Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím 309tkáře....potřebuju radu....od víka motoru vede trubka do sání a z tama do karburátoru.....mám ji prasklou a tak potřebuje vyměnit.....ALE....karburátor mák plný oleje...chci se zeptat jestli tam náhodou nepatří něco jiného co zachycuje ty výpary..příkládám fotku té trubky co mám na mysli...je v zeleném kroužku....kdyby jste mi přiložili fotky co tam máte Vy nebo nějakou radu budu rád :)

50018893by9.jpg

[upravil dne 4.8.2009 Crash]

[upravil dne 4.8.2009 Crash]

[upravil dne 7.8.2009 Crash]

Odesláno

nebo ji úplně zahodit:P Je to jen ke spalování výparů z oleje jak píšeš abys chránil životní prostředí:aut Když ji odděláš tak se s funkčností motoru nic nestane

Odesláno

S tým odstránením to nieje také jednoduché nakoľko tento prepoj má dva účely. Jednám je spaľovanie výparov oleja, ako píšeš, no truhým účelom je uvoľnenie tlaku ktorý vzniká v kľukovej skrini prefukom okolo piestov a to môže robiť vážne problémy na guferách a tesneniach.

Odesláno

je to tak,ta hadice není zbytečná,ale zkus na ten ventildekl dát hadici a vyvést za motor,aby mohl ,,dýchat\'\' a tu druhou díru ucpat--ať saje jen přes filtr. snad se to zlepší

Odesláno

Určitě ji vyměním..když byla prasklá a nebyla zalepená tak mi to za studena hrozně cukalo...

ozzy: mužeš mi na fotce ukázat jak to myslíš?

p8050852.jpg

a jinak takhle vypadá můj karburátor

p8050853.jpgp8050854.jpg

[upravil dne 5.8.2009 Crash]

Odesláno

na fotkách neukážu--neumím :(

tu prasklou hadici zahoď...

na ventilové víko dej cca půl metru hadice a vyveď třeba k posilovači brzd a spusť dolů (připoutej

plast. páskama)

tu díru na deklu karbecu utěsni--zacpi třeba špuntem

Odesláno

máš to i proto,že si ten motor ty výpary sám saje,na studeném karbecu se srazí...

jen to zkus,bude-li to špatně,vrátíš to zpět, mi to u staršího motoru vždy pomohlo

Odesláno

Chlapi díky moc za rady....až budu mít chvíli volna, hned se do toho pustím.....akorát se chci ještě zeptat, ta hadice by měla být aspoň částečně teplu vzdorná asi že :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...