Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja pouzivam transmitter s iPhone a je to celkom pohoda.

Sice obcas treba preladovat lebo to rusi ak je blizko frekvencie nejaka stanica a nehra to tak cislo ako CD ale da sa to vydrzat.

No prilis to neupouzivam, skor take nudzove riesenie.

Predsalen CD (nie napalene z MP3 zdroja) je CD :papa

PS: V aute mam origos radio na kazety plus 6CD chnager.

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Ja pouzivam transmitter s iPhone a je to celkom pohoda.

Sice obcas treba preladovat lebo to rusi ak je blizko frekvencie nejaka stanica a nehra to tak cislo ako CD ale da sa to vydrzat.

No prilis to neupouzivam, skor take nudzove riesenie.

Predsalen CD (nie napalene z MP3 zdroja) je CD :papa

PS: V aute mam origos radio na kazety plus 6CD chnager.

origo radio mam ale bez CD changeru:nevim. Radio co som tam mal mi prednedavnom ukradli:bacha tak rozmyslam ci nejake druhe alebo tento transmitter.:myslim

Odesláno

FM transmitter mám a jsem s ním naprosto spokojen. Přijde mi to jako celkem rozumný řešení, když nechceš měnit rádio a navíc se v autě prodírat spoustou cdček. Takhle si toho hodím na flashku hafo a mám furt co poslouchat:papa:papa

Odesláno

Fm transmiter mam, je to dobré nouzové řešení , kvalita je zaávislá na kvalitě MP3 a frekvenci - je lepší najít nějakou prázdnou. kvalita zvuku je jako ze stanice rádia když není úplně čisté stereo a trochu jsou ořezané výšky a hloubky. Ale poslouchat se to dá. Druhů, tvarů, funkci je spousta, jen si vybrat. většinou je všechno zdroj čína.

např. já mám tento http://www.tygriceny.cz/prodej/Car-MP3-Player-FM-Transmitter-with-SD-Slot-and-IR-Remote-SD-MMC-USB-Port-MP3

typy

http://www.tygriceny.cz/catalog/710/fmvyslae

[upravil dne 30.7.2009 mmmb]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...