTA Citovat
Blizzard Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 190 ve 3 lidech po rovince a 200 kdyz ta rovinka zacala jit trochu z kopecka:aut ..... nejvic ale na maximalku ma vliv smer a sila vetru, aerodinamika auta a nahusteni a sire pneumatik. Citovat
slavomir.martos Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Ruhe da! Preco sa tu musite hadat ako male deti? 1.1 ide aj 180 - samozrejme zalezi hodne na tom ako si ju dotycny zabehne - ale jazdit 180 s autom ktore je konstrukcne urcene max do 150 je trochu sialene. Ale pravda je ze 1.1 ide aj 180 a nemusi to byt zrovna strmy kopec. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.