Crash Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 Zdravím 309tkáře....potřebuju radu....od víka motoru vede trubka do sání a z tama do karburátoru.....mám ji prasklou a tak potřebuje vyměnit.....ALE....karburátor mák plný oleje...chci se zeptat jestli tam náhodou nepatří něco jiného co zachycuje ty výpary..příkládám fotku té trubky co mám na mysli...je v zeleném kroužku....kdyby jste mi přiložili fotky co tam máte Vy nebo nějakou radu budu rád [upravil dne 4.8.2009 Crash] [upravil dne 4.8.2009 Crash] [upravil dne 7.8.2009 Crash] Citovat
N3R3Z Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 nevidím tu nic špatného je to tak jak to má být, jen tu hadici by sis měl asi obstarat novou neprasklou Citovat
renm Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 nebo ji úplně zahodit:P Je to jen ke spalování výparů z oleje jak píšeš abys chránil životní prostředí Když ji odděláš tak se s funkčností motoru nic nestane Citovat
pastorek Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 S tým odstránením to nieje také jednoduché nakoľko tento prepoj má dva účely. Jednám je spaľovanie výparov oleja, ako píšeš, no truhým účelom je uvoľnenie tlaku ktorý vzniká v kľukovej skrini prefukom okolo piestov a to môže robiť vážne problémy na guferách a tesneniach. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 je to tak,ta hadice není zbytečná,ale zkus na ten ventildekl dát hadici a vyvést za motor,aby mohl ,,dýchat\'\' a tu druhou díru ucpat--ať saje jen přes filtr. snad se to zlepší Citovat
Crash Odesláno 5. srpen 2009 Autor Odesláno 5. srpen 2009 Určitě ji vyměním..když byla prasklá a nebyla zalepená tak mi to za studena hrozně cukalo... ozzy: mužeš mi na fotce ukázat jak to myslíš? a jinak takhle vypadá můj karburátor [upravil dne 5.8.2009 Crash] Citovat
ozzy56 Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 na fotkách neukážu--neumím tu prasklou hadici zahoď... na ventilové víko dej cca půl metru hadice a vyveď třeba k posilovači brzd a spusť dolů (připoutej plast. páskama) tu díru na deklu karbecu utěsni--zacpi třeba špuntem Citovat
Crash Odesláno 6. srpen 2009 Autor Odesláno 6. srpen 2009 Myslíš to takhle nějak??? Červená - hadice, zelená - špunt ale to mi přece bude ten olej kapat někde na zem pod auto nebo něco, ne? Citovat
ozzy56 Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 ano,tak nějak v té hadici,co spustíš pod motor jsou jen olejové výpary,žádný olej a to zelené ucpi Citovat
Crash Odesláno 6. srpen 2009 Autor Odesláno 6. srpen 2009 Tak jo to už chápu... Ale vypadá todle jako olejové výpary Citovat
ozzy56 Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 máš to i proto,že si ten motor ty výpary sám saje,na studeném karbecu se srazí... jen to zkus,bude-li to špatně,vrátíš to zpět, mi to u staršího motoru vždy pomohlo Citovat
Crash Odesláno 6. srpen 2009 Autor Odesláno 6. srpen 2009 OK....tak já to vyčistím a zkusím to tak jak si říkal....Doufám že to bude fungovat Díky moc za radu Citovat
Crash Odesláno 6. srpen 2009 Autor Odesláno 6. srpen 2009 Chlapi díky moc za rady....až budu mít chvíli volna, hned se do toho pustím.....akorát se chci ještě zeptat, ta hadice by měla být aspoň částečně teplu vzdorná asi že Citovat
pastorek Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 Nemusí byť nič extra stačí záhradná klasika, no čím odolnejšia tým lepšia. Citovat
Crash Odesláno 6. srpen 2009 Autor Odesláno 6. srpen 2009 Díky to mi stači a už nebudu otravovat Díky moc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.