martin.holub Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 ahoj, mám zvláštní dotaz. Mám v odkládacím prostoru v palubce podivný tajemný ukrytý přepínač, který ale nic nedělá. A vrtá mi to hlavou. Ať je v jakékoliv poloze, auto se chová stejně? K čemu můžou sloužit takové ukrýté přepínače ?? :-) [upravil dne 29/7/09 martin.holub] Citovat
čakom Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 na všechno možný to vi jen předchozí majitel. jestli chceš zjistit od čeho je tak jsi po drátech. Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 muze to byt cokoliv , klidne i na otevirani garaže Citovat
martin.holub Odesláno 29. červenec 2009 Autor Odesláno 29. červenec 2009 Původně zaslal: Pe.Tr muze to byt cokoliv , klidne i na otevirani garaže Mám stejné auto jako ty, a tady u tebe čtu, že se chystáš si vytvořit palubní PC a tempomat. To opravdu je a jak je to finačně náročné ?? To PC pak ukazuje všechny hodnoty jako u novějších modelů ? Citovat
OK406 Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 Původně zaslal: martin.holub Původně zaslal: Pe.Tr muze to byt cokoliv , klidne i na otevirani garaže Mám stejné auto jako ty, a tady u tebe čtu, že se chystáš si vytvořit palubní PC a tempomat. To opravdu je a jak je to finačně náročné ?? To PC pak ukazuje všechny hodnoty jako u novějších modelů ? Zde je vše popsané o palubním počítači (pp). Citovat
martin.holub Odesláno 29. červenec 2009 Autor Odesláno 29. červenec 2009 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: martin.holub Původně zaslal: Pe.Tr muze to byt cokoliv , klidne i na otevirani garaže Mám stejné auto jako ty, a tady u tebe čtu, že se chystáš si vytvořit palubní PC a tempomat. To opravdu je a jak je to finačně náročné ?? To PC pak ukazuje všechny hodnoty jako u novějších modelů ? Zde je vše popsané o palubním počítači (pp). ovšem když mám auto s touhle palubkou bez displaye, tak to mám asi smůlu, že :-( Citovat
čakom Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 nemáš. stačí sehnat dosplay. vše najdeš v tom odkazu co sem dal OK406 Citovat
khoobo Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Původně zaslal: martin.holub Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: martin.holub Původně zaslal: Pe.Tr muze to byt cokoliv , klidne i na otevirani garaže Mám stejné auto jako ty, a tady u tebe čtu, že se chystáš si vytvořit palubní PC a tempomat. To opravdu je a jak je to finačně náročné ?? To PC pak ukazuje všechny hodnoty jako u novějších modelů ? Zde je vše popsané o palubním počítači (pp). ovšem když mám auto s touhle palubkou bez displaye, tak to mám asi smůlu, že :-( Tiez mam tento stry model bez displeja. Prosim Pe.tr mohol by si aj mne poslat nejake to know-how ako spojazdnit palubny PC a co vsetko ku tomu treba? Dik Citovat
khoobo Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 No bol som pozriet na RJ a je to Magnetti Marelli - Typ IAW 8P.14. Dufam ze som odpisal spravne cisla... Pojde teda na tajto RJ spojazdnit pal. PC? Citovat
Guest Blackstar407 Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Ja som mal tak isto 1,6 motor to nerozchodis ak bi si potreboval mam komplet cely agregat po vymene rozvodov aj display na PP hoci ti nepojde aspon teplotu ti bude ukazovat.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.