Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, mám zvláštní dotaz. Mám v odkládacím prostoru v palubce podivný tajemný ukrytý přepínač, který ale nic nedělá. A vrtá mi to hlavou. Ať je v jakékoliv poloze, auto se chová stejně? K čemu můžou sloužit takové ukrýté přepínače ?? :-)

[upravil dne 29/7/09 martin.holub]

post-0-1410960863453_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

muze to byt cokoliv , klidne i na otevirani garaže

Mám stejné auto jako ty, a tady u tebe čtu, že se chystáš si vytvořit palubní PC a tempomat. To opravdu je a jak je to finačně náročné ?? To PC pak ukazuje všechny hodnoty jako u novějších modelů ? :super

Odesláno
Původně zaslal: martin.holub

Mám stejné auto jako ty, a tady u tebe čtu, že se chystáš si vytvořit palubní PC a tempomat. To opravdu je a jak je to finačně náročné ?? To PC pak ukazuje všechny hodnoty jako u novějších modelů ? :super

Zde je vše popsané o palubním počítači (pp).

Odesláno
Původně zaslal: OK406

ovšem když mám auto s touhle palubkou bez displaye, tak to mám asi smůlu, že :-(

post-0-14109608635143_thumb.jpg

Odesláno

Původně zaslal: OK406

ovšem když mám auto s touhle palubkou bez displaye, tak to mám asi smůlu, že :-(

Tiez mam tento stry model bez displeja. Prosim Pe.tr mohol by si aj mne poslat nejake to know-how ako spojazdnit palubny PC a co vsetko ku tomu treba?

Dik

Guest Blackstar407
Odesláno

Ja som mal tak isto 1,6 motor to nerozchodis ak bi si potreboval mam komplet cely agregat po vymene rozvodov aj display na PP hoci ti nepojde aspon teplotu ti bude ukazovat..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...